- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Saol cnm Aradım bazı Alerjik bünyelerde böyle tepki oluyormusBende
Sabh lucrin yaptım ama hiçbirşey olmadı bende dr una sor bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm Aradım bazı Alerjik bünyelerde böyle tepki oluyormusBende
Sabh lucrin yaptım ama hiçbirşey olmadı bende dr una sor bence
Ben kendim Yaptım ama diğer yumurta Büyücüler gibi değilmiş Yapımı da zor etkisinde..senin tedavin hangi aşamada cnmİçeriği aynı mı bilmiyorum bende cetrotide 0.25 mg aynı etkileri yapmıştı. Hatta ilkinde hemşire yapamadı zannettim. Diğerlerini başka hemşire arkadaşlarım yaptı sonuç hep kızarıklık, kaşıntı, şişlik, sertlik.
Güzel haberlerini okuruz inş hep beraber musluklu oluruzTransferimin 2. Günündeyim. Gün sayıyorum![]()
Ben de 4 gün orgalutran iğne vurdurmuştum. Sadece ilk vurunduğumda yanma ve acıma hissettim. 10 dakika sonra geçiyordu. Her gün sağ sol göbek değiştir. Daha iyi oluyoArkadaşlar ben bu akşam orgalutran iğnemi ilk defa Yaptım. Derımde kızarıklık iğne yerinde şişme ve kaşıntı yaptı aranızda bunu yaşayan var mı
Tamam cnm teşekkür ederimBen de 4 gün orgalutran iğne vurdurmuştum. Sadece ilk vurunduğumda yanma ve acıma hissettim. 10 dakika sonra geçiyordu. Her gün sağ sol göbek değiştir. Daha iyi oluyo
tekırdağ.şehrini yaz önce
İstanbul yada ankara düşün bencetekırdağ.
Cnm yas 26 kilo 65 boy 1.69 gonal ff kullanmadm merional kullandm 40 kutu tamm ilk 450 ile basladi 4 gun sora filan 600'e cikardi we hep oyle dwm ettm bnm dozum en yuksegi die bliormYya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku![]()
Cnm gremedim kac gundr simdi tek tekcanım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm
Uzuldm cnmmaalesef 0.100üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
Cnm saol cevap verdigin ici n.peki neden dozunun yuksek oldugunu biliomusn?rezerv azligi filan mi vardi?kilo boy norrmal cunku.yada e2 filan mi yuksekti?Cnm yas 26 kilo 65 boy 1.69 gonal ff kullanmadm merional kullandm 40 kutu tamm ilk 450 ile basladi 4 gun sora filan 600'e cikardi we hep oyle dwm ettm bnm dozum en yuksegi die bliormcetrotide 7 tane kullandm rabbm ol desin ins tum isteyenlere cok aklina takiliyosa arastr icin rahtlar en azndan
Canim ben öğretmenim. 15 tatili 1. Haftasında yumurta toplandı. 2. Haftanın pazartesi günü transferim oldu. Tam 1 hafta evde dinledim. 3 gün yattım ama tuvalete yemek yapmaya kalktım 4. Gun sinemaya filan gittim kasmadım fazla. 8. Gun okul açıldı ve 1 hafta sonra Pozitifi öğrendim. Allaha Şükür hala rapor almadım biraz dikkat ediyorum. Okadar evde yatmak daha zor benim için hem sürekli yatmak iyi degilmis rahime kan gitmeLimiS