Cnm biraz bu düşüncelerden uzak dur bu stresle gelcegi varsa gelmez rahat ol rabbim ne yazdiysa o olur üzme kendiniwallahi ben sizleri okudukca iyicene depresyona girdim benden sonra tedaviye baslayan herkez transferini oldu ya ben hala adet olucam kizlar ben bunalima girdim tabiiki rabbim hepimizin gonlune gore hayrli olani versin ama artik benimde zmanim gelsin yaaa offf adet oluyim artik hapta kullandim oluyim die ptesi bitti 10 gun icinde olucam ama zaman gecmio
Cift olmasi sadece ihtimali artirir. Ikiz olur olmaz belli olamz. Allah bilyo canm. Bama da iki koydurl ama tek tuttu. Hatta 3 koyduran arkadsmnda 1 tutmustu. Hayirlisi olsun insalh senin adina ama ben ihtimal yukselsin diyr cift istemistim.Slm.kizlar yarin transferim var 5.gun embriosu dua edin bna bide akil verin lutfen tek embriomu yoksa cift mi
Ayni hastaneye gidemiyrm aşırı pahalı. Anadolu saglk belki bilirsin. O yüzden tavsiye üzerine gideym dedim. Tahlil yapsin yapamsin degilde yaptirdiklarimi da hatta gereksz bikac tane yapinca icime kurt dustu işte.Canım. Benim de tüp bebek dr um profesördü. ilişkim bitti 1 aydan fazla oldu. Yeni dr umla çalışıyoruz.tüp bebek olduğunu bilsin yeni dr un. Bizler normal gebe değiliz sonuçta. Kıymetli gebelikte olduğu için tahlil yaptırmanın da hiçbir sakıncası yok. Bence daha iyi. Her şeye bakılıyor. Yeni dr um da aynı hastanede. Birbirleriyle paslaşıyorlar. O yüzden içim rahat. Hatta ben tüp dr uma istediğim zaman bir sorunum ya da kafama takılan bir soru olursa gelebilir miyim diye sormuştum.. Tabi ki demişti. Yeni dr unla tüp dr un aynı yerde olursa avantaj sağlamış olursun.
Sabırlı olalim :) güzel dusunelm. Aklini dagitmaya calis canm. Hayati akışına birakk. Bak zamn gecer ozman. Transferden sonra bile hep karninda olmamali aklin.wallahi ben sizleri okudukca iyicene depresyona girdim benden sonra tedaviye baslayan herkez transferini oldu ya ben hala adet olucam kizlar ben bunalima girdim tabiiki rabbim hepimizin gonlune gore hayrli olani versin ama artik benimde zmanim gelsin yaaa offf adet oluyim artik hapta kullandim oluyim die ptesi bitti 10 gun icinde olucam ama zaman gecmio
kızlarrrr ..bişe duydumm..düşüğü engellemek için balanslama yöntemı yapılıomuşş..rahımden sıvı alınıp enjekte edılıomuşş..o da tutunmayı sağlıomuşş..doktorunuza sorun bende soracamm..bıde 35 yaşından küçüğüm ama 2 embrıo ıstıorm doktor kabul edermi bacılar:=))))sorum bu tşkrlerrrCift olmasi sadece ihtimali artirir. Ikiz olur olmaz belli olamz. Allah bilyo canm. Bama da iki koydurl ama tek tuttu. Hatta 3 koyduran arkadsmnda 1 tutmustu. Hayirlisi olsun insalh senin adina ama ben ihtimal yukselsin diyr cift istemistim.
Ayni hastaneye gidemiyrm aşırı pahalı. Anadolu saglk belki bilirsin. O yüzden tavsiye üzerine gideym dedim. Tahlil yapsin yapamsin degilde yaptirdiklarimi da hatta gereksz bikac tane yapinca icime kurt dustu işte.
Sabırlı olalim :) güzel dusunelm. Aklini dagitmaya calis canm. Hayati akışına birakk. Bak zamn gecer ozman. Transferden sonra bile hep karninda olmamali aklin.
eder canm varsa kaliteli embeiyolarin neden olmasinkızlarrrr ..bişe duydumm..düşüğü engellemek için balanslama yöntemı yapılıomuşş..rahımden sıvı alınıp enjekte edılıomuşş..o da tutunmayı sağlıomuşş..doktorunuza sorun bende soracamm..bıde 35 yaşından küçüğüm ama 2 embrıo ıstıorm doktor kabul edermi bacılar:=))))sorum bu tşkrlerrr
Gec olsun güc olmasin derler ya o hesap hakkinda hayirlisi olsun. Belki güzel haberlere müjdecidir bu gecikmeler. Biraz olumlu düsünelim olumlu olsun canimwallahi ben sizleri okudukca iyicene depresyona girdim benden sonra tedaviye baslayan herkez transferini oldu ya ben hala adet olucam kizlar ben bunalima girdim tabiiki rabbim hepimizin gonlune gore hayrli olani versin ama artik benimde zmanim gelsin yaaa offf adet oluyim artik hapta kullandim oluyim die ptesi bitti 10 gun icinde olucam ama zaman gecmio
ins rabbim buyukGec olsun güc olmasin derler ya o hesap hakkinda hayirlisi olsun. Belki güzel haberlere müjdecidir bu gecikmeler. Biraz olumlu düsünelim olumlu olsun canim
Tabi ki öyle ama en kötü ihtimalle ikiz olur yani olmuşken olsun sonuçta ne için uğraşıyoruzİki tane koydurunca illa ikiz olacak diye bir şey yok canım biliyorsun. Tutma şansı artıyor. Ama inşallah olur tabii senin. Ben de 2 tane koydurmuştum. Tek bebişle devam ediyoruz. Allaha kalmış transferden sonrası..Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Canim dün bir gazetede sigara icen annelerin bebeklerinin 4D görüntülerini cekmisler, hakkaten hic hos durmuyordu. Bu seni caydirir mi bilmiyorum. Ayrica bende sigara kullaniyordum, hamile kalabilmek icin biraktim cokta zorlanmadim acikcasi. Bebegi istiyorsan en azindan bir müddet birakman gerekiyor. Inan hamileyken icmen vicdanen de seni rahatsiz edecektir. Insallah birakmayi basarirsin bol sans diliyorum.kızlar benimde 6 tane dondurduk 23 nisan transfer günü verildi bana. ama ben sigarayı bırakamıyorum çıldırıcammmm(( sigarayı bırakmadan gelme dedi doktor.
Transferden sonra tepkimi bende çok merak ediyorum. Tabiki bebişin zehirlenmesi kadar kötü bişi olamaz. İnşsllah Allah'ım gayret verir. Şans için tşk ederim.Canim dün bir gazetede sigara icen annelerin bebeklerinin 4D görüntülerini cekmisler, hakkaten hic hos durmuyordu. Bu seni caydirir mi bilmiyorum. Ayrica bende sigara kullaniyordum, hamile kalabilmek icin biraktim cokta zorlanmadim acikcasi. Bebegi istiyorsan en azindan bir müddet birakman gerekiyor. Inan hamileyken icmen vicdanen de seni rahatsiz edecektir. Insallah birakmayi basarirsin bol sans diliyorum.
kızlarrrr ..bişe duydumm..düşüğü engellemek için balanslama yöntemı yapılıomuşş..rahımden sıvı alınıp enjekte edılıomuşş..o da tutunmayı sağlıomuşş..doktorunuza sorun bende soracamm..bıde 35 yaşından küçüğüm ama 2 embrıo ıstıorm doktor kabul edermi bacılar:=))))sorum bu tşkrlerrr
ben yapacam bacımmmBen de duymadım onu yaptırır miyim onu da bilmiyorum dogrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?