Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benim iki gundur kasikla bacagin birlestigi yerde agrilar oluyo sanki vur kac gibi surekli degil. Bi de adete bi hafta var..herzamanki svilicelerim bu kez cikmadi.bide kanamadan bi hafta once boyle baloncuk gibi bisey gelirdi sanki gaz cikiyo gbi pit dye patlardi o da yok...ama idrar testlerim negatif..bakalim nolcak

GCA senle aynıyız bacım inş aynı zamanda hamıle kalırız :)) off bendede hıcbır belırtı yokk anlamadım

aslında bugün test yapasım var ama negatif görürsem diye korkuyorum:26:

ilk denemeydi gün aşırı oldu ilk günden itibaren

ben de tam bilmiyorum ama iyi midir ateşin yüksek olması?

ay inşallah hamilesindir canım benım yaa bende istiyorummmmm

eğer hamilelik olursa yumurtlamadan sonra ateş yüksek seyretmeye devam eder diye okumuştum iyi bişey yani

ilk deneme demek inşallah hayırlısı ile olur canım gönlüne göre olsun

hadi dene birlikte paylaşalım artık günü gelmiş çıkarsa çıkar çıkmazsa stres yapmazsın adetin bir an evvel gelir ve çalışmaların aksamaz

elinde test varsa yapıver bakalım sonra da fotosunu çek koy canım

Son düzenleme:

Hayir olsun canim :)
Bir sorun olmaz da hamilelegim devam ederse Allahin izniyle buyuk ihtimal eylul annesi olucam :)

Hcg 0,1000 negatiff yinee

Canim benim nolur uzulme (( ilk denemede zaten cok fazla olasilik yok. Allahim insallah cok bekletmeden gonderecektir bebegini dualarim sizinle. Hem psikolojimiz rahat oldugu zaman hamilelik olasiligi cok yuksek. Simdi sen kendini yeni calismalara hazirla. Kafani bosalt. O zaman cok guzel sonuclar alacaksin insallah :)

merve tebrik ederm Allah tamamına erdirsin ne güzel bir haber oldu bu

Canim cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basina insallah :))

canım beklenmeyen bat ne zaman senin :) bi test yap olmazsa. ama negatif çıksa bile üzülme benim mucizeyi herp beraber gördük :) inşallah Rabbim hepinize mucizeler nasip etsin. Allahım bebeklerinizi çok bekletmeden göndersin

Buradaki arkadasin bi lafi var kan cikmadan umit kesilmez diye :)) henuz kirmizilar yokkk bakalim :))))

Herkese desteginden ve motivasyonundan dolayi tesekkurler

Slm araniza yeni katildim . 2 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Ama 4 aydir olmuyor . Psikoljim bozuldu artik konusmaya ihtiyacim var

selam tekrar

doktordayim cok heyecanliyim.bakalim asilamaya mi karar verecek dogal yola mi

Slm araniza yeni katildim . 2 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Ama 4 aydir olmuyor . Psikoljim bozuldu artik konusmaya ihtiyacim var

inşallah Allahım bir bebek nasip eder sana da.. Olmuyor diye çok yıpratma kendini, vakti geldiğinde elbet olacak :)

selam tekrar

doktordayim cok heyecanliyim.bakalim asilamaya mi karar verecek dogal yola mi

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. bekliyoruz sonucu..

okuldayım şu an ama sanırım gelio benim kırmızılar oyle hissediyrum
eve gitcem 1 saate kadar haber veririm size ama umudum yok şu an sanırım bu aylık noktaladık

aslında 9 ocak ama geldi sanırım öyle hissediyorum

ay canım gelmesin gelmesin :/

Slm. Arkadaslar hamilelik belirtilerinden biraz bahseder misinz ? Lutfen bekliyorum

canım benim daha çok yeni, adetimde gecikme bile olmadı ama dün kan tahlilinde öğrendim hamilelik olduğunu.. bende en belirgin belirti dinmeyen kasık ağrıları.. yani adet günüm yaklaştığı zaman böyle kendimi yorarsam falan ağrı oluyordu kasıklarımda ama bu zaten hiç dinmiyor ve normal kasık ağrısından biraz daha farklı. bir de belimin tam ortasında eğilip kalkarken ağrı gibi acı gibi birşey oluyor.. şimdilik bu kadar daha bulantı olayı falan başlamadı

Anladim canim insallag hayirlisiyla kucagi al bebegini. benim reglime 1 hafta var daha ama asiri kasik agrim ve bulantim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…