ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İçiyorum artık napiyim

Kızlar günaydın dün lagman yaptık biraz rahtladim bu Sabh kalktım ılık koca bi brdk su içtim veee 5 dk sürmedi hemen tuvalete sıcak değil yalnız ılık aklınızda bulunsun

transferden sonra kabizlikmi yasaniyor
Canım. Crinone jel kabızlığın en temel sebebi. Gaz şişkinlik ve kabızlık. Bir de transferden sonra ben ve benim gibi yatanlar hareketsizlikten de kabız oluyor. Duphalac şurup gerçekten kurtarıcım oldu. Çok şükür

Transfeerle 5. gunum çok merak ediyorum ya dr 2nisan a test günü verdi daha çok yaaaa

Hepimiz bekledik şekerim zor ama mecbur :) bu bekleyişler hiç bitmeyecek emin ol. Ben de 5 nisanı bekliyorum. İkili tarama testimiz var . Allah sağlık versin de bebeklerimize bu tatlı bekleyişler hep sürsün.. Dua et bol bol.. Dinlen.. Kitap oku.. Örgü çok iyi geliyor.. Kalın şişle saçma sapan şeyler örüp bozduğumu biliyorum kaç kere :)))

Tarama testi ne için canm

Tarama testi ne için canm
Bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor, genetik bir rahatsızlık olup olmadığı verilen özel tahlillerle aynı gün hesaplanıyor. İnşallah hiçbir sorunumuz çıkmaz.. Dr um cinsiyeti de o gün öğrenebileceğimizi söyledi. Meraklıyım bekliyorum

yaa kızlar bugün tam bir hayal kırılığı yaşadım. bir doktor seçtim kendime , çünkü tüp bebek doktorumuz artık bakmıyor bizlere. seçtiğimiz doktor da gerekli gereksiz hatta daha önce yaptığım bütün tahlilleri yazmış. güvenim sarsıldı. arkadaşım bana tüp olduğunuı söyleme seni kullanmasınlar demişti kendisi çok tecrübeli bu konuda. ben de söyledi,m ne biliyim bilsin istedim güvendim belki bi farklılık olur, bilmeli doktorum sonuçta dedim. al sana farklılık doldurdu bana bir sürü tahlili :) ben de ssk da yaptırıyorm ama güven gitti işte , napıcam şimdi ben boşluktayım :/ sizler ne yapıyorsunuz. ben bi dikiş tutturamıyorm doktro doktrdur diyemiyorum. üztelik bu doktr yaşadığım yerin ünlü doktorlarından off

Vallahi allah yardımcımız olsun ben davul gibi gerginim zor bir brdk su iciyom ancak daha birşey yemedim meraktan ölüyorum tuttumu tutmadimi hergün iğne cabasi :-\

Slm.kizlar yarin transferim var 5.gun embriosu dua edin bna bide akil verin lutfen tek embriomu yoksa cift mi
2 tane koydur canım. Ben de öyle yaptım. Tek bebişimle yola devam ediyoruz şükürler olsun. Tek sayıların şansı daha az olur diye biliyorum. Çift sayı iyidir. Hayırlısı olsun

Canım. Benim de tüp bebek dr um profesördü. ilişkim bitti 1 aydan fazla oldu. Yeni dr umla çalışıyoruz.tüp bebek olduğunu bilsin yeni dr un. Bizler normal gebe değiliz sonuçta. Kıymetli gebelikte olduğu için tahlil yaptırmanın da hiçbir sakıncası yok. Bence daha iyi. Her şeye bakılıyor. Yeni dr um da aynı hastanede. Birbirleriyle paslaşıyorlar. O yüzden içim rahat. Hatta ben tüp dr uma istediğim zaman bir sorunum ya da kafama takılan bir soru olursa gelebilir miyim diye sormuştum.. Tabi ki demişti. Yeni dr unla tüp dr un aynı yerde olursa avantaj sağlamış olursun.

Slm.kizlar yarin transferim var 5.gun embriosu dua edin bna bide akil verin lutfen tek embriomu yoksa cift mi
Valla canım ben tek embriyo istedim benimde 5.gun1. Kaliteydi ikiz olma ihtimalini ben göze alamadım tek koydurrdum.ama sen ikiz olursada maklbuldur dersen tabiki 2 embriyo koydur % 20 Şansını artiriyiror.sşimdiden hayırlı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…