Dostinexi her gün mü içiyorsun yarım.. Prolaktin değerin kaç çıktıDostinex 0.5 mg gece yatmadan içiyorum hiç kusmadim ya o kadr çok ilaç iciomki bende anlamadim
Ben kullanmıştım canim ama benim transferim öğlen 2 deydi ben sabah erken yapmistim ama sen yinede arayip bi sor doktora yada bölüm hemşiresineKızlar transfere giderken crimino jel yaptinizmi cvp bekliom
Hormon tahlilinde bakılıyor. prolaktin hormonu süt hormonu canım. Gebelerde olması gereken bir hormon. Ayrıca yüksek olması gebeliği engelleyen bir durum. Hani halk arasında süt korur diye bişi var ya.. O işte. Yüksek olunca süt hormonu gebeliği engelliyor. Ama dostinex çok ağır bir ilaçtır. Kullanıldığında hemen değer düşer. Her gün yarım çok bence. Bu ilacı çok iyi bildiğim ve geçen sene maalesef kullandığım için biliyorum.bak örnek vereyim sana. Geçen sene prolaktinim 41 di her ay. Sadece ptesi ve perş. Günleri yarım içiyordum. 2 hafta sonra 11 e düşüyordu. Ani etkisi var. Şimdiki tüp bebek dr um da ne dedi biliyor musun.. Biz 100 ün altındaki prolaktin değerlerini önemsemeyiz ve ilaç da vermeyiz dedi. Geçen sene kullandıklarıma yandım inan. Her gün yarım doz bana çok geldi. Sen bence dr una prolaktin değerini sor canım.Evet gece yatarken aliom da prolaktin hangi testle bakılıyor ki
hayir canm olmadim hebuz yarin gece son hapimi iciyorum bitiyo sonra 10 gin icin de olucam insMawi slm.. regl oldun mu? Ne durumdasin?
arkadasim cok haklisin ben de malesef ki gecen ay tam olarak kullandim siz yarim mi kullandiniz ben maf oldum maf o hapi gormek bile istemiyodum istemiyorum da benm transferim cok hastalandigim icin iptal edildi ins bu ay olucam hatta dr uma dedim ki birdaha o pis ilactan vericeksiniz ben yokum bu iste herseyi yarim birakiyorum dedim ve cok sukur hayir daha vermicem dedi dostinex dedi prolaktinimin ne kadar yuksek oldugu sorunca bana senn prolaktinin gayet iyi ben sana opudan sonra sisme diye verdim dedi ben prolaktinim yuksek die verdi saniyordum yani opudan sonra sisilmesin diede veriliyormus ogrenmis oldumHormon tahlilinde bakılıyor. prolaktin hormonu süt hormonu canım. Gebelerde olması gereken bir hormon. Ayrıca yüksek olması gebeliği engelleyen bir durum. Hani halk arasında süt korur diye bişi var ya.. O işte. Yüksek olunca süt hormonu gebeliği engelliyor. Ama dostinex çok ağır bir ilaçtır. Kullanıldığında hemen değer düşer. Her gün yarım çok bence. Bu ilacı çok iyi bildiğim ve geçen sene maalesef kullandığım için biliyorum.bak örnek vereyim sana. Geçen sene prolaktinim 41 di her ay. Sadece ptesi ve perş. Günleri yarım içiyordum. 2 hafta sonra 11 e düşüyordu. Ani etkisi var. Şimdiki tüp bebek dr um da ne dedi biliyor musun.. Biz 100 ün altındaki prolaktin değerlerini önemsemeyiz ve ilaç da vermeyiz dedi. Geçen sene kullandıklarıma yandım inan. Her gün yarım doz bana çok geldi. Sen bence dr una prolaktin değerini sor canım.
Ewt ya ne berbat ilaçtı. Ben geçen yıl kullandım. Haftada iki gün yarım içiyordum. Çok etkiliyordu her yöndenarkadasim cok haklisin ben de malesef ki gecen ay tam olarak kullandim siz yarim mi kullandiniz ben maf oldum maf o hapi gormek bile istemiyodum istemiyorum da benm transferim cok hastalandigim icin iptal edildi ins bu ay olucam hatta dr uma dedim ki birdaha o pis ilactan vericeksiniz ben yokum bu iste herseyi yarim birakiyorum dedim ve cok sukur hayir daha vermicem dedi dostinex dedi prolaktinimin ne kadar yuksek oldugu sorunca bana senn prolaktinin gayet iyi ben sana opudan sonra sisme diye verdim dedi ben prolaktinim yuksek die verdi saniyordum yani opudan sonra sisilmesin diede veriliyormus ogrenmis oldum
Dondurulmuşların varsa onu transfer ederler. Ekstra belki lh hormonu için iğne alırsın.. Arkadaşımın da oldu. İğne derdim yok bu ay demişti. Rahat ol. Düşünme hiç.. Hadi hayırlısı inşallahkizlar size birsey sorucam ozellikle benm gibi transferi iptal olup birdaki aya kalanlar beni neler bekliyor tedavi gorucem mi acaba ignlere falan baslaticakmi ilk 10 gun falan yoksa regl biter bitmez transfere mi gdicem nasil olucak yani
yani transferden once bir islem gormeźmiyim gorurmuyum kestiremiyorum henuz kismet artik ay o dostinex aysss aklima geldi yasadiklarim acillerde yerlerde surundum bagara bagara maf oldum abartisiz diyorum kus kus oldum bisey de yiyemiyordum hic o hapida icince 10 gun hergun acille gittim ve 1 gun de yattim en son artik kan gibi kusmaya baslamistim annecigimde maf olmustu benmle beraber neyseki atlattim allahima bin sukur ama herkez opudan sonra kotu olmuyo yaDondurulmuşların varsa onu transfer ederler. Ekstra belki lh hormonu için iğne alırsın.. Arkadaşımın da oldu. İğne derdim yok bu ay demişti. Rahat ol. Düşünme hiç.. Hadi hayırlısı inşallah
Bana prolaktin deil sisligini alsın die veriyom dedi bnm hiç hormonlarla alakalı bir sorunum yoktu opu da biraz suyum toplanmıştı hemşire verdi hergece 1tane içtim 3 gece içtim daha icmicem dün gece icmedim bu sabah daha rahat uyandım vallaHormon tahlilinde bakılıyor. prolaktin hormonu süt hormonu canım. Gebelerde olması gereken bir hormon. Ayrıca yüksek olması gebeliği engelleyen bir durum. Hani halk arasında süt korur diye bişi var ya.. O işte. Yüksek olunca süt hormonu gebeliği engelliyor. Ama dostinex çok ağır bir ilaçtır. Kullanıldığında hemen değer düşer. Her gün yarım çok bence. Bu ilacı çok iyi bildiğim ve geçen sene maalesef kullandığım için biliyorum.bak örnek vereyim sana. Geçen sene prolaktinim 41 di her ay. Sadece ptesi ve perş. Günleri yarım içiyordum. 2 hafta sonra 11 e düşüyordu. Ani etkisi var. Şimdiki tüp bebek dr um da ne dedi biliyor musun.. Biz 100 ün altındaki prolaktin değerlerini önemsemeyiz ve ilaç da vermeyiz dedi. Geçen sene kullandıklarıma yandım inan. Her gün yarım doz bana çok geldi. Sen bence dr una prolaktin değerini sor canım.
Evt banada öyle söylendiarkadasim cok haklisin ben de malesef ki gecen ay tam olarak kullandim siz yarim mi kullandiniz ben maf oldum maf o hapi gormek bile istemiyodum istemiyorum da benm transferim cok hastalandigim icin iptal edildi ins bu ay olucam hatta dr uma dedim ki birdaha o pis ilactan vericeksiniz ben yokum bu iste herseyi yarim birakiyorum dedim ve cok sukur hayir daha vermicem dedi dostinex dedi prolaktinimin ne kadar yuksek oldugu sorunca bana senn prolaktinin gayet iyi ben sana opudan sonra sisme diye verdim dedi ben prolaktinim yuksek die verdi saniyordum yani opudan sonra sisilmesin diede veriliyormus ogrenmis oldum
Hiç korkulacak birseyyok hergün transfer yapsınlar ama opu yapmasınlar :)peki transfer olan arkadaslar transferde caniniz aciyomu nasil bisey korkulcak bisey varmi isaretleme gibi biseymi
Hayır canım. Korkma çok hassas davranıyorlar gerçekten. Girdin çıktın 15 dakika sürüyor en fazla. Ama transferden sonra 1 saat mutlaka yat. Dr kalk demişti bana ama inat ettim biraz yatayım diye.arkadaşım 5 saat yatmıştı :))))) ilk hafta çok dikkat et. Ananas ye her gün bir dilim yeter. Kan sulandırıyor hem de. Çok faydalı. İş güç yapma.. Bırak dağınık kalsın :)peki transfer olan arkadaslar transferde caniniz aciyomu nasil bisey korkulcak bisey varmi isaretleme gibi biseymi
mesa aynılarını banada verdiler. 4 nisanda başla dedi. iyimi kötümü bilmiyorum :) eczaneye döndü ev.Valla bana da crimino jel protestan iğne kalçadan ve 2 antinbiyotik corasprin folbiol prednol ohoooo dosineks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?