ne yapıyoruz moralleri yüksek tutuyoruz olacak inşallah hem poziitif olmalıyız. ikizlerini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin rabbim. yaş kaç benim 29 ist medicanada yaptırıyom bende 2 tane koyarlarmıki banada :)6tane olmus 2tane kondu antalya Memorial Hastanesi yapildi 6.gun kondu doğuştan tuplerim kapali ameliyat olmustum asilama oldum olmadi tüp bebek tedavisine adim attik ama cok merak ediyorum ozamn cuma gunu yaptirayim testi olur yani kusura bakmayin ben cok heyecanlıyım kötü sonuc almayiz inşallah
ayyy inşallah hadi bakalım merak ettim sonucu yazarsın. canım ben yatıyorum çok uykum geldi. sizede (3ünüze ) :) iyi geceler. allaha emanet olun.Zaten sormuyor ki yasi 30dan sonra bir alti olursa ikiz koyular sen tek bil diyorlar cok duygulu bir an goruyorsun ikisini dairenin icindeler inşallah tutunurlar annelerine yasim 28 benim offf
m tedavin hayirli ugurulu olsun. Bende memorial antalyayl görüstüm cok memnun kaldim. ben almanyada yasiyorum. burada olmaza artik orayi düsünüyorum. memnun kaldin mi? Ücret nekadar?6tane olmus 2tane kondu antalya Memorial Hastanesi yapildi 6.gun kondu doğuştan tuplerim kapali ameliyat olmustum asilama oldum olmadi tüp bebek tedavisine adim attik ama cok merak ediyorum ozamn cuma gunu yaptirayim testi olur yani kusura bakmayin ben cok heyecanlıyım kötü sonuc almayiz inşallah
canim maalesef fazla söylenecek bir söz yok..icindeki bosluk yarina dahada iyi olcak. Insallah bu aldigin son negatif olur ve en kisa zamanda bebisine kavusursun.Arkadaşlar, şimdi dr dan geldim ve sonuç malesef negatif. Önce idrar testi yaptı sonra ultrasonla baktı ne bir kese hiç bişey yoktu. Yapcak bişey yok buraya kadarmış. Herkese Allah yardım etsin
Saol cnm, hayırlısı artık. Buarada senınde tedavin hayırlı olsun başlıcaksınız herhalde?canim maalesef fazla söylenecek bir söz yok..icindeki bosluk yarina dahada iyi olcak. Insallah bu aldigin son negatif olur ve en kisa zamanda bebisine kavusursun.
evet canim kismetse bakalim.aksam doktordayim ne dicek diye cok merak ediyorum..heycanliyim diger yandanda korkuyorum..hayirlisiSaol cnm, hayırlısı artık. Buarada senınde tedavin hayırlı olsun başlıcaksınız herhalde?
İlk denemen mi, çocugun var mı? Almanyanın neresindensin? İyi düşün iyi olsun cnm, herşeyin hayırlısıevet canim kismetse bakalim.aksam doktordayim ne dicek diye cok merak ediyorum..heycanliyim diger yandanda korkuyorum..hayirlisi
AMIN insallah. yok canim ilk denemem yarim kaldi 3 yumosum vardi fakat igneler hic yaramadi hepsi kayboldu..anlican opu ve transfer olamadan sonra erdi..İlk denemen mi, çocugun var mı? Almanyanın neresindensin? İyi düşün iyi olsun cnm, herşeyin hayırlısı
Saglık olsun cnm, inş bu sefer olur. Bizimde çocuk yok. Bizde viyanaya 2 saatlik Linz deyiz.AMIN insallah. yok canim ilk denemem yarim kaldi 3 yumosum vardi fakat igneler hic yaramadi hepsi kayboldu..anlican opu ve transfer olamadan sonra erdi..
bu ikinci denememem..pozitif düsün diyorum kendime sabahdan beri ama nedendir bilmiyorum cok gerginim..
heidelbergde yasiyorum ben.sen?
cocugum yok henüz canim..senin varmi?
cnmm benm ne desem su an bos biliyorum ama lutfen kendini uzme..allah herseyin hayirlisni versin.varmis bunda bir hayir demekki..cok zor oldugunu biliorm.surec insani hem maddi hem manevi ozelllikle manevi olarak yoruo biliorm..bende sabahtan beri yanls yapilan igneyle ugrasiorm artk kafayi yiyecektm..hersey olirruna varsin diorum artk..catlamayi onleyici igne derinn hemen altnda birikti kaldi.sisti kizardi..bakalm sabah doktora gidicem...umarm bisey olmaz..yani demem oki cok zor yipratici bir surec..icini ferah tut..insallah gelec3k bebislerimiz..vakti zamanini bekliyorlar....Arkadaşlar, şimdi dr dan geldim ve sonuç malesef negatif. Önce idrar testi yaptı sonra ultrasonla baktı ne bir kese hiç bişey yoktu. Yapcak bişey yok buraya kadarmış. Herkese Allah yardım etsin
Cnm.senin yarinmi toplanacak?benmde sanrm cuma aramizda iki gjn var ozaman☺yok bakılmadı benim e2 me bakmıyorlar. çarşamba opu var pazartesi yada salı transfer bakalım hayırlısı
Saol cnm Allah razı olsun, ne yapalım elimizden bişey gelmiyo. Beni üzen eşim daha ümitliydi ve benden fazla o etkilendi. Hayırdır cnm cetroıde ignesi mi? Yalnış mı vurdun acaba, şuan durum ne?cnmm benm ne desem su an bos biliyorum ama lutfen kendini uzme..allah herseyin hayirlisni versin.varmis bunda bir hayir demekki..cok zor oldugunu biliorm.surec insani hem maddi hem manevi ozelllikle manevi olarak yoruo biliorm..bende sabahtan beri yanls yapilan igneyle ugrasiorm artk kafayi yiyecektm..hersey olirruna varsin diorum artk..catlamayi onleyici igne derinn hemen altnda birikti kaldi.sisti kizardi..bakalm sabah doktora gidicem...umarm bisey olmaz..yani demem oki cok zor yipratici bir surec..icini ferah tut..insallah gelec3k bebislerimiz..vakti zamanini bekliyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?