ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Hmmm..5.45 gbi biseydi benm senin???
Ben de 19unda basladim, sanirim cmt gunu opu yapilacak. 112 doz kullandim, e2 5800 cikti. Belki transferim ertelenebilir. Sende de yapilmismiydi cnm?

Ben de 19unda basladim, sanirim cmt gunu opu yapilacak. 112 doz kullandim, e2 5800 cikti. Belki transferim ertelenebilir. Sende de yapilmismiydi cnm?
Cnm benm iki gun once 1538 cikti e2..normal dedi doktorum ama..kac olmali bilemiorm..e2 den dolayimi iptal olablr??

Cnm benm iki gun once 1538 cikti e2..normal dedi doktorum ama..kac olmali bilemiorm..e2 den dolayimi iptal olablr??
E2 degerim 4.gun 933 cikti, 8.gun 5800 cikti. Ohss durumuna karsi opu yapilir ancak transfer ertelenebilirmis..

ya bana neden bakmıyorlar. bende ohss den çok korkuyorum gelişen çok yumurtam varmış off bana bişey demediler

ya bana neden bakmıyorlar. bende ohss den çok korkuyorum gelişen çok yumurtam varmış off bana bişey demediler
Canim benim de 17_23 yumurta varmis. Ohss olmamak adina her gittigimde kan veriyorum e2 icin. hem kan degeri hem ultrasona gore ilac dozunu belirliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…