- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Ben ara ara cepten bakiyorum.. Esim gelmek uzere yemekleri hazirladim bekliyorum :)
Sen calisiyormusun?
:26: Benim bildigim battan bi kac gun once bile kan degerinde cikiyormus.. ama yine de sen bilirsin canim insaAllah adetin degilde bebisler gelir :)
bizim bey biraz garantici :) o yuzden bekliyoruz.. olmazsa da çalışmalara devam artık
hayır canım evhanımıyım....nasıp olursa kpss gircem bakalım...ama bebişim gelirde süpriz yaparsa kpss yı ikinci plana atarım aynı
oyy oyy ne güzel yemekler hazır...afiyet olsun talım simdiden...benimde yemekler hazır...tatlı yapıcam daha yapamadım
bizim bey biraz garantici :) o yuzden bekliyoruz.. olmazsa da çalışmalara devam artık
Hadi hayirlisi canim insaAllah bebisin gelir hem kpss'ye katilirsin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaslarımnasılsınız ?
herkese mutlu huzurlu günler dilerim........
kızlar günaydın herkese
ben 6 haftalık hamıleyim sabahları çok mıde bulantım oluyor bide çalışıyorum daha fene oluyor
nezaman geçer bu mıde bulantısı acaba
kızlar slmmm,bugun 14.gunum yumurtlama gunlerındeyım bugun yumurta akı kıvamında bır akıntı ve bu akıntıyla karısık lekelenmem oldu sızde ne olabılır daha once boyle bısey yasamadım garıp geldı:S
kızlar günaydın herkese
ben 6 haftalık hamıleyim sabahları çok mıde bulantım oluyor bide çalışıyorum daha fene oluyor
nezaman geçer bu mıde bulantısı acaba
Gunaydin canim sukur sen nasilsin?
Kizlar bende saat 10 dan beri temizlik yapiyodum salona haric her yeri bitirdim cok sukur sonra bi guzel banyo yaptim rahatladim simdi makinaya carsaflari attim ve dinlenmeye gececegim
Yarindan itibaren calismalara baslayacagiiiizzz insaAllah
kızlar slmmm,bugun 14.gunum yumurtlama gunlerındeyım bugun yumurta akı kıvamında bır akıntı ve bu akıntıyla karısık lekelenmem oldu sızde ne olabılır daha once boyle bısey yasamadım garıp geldı:S
Siz ilişkiden sonra bir süre uzanıyor musunuz arkadaşlar?
oooo bugun temizlik vardı desene canım....bende bugun gezdim koçişle inş yarın temizlik yapıcam,ütü yapıcam cok iş var yani
hadı hayırlısı bakalım
Siz ilişkiden sonra bir süre uzanıyor musunuz arkadaşlar?
topiğe bende dahil olayım selaaamm kızlarrr.
sat 1 aralık.
bat da 1 ile 5 ocak araSI olarak beklemıyorrrumm
aralık ayında hamiş kalıp eylül annesi olmayı çok istiyorum. bugun 14. günüm ama yumurtlama belirtisi yok . 30 ila 35 günde 1 adet olduğum için 21 22 aralık gibi olucak diye beklıyorum. bi yandan da ovulasyon testlerıyle yumurtlama günümü tespit etmeye çalışıyorumm. Hakkımzda hayırlısı inşallahhh
kasıklarımda da bi ağrı var sABAhtan beri ama hayırlısı
yumurta akı kıvamında akıntı iyidir spermi içerde tutar ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırır. zaten önemli olan böyle akıntılar olduğunda ilişkiye girmek
Kolay gelsin canim :) Bizde bugunu degerlendiricez.. Aksam yemegini disarda yiyip sinemaya gitmeyi dusunuyoruz bakalim :)
Ben okudugum kadariyla iliskiden sonra 20-30 dk dizleri karnina dogru kirarak yada belinin altina yukseklik koyarak beklemek gerekiyomus.. Ben dizlerimi kirip bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?