ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Amin canmm dileklerin icin :) sana da masslah bak ne güzel hersey yolunda gidiyo sonu da iyi olcak insall :))

mesa aynılarını banada verdiler. 4 nisanda başla dedi. iyimi kötümü bilmiyorum :) eczaneye döndü ev.
Sorma kız saydım 7 8 kutu ilaç iç iç bitmiyor neyse bi kaç tanesi bitti de kurtuldum hergün ignem var progestan onun dışında normal şeyler var allah yardimcin olsun insallah cektigimize emeklerimize deger

Sorma kız saydım 7 8 kutu ilaç iç iç bitmiyor neyse bi kaç tanesi bitti de kurtuldum hergün ignem var progestan onun dışında normal şeyler var allah yardimcin olsun insallah cektigimize emeklerimize deger
inşallahh değer allahın izniyle.

Kızlar magnez classin içiyorum yinede kabizim ananas yiyorum ama yok başka bir çözüm bilen varmi

Hepinize iyi haftalar kizlar bnm opum olmustu bugun yumilerin 2. Gunu durumlari iyiymis isallah 5.gune gider

Kızlar magnez classin içiyorum yinede kabizim ananas yiyorum ama yok başka bir çözüm bilen varmi

Kuru kayısı ye ara öğünlerde 3-4 tane. Benim 1 haftadır yatak istirahatim devam ediyorum. Transferden sonra da yatarken yemiştim çok şükür hiç Kabız olmadım. Normalde çok yatkindim.

Hemen duphalac şurup iç. Günde 3 defa içiyorum. Dr umun tavsiyesi. Sen yine sor dr una. Hayatımda ben kabızlık bilmezdim. Ömrümden ömür gitmişti wc de. Çok zor.. Zorlanmamak ıkınmamak gerek

Evt ben de duphalac icmistim transferden sonra. Günde 1 kere ictim yetti. Başka türlü olmadı napiyim. Zorlamadim kendimi.

kizlar size birsey sorucam ozellikle benm gibi transferi iptal olup birdaki aya kalanlar beni neler bekliyor tedavi gorucem mi acaba ignlere falan baslaticakmi ilk 10 gun falan yoksa regl biter bitmez transfere mi gdicem nasil olucak yani
dondurulmuşun varsa direk transfere gitceksin canm. Yalnız adetin birinci günü bana da dostenex vermişti. Yumurtalar baskilansin diye. Sabah öğle akşam. Decavit birde coraspin var. Dostenex beni etkilemedi neden sana dokundu acaba ki??

Şimdi hemsireyle konuştum dostineks i kesme diyo kesersen daha çok şikayetin olur offfff içmek istemiyorum yaaaaa

Etkileşim mi oluyor ben de anlamadim canm. Neden yapıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…