ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnm.iste bi ay dinlencem ..martn 15 gbi regl olunca iste basliyacagz..sen cnm?
ben 5 6 ay dururum illaki negatif sonuç alsaydım hemen yapardım ama bu olay bayağı sarstı beni hala kendime gelemedim 4 ay uğraş hamile kal sonra :KK43::KK43::KK43: ama en çokta zoruma giden kalp atışı yok diye 2 tane hap verdi bana düşsün diye o ilacları içmek çok zoruma gitti

ben 5 6 ay dururum illaki negatif sonuç alsaydım hemen yapardım ama bu olay bayağı sarstı beni hala kendime gelemedim 4 ay uğraş hamile kal sonra :KK43::KK43::KK43: ama en çokta zoruma giden kalp atışı yok diye 2 tane hap verdi bana düşsün diye o ilacları içmek çok zoruma gitti

Cnm benm yasadigin gercekten cok zor allah sabir versin cnm..bencede dinlen kafani toparla biraz..

Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku:KK62::KK23:
Yaş 36 kilo 48 boy 1.55 benim rezervim az olduğu için lucrin (sabah aksam 10 ml)le başladık 3 gunsonra yani adet olunca menopur ve gonal f e başladım . menopur 2 toz bir su günde bir gonal f 300 arkadaslara bakıyorum en yüksek benimki . Bu kadar dozla 2 yumurta 2 döllenme ve 2 transfer şeklinde ilerledi .

[QU"elifemre78, post: 39624929, member: 660194"]Bu değerlerden ziyade fsh ve e2 hormonlarına göre ayarliyorlar dozları hepimizinki farklı sonuçta senin donmuslarin var sanırım bir dahakine inşallah[/QUOTE]
Ya bana kan testide yapmadılar ufff

boy 1 57 kilo 67 yas 29 bana 200 gonal f ile baslandi en son gun 75 doz ile bitirdik 14 yumurta toplandi 8 dollendi ama dondurttuk doktorum dinlenmemi onerdi nasip olursa mart ayinin adetinde transefrim gerceklesicek

Bu değerlerden ziyade fsh ve e2 hormonlarına göre ayarliyorlar dozları hepimizinki farklı sonuçta senin donmuslarin var sanırım bir dahakine inşallah
Fsh ve e2 degerlerm cok normal.rezerv azligi filanda yok..eger doz iyi ayarlanmassa bebek tutunamazmis oda etkilerms..donmuslar olmazsa bisahakinde buna iyice dikkat etmeliyim onsan soruorum herkese.350 cok fazla cunku

Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku:KK62::KK23:

canım 37 yaşındayım 65 kğ 1,60 boy.gonal f i 2 gün 150 yaptık 3.gün 187,50.4.günden itibarende 225 le devam ettik.12 gün yaptık toplam 4 kutu bitirdik.ayrıca merional 75 likte kullandım

Gonal F in dozu bildiğim kadarıyla E2 nin sonucuna göre ayarlanıyor. Boy kilo ve yaşla alakası yoktur. 2-3 günde bir E2 sonucuna göre yeni doz ayarlanıyor.

Fsh ve e2 degerlerm cok normal.rezerv azligi filanda yok..eger doz iyi ayarlanmassa bebek tutunamazmis oda etkilerms..donmuslar olmazsa bisahakinde buna iyice dikkat etmeliyim onsan soruorum herkese.350 cok fazla cunku
Şunu mu demek istiyorsun donmuslarinda tutunmasinda aynı sorunu yaşama ihtimali mi? Gonal f yüksek olduğu için doğru mu anladım. Bu konuda hic fikrim yok . Yerinde olsaydım farklı tüp bebek Dr lardan fikir alırdım. Ama şu da var aynı merkezde ikinci denememde olumlu sonuç aldım. Seni vücudunun tepkisini biliyorlar. Ayni yerde mi devam edeceksiniz?

:oops:Arkadaşlar ben bu akşam orgalutran iğnemi ilk defa Yaptım. Derımde kızarıklık iğne yerinde şişme ve kaşıntı yaptı aranızda bunu yaşayan var mı

Back
X