Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ben ara ara cepten bakiyorum.. Esim gelmek uzere yemekleri hazirladim bekliyorum :)

Sen calisiyormusun?

hayır canım evhanımıyım....nasıp olursa kpss gircem bakalım...ama bebişim gelirde süpriz yaparsa kpss yı ikinci plana atarım aynı

oyy oyy ne güzel yemekler hazır...afiyet olsun talım simdiden...benimde yemekler hazır...tatlı yapıcam daha yapamadım

Hadi hayirlisi canim insaAllah bebisin gelir hem kpss'ye katilirsin

bizim bey biraz garantici :) o yuzden bekliyoruz.. olmazsa da çalışmalara devam artık

Olsun canim dedigin gibi biraz beklersiniz bu ay olmadiysada bi daha ki aya insaAllah

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaslarım nasılsınız ?

herkese mutlu huzurlu günler dilerim........

kızlar günaydın herkese

ben 6 haftalık hamıleyim sabahları çok mıde bulantım oluyor bide çalışıyorum daha fene oluyor

nezaman geçer bu mıde bulantısı acaba

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaslarım nasılsınız ?

herkese mutlu huzurlu günler dilerim........

Gunaydin canim sukur sen nasilsin?

kızlar günaydın herkese

ben 6 haftalık hamıleyim sabahları çok mıde bulantım oluyor bide çalışıyorum daha fene oluyor

Hayirli olsun canim benim bildigim kisiden kisiye degisiyor. Kimisi hic migde bulantisi cekmez kimisi bir kac hafta kimisi ise aylarca :26:

Kizlar bende saat 10 dan beri temizlik yapiyodum salona haric her yeri bitirdim cok sukur sonra bi guzel banyo yaptim rahatladim simdi makinaya carsaflari attim ve dinlenmeye gececegim

Yarindan itibaren calismalara baslayacagiiiizzz insaAllah

kızlar slmmm,bugun 14.gunum yumurtlama gunlerındeyım bugun yumurta akı kıvamında bır akıntı ve bu akıntıyla karısık lekelenmem oldu sızde ne olabılır daha once boyle bısey yasamadım garıp geldı:S

Hmm akintiyla karisi leke ilk defa duydum canim malesef hic bi fikrim yok ne olabilir diye :26:

Hos geldin bu arada.. İnsaAllah bebeginin geleceginin isaretidir bu lekelenme?

kızlar günaydın herkese

hayırlı olsun canım bebişin benim bildiğim 3 ay a kadar gecer kımının daha erken kiminin daha uzun sürer bu bünyeyle akalı canım....

Kizlar bende saat 10 dan beri temizlik yapiyodum salona haric her yeri bitirdim cok sukur sonra bi guzel banyo yaptim rahatladim simdi makinaya carsaflari attim ve dinlenmeye gececegim

Yarindan itibaren calismalara baslayacagiiiizzz insaAllah

oooo bugun temizlik vardı desene canım....bende bugun gezdim koçişle inş yarın temizlik yapıcam,ütü yapıcam cok iş var yani

hadı hayırlısı bakalım

Benim yumurtlama günüm de dündü fakat böyle bir şey yaşamadım.

topiğe bende dahil olayım selaaamm kızlarrr.
sat 1 aralık.

bat da 1 ile 5 ocak araSI olarak beklemıyorrrumm

aralık ayında hamiş kalıp eylül annesi olmayı çok istiyorum. bugun 14. günüm ama yumurtlama belirtisi yok . 30 ila 35 günde 1 adet olduğum için 21 22 aralık gibi olucak diye beklıyorum. bi yandan da ovulasyon testlerıyle yumurtlama günümü tespit etmeye çalışıyorumm. Hakkımzda hayırlısı inşallahhh

kasıklarımda da bi ağrı var sABAhtan beri ama hayırlısı

Siz ilişkiden sonra bir süre uzanıyor musunuz arkadaşlar?

hamile kalan arkadaslarımdan ve araştırdıklarımdan bildiğim kadarıyla erkek ilişkiden sora hemen abdest almak zorundaymıs ama kadın 1 gün bekleyebilirmiş. o yüzden sabaha kadar yat sabah kalkar kalmaz duş alın diyorlar. spremlerin akmaması için. bu şekilde yapan arkadasım 3 haftalık hamiş şuan

yumurta akı kıvamında akıntı iyidir spermi içerde tutar ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırır. zaten önemli olan böyle akıntılar olduğunda ilişkiye girmek

oooo bugun temizlik vardı desene canım....bende bugun gezdim koçişle inş yarın temizlik yapıcam,ütü yapıcam cok iş var yani

hadı hayırlısı bakalım

Kolay gelsin canim :) Bizde bugunu degerlendiricez.. Aksam yemegini disarda yiyip sinemaya gitmeyi dusunuyoruz bakalim :)

Siz ilişkiden sonra bir süre uzanıyor musunuz arkadaşlar?

Ben okudugum kadariyla iliskiden sonra 20-30 dk dizleri karnina dogru kirarak yada belinin altina yukseklik koyarak beklemek gerekiyomus.. Ben dizlerimi kirip bekliyorum :)

Hos geldin canim amiiin insaAllah hepimiz eylul 2014 annesi oluruz :) Canim bilmiyorum ama sen her iki gunde yada uc gunde bir calisma yap en mantiklisi o sanirim.. Yada ovulasuon testi kullanarak dene? Rabbim cok bekletmeden nasip etsin insaAllah :)

yumurta akı kıvamında akıntı iyidir spermi içerde tutar ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırır. zaten önemli olan böyle akıntılar olduğunda ilişkiye girmek

Evet oyleymis canim.. Bakalim insaAllah o akintilardan bol bol gelir :))

iyi gezmeler canım ya....insan eşiyle olunca hersey muhtesem oluyo zaten

çalışmalar başladı mı tatlım hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…