Amin ablacim seninkinin doğum tarihi de ne güzel olmuş abla özellikle gibiBenim kızım da beklemedi günü 37 haftamda dünyaya açtı gözünü 07.01.2017 rabbim tüm hamile bayanları bir avazda bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin
Daha yeni farkına vardım desemAmin ablacim seninkinin doğum tarihi de ne güzel olmuş abla özellikle gibi
Amin canım insaallah :))Kizlar az kaldi son zamanlar gecmiyor hayirlisi ile vakitli saatli kuzularimiz sagsalim hayirli dogumlarla kucaklarimizi doldursun insallah...
Şimdilik yeni bir doğum haberi olmadı canım en son biliyorsan Esra ablayla Nagihan abla doğum yaptılar 37 haftalık sende var mi belirtilerEvet kızlar kimler doğurdu :)
Hayırlı sağlıklıca yaparsın insaallah canım doğumunu Allah kolaylığını verir :))Arasıra ağrılarım oluyor, midem bulanıyor, ama doktor normal dedi takılıyoruz oğlumla şimdilik :)
Evet çok az kalmış sağlıklı gelsin inşaAllah insan son günler sabırsızlanıyor :) İlk bebeğin mi? Bir de cinsiyeti nedir acaba ?Günaydın kızlar bnde sokuliyim aranıza bnmde çok az kldı ama minnağın daha gelmeye niyeti yok bklm bkliyoruz sabırsızlıkla :)
Evet yaa koca 9 ay gectide bi şu son günler geçmek blmiyo ilk bebeğim nasip olursa kızım olcak inşallah :)Evet çok az kalmış sağlıklı gelsin inşaAllah insan son günler sabırsızlanıyor :) İlk bebeğin mi? Bir de cinsiyeti nedir acaba ?
Canım sen tam 40ı tamamliycaksin heralde akşam sabahliksin:))Evet yaa koca 9 ay gectide bi şu son günler geçmek blmiyo ilk bebeğim nasip olursa kızım olcak inşallah :)
Öyle gözüküyor valla normalde kızlar erken glr derler ama hiç alakası yok bnce bebiş ne zmn glmk istiyosa ozmn glyo nplm hkkmzda hyrlısı öyle yada böyle illa ki doğcak Rabbim sağlıcakla kucagımza almayı nasip etsinCanım sen tam 40ı tamamliycaksin heralde akşam sabahliksin:))
Aminn inşallah cnmÖyle gözüküyor valla normalde kızlar erken glr derler ama hiç alakası yok bnce bebiş ne zmn glmk istiyosa ozmn glyo nplm hkkmzda hyrlısı öyle yada böyle illa ki doğcak Rabbim sağlıcakla kucagımza almayı nasip etsin
Evet zamanlarını bekliyorlar hayırlısıyla gelsinler de :)Öyle gözüküyor valla normalde kızlar erken glr derler ama hiç alakası yok bnce bebiş ne zmn glmk istiyosa ozmn glyo nplm hkkmzda hyrlısı öyle yada böyle illa ki doğcak Rabbim sağlıcakla kucagımza almayı nasip etsin
Öyle gözüküyor valla normalde kızlar erken glr derler ama hiç alakası yok bnce bebiş ne zmn glmk istiyosa ozmn glyo nplm hkkmzda hyrlısı öyle yada böyle illa ki doğcak Rabbim sağlıcakla kucagımza almayı nasip etsin
napiyosunuz kizlar ben iyice agirlastim yemek yemrk nefes almak uyumak cok zorlasti ikinci dogumum olacagina ragmen bir korku heyecan da var ne bileyim gerginim stresliyim bide bazen garip hissediyorum bir oglum var 2 yasinda simdi ikinci geliyor nasil olur vs
napiyosunuz kizlar ben iyice agirlastim yemek yemrk nefes almak uyumak cok zorlasti ikinci dogumum olacagina ragmen bir korku heyecan da var ne bileyim gerginim stresliyim bide bazen garip hissediyorum bir oglum var 2 yasinda simdi ikinci geliyor nasil olur vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?