- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Hayırlı tedaviler cnm, Allah gönlümüze göre versin.Merhaba arkadaşlar ben bugun doktora gittim ve yarın iğnelere başlıcam herkesin allah gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Tüp bebek yaptıranlarında allah yardımcısı olsun
Evet cnm cetrotideSaol cnm Allah razı olsun, ne yapalım elimizden bişey gelmiyo. Beni üzen eşim daha ümitliydi ve benden fazla o etkilendi. Hayırdır cnm cetroıde ignesi mi? Yalnış mı vurdun acaba, şuan durum ne?
Cnm korkma hayırlısı de, olcak olduktan sonra oluyo. Biliyorum zor ama içini rahat tut Allaha havale et. Çatlatma ignesi ne zaman olcan? Perşembe toplancak diyon.Evet cnm cetrotidesu an masaj yaparak sisligi indirmemi soyledi doktorm.sabah belli olcak..cok korkuyorm kendlignden catlarsa diye
Ayy persembemi yazmisim cuma toplanacak benm☺yada mirabebisle karstrdn sanrm☺kafamiz bi dunya valla..catlama ignesi yarin aksam vurulacak cnm.Cnm korkma hayırlısı de, olcak olduktan sonra oluyo. Biliyorum zor ama içini rahat tut Allaha havale et. Çatlatma ignesi ne zaman olcan? Perşembe toplancak diyon.
O gün sayılıyomu onu bende bilmiyorum nedense sormadım bak bende merak ettim. Sen sonuç a kadar orada mı kalcanız?Kizlar ben bide biseyi merak ediyorum..toplama isleminn oldgu gunu sayacakmiyiz transfer gununu hesaplarken?ucak bileti sknti olmasn diye soruyorumda?
Amin cnm senin yaşın kaç cnm üzüldüm cnm en yakın zaman evladına kavußursun dilerimHayırlı tedaviler cnm, Allah gönlümüze göre versin.
Yok cnm.sonuca kadar kalamayiz..hani 5.gunu yaada 3. Trafsferden bi gun sonra ucak bileti almamiz gerekiida ondan sordmO gün sayılıyomu onu bende bilmiyorum nedense sormadım bak bende merak ettim. Sen sonuç a kadar orada mı kalcanız?
Ayyy cnmm bol sans sana bende cok heyecanliyim coookyumurta toplamam yarın sabah ölecem heyecandan ve korkudan offffhayırlısıyla bir biitsede bbeişlere kavuşsak yaaaa
vet dün akşam ikisinide yaptım ard ardaAyyy cnmm bol sans sana bende cok heyecanliyim coookkorkuorum bi yandanda beni neler beklio bilmiormda catlama igneni dun aksammi olmstn sen cnm?
30 oldum. Ya sen?Amin cnm senin yaşın kaç cnm üzüldüm cnm en yakın zaman evladına kavußursun dilerim
Malesef cnm olmadı yaaa. Yumurtalarım mı iyi gelişmiyo ne. Yarın sabah mı toplancak yumurtaların?kızlarb en geldim deniz noldu? olmadımı
Aklına iyi şeyler getir cnm. Yarın haber et bizi.çok üzüldüm canım yaaaewet benimde yarın toplanacak ama çok yumurtam gelişmiş ohss olmaktan korkuyom offf
Hmmm ben hsg dede anestezi almstm☺buarada kac yasindaydin??hsg çekildi ve çok canım yanmıştıbunda anestezi alacam zaten. ama yine de korkuyom biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?