ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Arasıra ağrılarım oluyor, midem bulanıyor, ama doktor normal dedi takılıyoruz oğlumla şimdilik :)

Günaydın kızlar bnde sokuliyim aranıza bnmde çok az kldı ama minnağın daha gelmeye niyeti yok bklm bkliyoruz sabırsızlıkla :)

Günaydın kızlar bnde sokuliyim aranıza bnmde çok az kldı ama minnağın daha gelmeye niyeti yok bklm bkliyoruz sabırsızlıkla :)
Evet çok az kalmış sağlıklı gelsin inşaAllah insan son günler sabırsızlanıyor :) İlk bebeğin mi? Bir de cinsiyeti nedir acaba ?

Evet çok az kalmış sağlıklı gelsin inşaAllah insan son günler sabırsızlanıyor :) İlk bebeğin mi? Bir de cinsiyeti nedir acaba ?
Evet yaa koca 9 ay gectide bi şu son günler geçmek blmiyo ilk bebeğim nasip olursa kızım olcak inşallah :)

Canım sen tam 40ı tamamliycaksin heralde akşam sabahliksin:))
Öyle gözüküyor valla normalde kızlar erken glr derler ama hiç alakası yok bnce bebiş ne zmn glmk istiyosa ozmn glyo nplm hkkmzda hyrlısı öyle yada böyle illa ki doğcak Rabbim sağlıcakla kucagımza almayı nasip etsin

Evet zamanlarını bekliyorlar hayırlısıyla gelsinler de :)

Kizlar erken gelir sozune bende inanmiyorum ilk hamileligimde bebegimin cinsiyeti kizdi 40+5 te kordon dolandigi icin sezeryana alindim. Hersey yolunda gitse dahada gelmeye niyeti yoktu nedenide hic acilma ve yumusama yoktu

napiyosunuz kizlar ben iyice agirlastim yemek yemrk nefes almak uyumak cok zorlasti ikinci dogumum olacagina ragmen bir korku heyecan da var ne bileyim gerginim stresliyim bide bazen garip hissediyorum bir oglum var 2 yasinda simdi ikinci geliyor nasil olur vs

Merhaba

bende sizin kadar ağır durumdayım hareketler baya kısıtlandı. ilk bebeğime hamileyim. sizin işinşz daha zor bi de ekstra ilgi bekleyen küçük bi bebeğiniz daha var. Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

37+3 ile kendimi kaplumbağa ve penguen karisimi gibi hissediyorum. Sanırım bu ikinci doğumu beklemek daha stresli. İlkinde farkında değildik nasil olacağının. Rabbim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…