Bebisine şifa olsun cnm magnezyumsuda eritilen magnezyuma ben de basladim ...aksam sekerlemesi yapinca simdi uyku bihaber...bizim imzalara tiklayin bakalim cikan adimlari izleyin ben de hic hatirlamiyorum nasil yaptigimi...
Yok canim bende ole birsey olmadi sadece gebeligimin ilk aylarinda cok kasintim vardi merhem kulandim gecti herkezin gebeligi farkli geciyor demekki benimde seker testi yaptirmistim 50 ml sekerim 148 cikti sinirda 140 mis doktor ikinciyi istedi 100 ml lik yaptirmadim ac karnina midem bulaniyo unu icmek yediklerime dikkat ettim gecende aclik sekerime baktik kanda iyi cikti simdilik bir sorun yok bebislerimiz saglikli olsunda insallah bu sorunlarimizda gecer brn 6 senenin ustune hamileyimmHoşgeldin canımsu takvimi yaparken bende birine sormuştum unuttum ama nasıl yapıldığını:-( belki diğer anneler biliyordur.bebis nasıl .ya benim idrr yolu enfeksiyonu niye gecmiyoo.sende oldumu hiç.cok dikkat ediyorum ama yine oluyo pufff:-(
Kizlar bu arada ne ilaci kullaniyorsunuz benim kulandiklarim bunlar
Bonocare magnezyum cinko vitamin fln
Santafer kan hapi
Ocean balik hapi bide
Size neler verdi doktorunuz
bende daha olmadi cnm benim geceleri belim ve kemiklerim cok agriyorHenüz magnezyuma baslayamadım, pazartesi kontrolümde isteyecegim.
*oligofer fol demir ilacı
* imom omega multivitamin
bu arada kızlar sizler saniyelik süren agrı kasılma vb sorunlarnız oluyor mu? yalancı kasılma dedikleri beni gunde 3 kere vuruyor iki büklüm ediyor ama pozisyon değiştirince geciyor.
Bu arada nst çektirmedim ben hiç.doktir öyle bisey istemedi hicNst cektiren oldumu hic doktorum agrim olmadigi icin benden istemedi bir ay sonra gel dedi 35 haftada giderim insallah doktora cokkkk heycanliyimm rabbim butun isteyenlere annelik duygusunu tattirsin herkezin gonlune gore versin cok merak ediyorummm oglum banami babasina benzicekk
Canım ya ben bulamadım diye açtım nerde diğer grup oraya geleyimKizlar bu ocak-subat anneleriyle ilgili kac tane konu var takio edemiyorum :)) bir yerde toplaşalım artık
Şimdi hamilelik formunda görünüyor yeni yorum yapıldığı için ama fark etmez ya kaybetmeyelim de birbirimiziCanım ya ben bulamadım diye açtım nerde diğer grup oraya geleyim
Travocort krem bir haftada gecti kasinti mantar icin mis her kadina oneriyolarmis cnmBende magnezyum ve kan ilacı ferrum fort kullanıyorum kızlar.bu arada kasılmalar bende de oluyor hemde 3 ten fazla yani ama hareket değiştirince oksayinca geciyo .bende 21 .haftalarda bile oluyodu ya hala oluyobide cnm idrar yolu enfeksiyonu için hangi merhemi kullandın hatırlıyo musun.d oktor bana travazol mu ne öyle bi merhem verdi ama cevremden bunu kullanma filan dediler korkudan kullanmadıım seninki hangisiydj
Evet canım aynen hem ordan hem burdan takip edelim artık birbirimizi.bende aynı haftalarda birileriyle konuşmak istiyorum.bide yalnızım soracaj edecek kimse yok burdan sagolsunlar yazıyorlar.iyi ki var ya kadınlar kulübüŞimdi hamilelik formunda görünüyor yeni yorum yapıldığı için ama fark etmez ya kaybetmeyelim de birbirimizimerak ediyorum herkes ne durumda diye aşağı yukarı aynı haftalarda doğum yapicaz
Travocort krem bir haftada gecti kasinti mantar icin mis her kadina oneriyolarmis cnm[/. Travazol diye bi krem duydun mu peki hiç .bi bilgin varmı cnm son aylarda kullanan filan
Kontrolün ne zaman senin canim :))Evet canım aynen hem ordan hem burdan takip edelim artık birbirimizi.bende aynı haftalarda birileriyle konuşmak istiyorum.bide yalnızım soracaj edecek kimse yok burdan sagolsunlar yazıyorlar.iyi ki var ya kadınlar kulübü
Kontrolün 22 sinde cnm .2 hafta önce gitmistim ishalden dolayı herşey iyidi cokşükur.bidahaki de ayın 22 sinde.senin ne zaman cnm bebis doğum pozisyonu almış miKontrolün ne zaman senin canim :))
Travazolu babam ayak mantarı için kullanıyordu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam:)Travazol diye bi krem duydun mu peki cnm cevrende hiç kullanan varmı.
Ben de 29. Haftada gitmiştim doğum pozisyonu almamıştı bi sonrakine 19unda gidicemKontrolün 22 sinde cnm .2 hafta önce gitmistim ishalden dolayı herşey iyidi cokşükur.bidahaki de ayın 22 sinde.senin ne zaman cnm bebis doğum pozisyonu almış mi
Aaaa gerçekten miTravazolu babam ayak mantarı için kullanıyordu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?