kızlar bişey sorucam negatif sonuctan sonra ne zaman regl olunuyor ?
Ben iki güne kalmadi oldum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam negatif sonuctan sonra ne zaman regl olunuyor ?
ben 5 6 ay dururum illaki negatif sonuç alsaydım hemen yapardım ama bu olay bayağı sarstı beni hala kendime gelemedim 4 ay uğraş hamile kal sonraCnm.iste bi ay dinlencem ..martn 15 gbi regl olunca iste basliyacagz..sen cnm?
Puregon 100 luk vurdum hep 23 yas 65 kilo polikistikover varYya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()
39 225 doz 62 kilo bir altmışaltı boyYya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()
Teşekkür cevap îçinDiger gebeliklerde öğrendikten sora dikkat ettim ama yatmadim pıhtılaşma dan dolayı düşük oldu malesef
ben 5 6 ay dururum illaki negatif sonuç alsaydım hemen yapardım ama bu olay bayağı sarstı beni hala kendime gelemedim 4 ay uğraş hamile kal sonraama en çokta zoruma giden kalp atışı yok diye 2 tane hap verdi bana düşsün diye o ilacları içmek çok zoruma gitti
Yaş 36 kilo 48 boy 1.55 benim rezervim az olduğu için lucrin (sabah aksam 10 ml)le başladık 3 gunsonra yani adet olunca menopur ve gonal f e başladım . menopur 2 toz bir su günde bir gonal f 300 arkadaslara bakıyorum en yüksek benimki . Bu kadar dozla 2 yumurta 2 döllenme ve 2 transfer şeklinde ilerledi .Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()
Benim 71 kilo 164 boy puregon 300 kullanıyorum fakat bana boyumumu kilomu sormadilar neye göre ayarladilar bilmiyorumBenim cok deilmi kizLar ya.28 yaş 175boy 74kg gonalf 350?
Bu değerlerden ziyade fsh ve e2 hormonlarına göre ayarliyorlar dozları hepimizinki farklı sonuçta senin donmuslarin var sanırım bir dahakine inşallahBenim cok deilmi kizLar ya.28 yaş 175boy 74kg gonalf 350?
Fsh ve e2 degerlerm cok normal.rezerv azligi filanda yok..eger doz iyi ayarlanmassa bebek tutunamazmis oda etkilerms..donmuslar olmazsa bisahakinde buna iyice dikkat etmeliyim onsan soruorum herkese.350 cok fazla cunkuBu değerlerden ziyade fsh ve e2 hormonlarına göre ayarliyorlar dozları hepimizinki farklı sonuçta senin donmuslarin var sanırım bir dahakine inşallah
Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()
harika rabbim kucagina almayida nasip eder ins senn problemin neydi canm[/QUOTE]Ben bahcelievler medicanada yaptırdım ilk denemede hamileyim çok sukur
Şunu mu demek istiyorsun donmuslarinda tutunmasinda aynı sorunu yaşama ihtimali mi? Gonal f yüksek olduğu için doğru mu anladım. Bu konuda hic fikrim yok . Yerinde olsaydım farklı tüp bebek Dr lardan fikir alırdım. Ama şu da var aynı merkezde ikinci denememde olumlu sonuç aldım. Seni vücudunun tepkisini biliyorlar. Ayni yerde mi devam edeceksiniz?Fsh ve e2 degerlerm cok normal.rezerv azligi filanda yok..eger doz iyi ayarlanmassa bebek tutunamazmis oda etkilerms..donmuslar olmazsa bisahakinde buna iyice dikkat etmeliyim onsan soruorum herkese.350 cok fazla cunku
Sabh lucrin yaptım ama hiçbirşey olmadı bende dr una sor benceArkadaşlar ben bu akşam orgalutran iğnemi ilk defa Yaptım. Derımde kızarıklık iğne yerinde şişme ve kaşıntı yaptı aranızda bunu yaşayan var mı