ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

suda eritilen magnezyuma ben de basladim ...aksam sekerlemesi yapinca simdi uyku bihaber...bizim imzalara tiklayin bakalim cikan adimlari izleyin ben de hic hatirlamiyorum nasil yaptigimi...
Bebisine şifa olsun cnm magnezyum yarasin kuzucuklarimizaaaa inşallah

Yok canim bende ole birsey olmadi sadece gebeligimin ilk aylarinda cok kasintim vardi merhem kulandim gecti herkezin gebeligi farkli geciyor demekki benimde seker testi yaptirmistim 50 ml sekerim 148 cikti sinirda 140 mis doktor ikinciyi istedi 100 ml lik yaptirmadim ac karnina midem bulaniyo unu icmek yediklerime dikkat ettim gecende aclik sekerime baktik kanda iyi cikti simdilik bir sorun yok bebislerimiz saglikli olsunda insallah bu sorunlarimizda gecer brn 6 senenin ustune hamileyimm

Nst cektiren oldumu hic doktorum agrim olmadigi icin benden istemedi bir ay sonra gel dedi 35 haftada giderim insallah doktora cokkkk heycanliyimm rabbim butun isteyenlere annelik duygusunu tattirsin herkezin gonlune gore versin cok merak ediyorummm oglum banami babasina benzicekk

Kizlar bu arada ne ilaci kullaniyorsunuz benim kulandiklarim bunlar

Bonocare magnezyum cinko vitamin fln

Santafer kan hapi

Ocean balik hapi bide

Size neler verdi doktorunuz

Kizlar bu arada ne ilaci kullaniyorsunuz benim kulandiklarim bunlar

Bonocare magnezyum cinko vitamin fln

Santafer kan hapi

Ocean balik hapi bide

Size neler verdi doktorunuz

Henüz magnezyuma baslayamadım, pazartesi kontrolümde isteyecegim.
*oligofer fol demir ilacı
* imom omega multivitamin

bu arada kızlar sizler saniyelik süren agrı kasılma vb sorunlarnız oluyor mu? yalancı kasılma dedikleri beni gunde 3 kere vuruyor iki büklüm ediyor ama pozisyon değiştirince geciyor.

bende daha olmadi cnm benim geceleri belim ve kemiklerim cok agriyor

Bende magnezyum ve kan ilacı ferrum fort kullanıyorum kızlar.bu arada kasılmalar bende de oluyor hemde 3 ten fazla yani ama hareket değiştirince oksayinca geciyo .bende 21 .haftalarda bile oluyodu ya hala oluyo bide cnm idrar yolu enfeksiyonu için hangi merhemi kullandın hatırlıyo musun.d oktor bana travazol mu ne öyle bi merhem verdi ama cevremden bunu kullanma filan dediler korkudan kullanmadıım seninki hangisiydj

Bu arada nst çektirmedim ben hiç.doktir öyle bisey istemedi hic

Canım ya ben bulamadım diye açtım nerde diğer grup oraya geleyim
Şimdi hamilelik formunda görünüyor yeni yorum yapıldığı için ama fark etmez ya kaybetmeyelim de birbirimizi merak ediyorum herkes ne durumda diye aşağı yukarı aynı haftalarda doğum yapicaz

Travocort krem bir haftada gecti kasinti mantar icin mis her kadina oneriyolarmis cnm

Şimdi hamilelik formunda görünüyor yeni yorum yapıldığı için ama fark etmez ya kaybetmeyelim de birbirimizi merak ediyorum herkes ne durumda diye aşağı yukarı aynı haftalarda doğum yapicaz
Evet canım aynen hem ordan hem burdan takip edelim artık birbirimizi.bende aynı haftalarda birileriyle konuşmak istiyorum.bide yalnızım soracaj edecek kimse yok burdan sagolsunlar yazıyorlar.iyi ki var ya kadınlar kulübü

Evet canım aynen hem ordan hem burdan takip edelim artık birbirimizi.bende aynı haftalarda birileriyle konuşmak istiyorum.bide yalnızım soracaj edecek kimse yok burdan sagolsunlar yazıyorlar.iyi ki var ya kadınlar kulübü
Kontrolün ne zaman senin canim :))

Travazol diye bi krem duydun mu peki cnm cevrende hiç kullanan varmı.

Kontrolün 22 sinde cnm .2 hafta önce gitmistim ishalden dolayı herşey iyidi cokşükur.bidahaki de ayın 22 sinde.senin ne zaman cnm bebis doğum pozisyonu almış mi
Ben de 29. Haftada gitmiştim doğum pozisyonu almamıştı bi sonrakine 19unda gidicem

Travazolu babam ayak mantarı için kullanıyordu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam:)
Aaaa gerçekten mi ama bana idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktor.ben gerçi cesaret edip kullanamadm amanr yapmalıyım acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…