- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
dün değil ama bugün transfer oldum gün sayıorum :)Merhabalar, dün transfer olup gün sayan arkadaşım var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün değil ama bugün transfer oldum gün sayıorum :)Merhabalar, dün transfer olup gün sayan arkadaşım var mı?
canım bunun için çeşitli ilaçlar veriyorlar proksit di gaiba benim eşimde kullandı bunun ahricinde bence mutlaka keçi boynuzu kürü kullan emin ol çok faydalı.aslında bu morfoojiden bende çok korkuyodum ama en son tüp bebek tedavisi gördüğüm doktorum bukonuda beni çok rahatlattı zannetiğiğz kadar vahim olmadığını durumun söyledi.
dün değil ama bugün transfer oldum gün sayıorum :)
ben varımMerhabalar, dün transfer olup gün sayan arkadaşım var mı?
ben varım
şehrini yaz öncemr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Ben kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptiriyorummr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Ben kadiko[/QUOTE]Ben kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptiriyorum
jasme, post: 39613617, member: 658093"]mr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Sakin uzulmeyin. Ben de senin gibi doktor doktor dolasirken tek tupumunde kapali oldugunu ogrendm cok uzuldumcanım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişŞansın yukse kötüyüm
Amin canm insallahGözünüz aydın çok sevindim. Darısı basimiza
bende umraniye medicanada cok memnumun tavsiye ederim baska medicana ya yaptiran arkadaslar varmi acaba[/QUOTE]Ben kadiko
Ben bahcelievler medicanada yaptırdım ilk denemede hamileyim çok sukur[/QUOTE]bende umraniye medicanada cok memnumun tavsiye ederim baska medicana ya yaptiran arkadaslar varmi acaba
Cnm.iste bi ay dinlencem ..martn 15 gbi regl olunca iste basliyacagz..sen cnm?valiente canım sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun tekrar
Diger gebeliklerde öğrendikten sora dikkat ettim ama yatmadim pıhtılaşma dan dolayı düşük oldu malesefBu transferden sonra hamile olduğunu öğrenenler hep yattınızmı
Cnm yanilmiosam yaşla kiloyla alakası yok tüp tedavisi olduğu için yüksek dozla tedavi yapması problem olmaz nekadar yumurtan oluşsada toplancak cunkuYya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()