ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

benimde evle iş arası 1 saat ama çok berbat bi yol normalde bile midem tutuyordu şimdi nasıl olur bilmiom ben daha baslamadim şimdi bi on gün daha rapor alicam uzatabildigim kadr iste olmadı birakicam bu kdr zahmetten sonra göze alamıyorum

Ben transferle birlikte 5gun raporluydum, pzt baslayacagim tekrar.. bizim normal otoyol ama, hergun ayakta 1.5 saatlik otobus yolculugu nasil cekilir bilmiyorum
;(
Gerci tutarsa da baska yol dusunuyorum, ilk uc ay cok onemli cunku. Ya esim alir isten, arabayla giderim. Son zamanlara yakin ise yakin yere kiraya gecerim belki, ya da en iyi ihtimalle ewime yakin yere tayinim cikar hemen

banada folbiol verdi ama onun yerine solgar marka folik asit alıyorum.. Crinone jel ilk tedavimde 2 ay kullanmıştım çok rahat rahim kasiyo düşmesin diye.. bende test gününe kadar iğne sonrasında Crinone jel çeviricem dedi.. bant da estrofem gibi rahim kalinlasmak için mis.. sende demekki benim gibi çalışıyorsun.. malesef bende yıllık izindeyim fakat pazartesi gidip 1 gün işlerimi toparlamam lazım. sonrasında ay sonuna tekrar izin devam.. 1.5 saat cokmus canım Allahim yardimcin olsun.. masa başı çalışıyorum ben sen be is yapıyorsun.. dikkat et benim evime takın ama yine nerden baksan yarım saat ayakta gidiliyor. bakalım inşallah tutarda arabayla gidebilirim soforlugum çok az eşim ogretsin artık.

Sen sansliymissin evinle isin yakinmis
Benim de masabasi is ama yol dusunduruyor beni. Sen ne guzel izin de almissin, ben arkadaslarimla paylasmadim konuyu ve o kadar rapora da laf ederler.. bu kadar zahmete ragmen is gucle ugrasacagim. Ama bir de soyle birsey var, insanlar nasibini yasar biz ne yaparsak yapalim.. insallah vaktimiz gelmistir bizim de.. benim ilk denemem o yuzden biraz heyecanliyim ve biraz daha umutluyum.. insallah dualarimiz kabul olur

canm bende geçen yılki yıllık iznimle bu yılkini bir araya getirip sırf bu iş için uzun dönem çıktım. rapor kesinlikle almam cünkğ sgk piriminden düşüyor... bu arada dün geceden beri kokulu sarı akıntım oluyor baya sarı yani sendede oldumu canım aynı gidiyoru seninle şuan...çok endişe ettim.. valla ilki ikinci hepsi aynı hep korku hep acemilik Allah çok fazla aratmasın cümlemize

Amin canim insallah.. benim de sarimtrak az bir akinti geliyor ama sanirim jelden kaynakli. Ya ben cok umutluyum %80 olur diye tahmin ediyorum yaş genc, embriyolar cok kaliteli, rahim icinde sorunum yok myom _yapisiklik vs gibi, tupler acik.. kan degerlerim normal gorunuyor(ki en buyuk korkum buydu )
Simdilik sorun gorunmuyor ama olmamasi da allahtan, o da kabulum.. ama insallah cok beklemeden guzel haberler aliriz.. beklemekten ve dua etmekten baska caremiz yok

canım bende 25 yasindayim histeroskopi yapıldı rahimde bisry yok.. seninki gibi 5. gün embriyosu.. dediğin gibi gerisi Allaha kaldı... inşallah beraber güzel haberlerimizi paylaşırız.. Sarı akıntı sendede var demek iyi rahatladım ben jel yerine iğne vuruluyorum oda yaparmis.. bakalım bekleyip göreceğiz...

Ben folik asit corasprin progestan iğne kalcam kevgire döndü crimino jel baskada birşey yok

Ben folik asit corasprin progestan iğne kalcam kevgire döndü crimino jel baskada birşey yok
Benim tum bunlara ilaveten bi ignem daha var..
Hergun gobekten Hibor, iki gune bir de kalcadan pruloton depot igne vurunuyorum. Igne ciktigi anda yanmaya basliyor, ikisi ayni gune gelince ise degme keyfime

Son düzenleme:
Canim yaa senin de yasin gencmis, ben de 28 oldum. ilk tup denemen neden basarisiz olmus, aciklama yaptilar mi? histeroskopiyi neden oldun? Sanirim esinde sayi ,hiz vs dusuklugu vardi. Adanada mi tedavi gordun?

Canim yaa senin de yasin gencmis, ben de 28 oldum. ilk tup denemen neden basarisiz olmus, aciklama yaptilar mi? histeroskopiyi neden oldun? Sanirim esinde sayi ,hiz vs dusuklugu vardi. Adanada mi tedavi gordun?
24 yaşında ilk deneme yaptık.. eşimde huzur yok sayı çok az v.s. benim ilk denemem tuttu ve 2. gün embriyosu konuldu tuttu ve 2 aya kadar geldik kalp atımı durdu.. Genetik incelemeye göndermedik çok pahaliydi 2500 lira dendi hem olmadı rabbim nasip etmedi kürtaj oldum yoksa zehirlenecektim olmadı araştırmak neye yarar dedik.. 1 sene ara verip tekrar başladık.. 2 tedavimide istanbulda oldum istanbul da yaşıyorum canım.. benim bir önceki doktorum hastaneden ayrıldığı için farklı bir merkez seçtim ve bu doktorumun uygulaması ignelerin 4. günü ofis histeroskopisi yapmaktı ve oldum embriyo konulacak yeri işaretledi. ilk defa böyle bir uygulama gördüm hem kök hücreleri canlandirdim falan dedi bilmiyorum inşallah bu sefer 5. gün embriyosu umut tabi var ama herseye hazır olmak istiyorum.. Allah cumlemizin yardımcısı olsun. doktor 20 ile 35 yaş arası her türlü gebelik yakalanır dedi rabbim büyük.

Insallah canim bu sefer saglikla kucagina alirsin.. sanki tutacakmis gibi geldi, hadi hayirlisi

Kızlar sabahtan beri sağ kasigim böyle gözüm seyirirmis gibimi desem yada böyle pit pit pit diye bu saat oldu 20 dk da bir böyle yapiyo sürekli hiç böyle olan varmı

Kızlar sabahtan beri sağ kasigim böyle gözüm seyirirmis gibimi desem yada böyle pit pit pit diye bu saat oldu 20 dk da bir böyle yapiyo sürekli hiç böyle olan varmı
Rahim büyüyor canım. Kendini çok dinleme. Bırak pıt pıt atsın.

Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(

Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(
Yapma canm bnm neden yapiyosun ben halen daha hiçbir iş yapmıyorum kocam yaparsa yapıyor yapmazsa bekliyor hayatımızda suan bundan daha önemli ne varki yardım edenimde yok ama hicc tehlikeyede atamam bırak pis kalsın

Iyi aksamlar kizlar yarin kan testi yaptircam transfermn 11.gunu dayanamicm 2 gunden bisi olmaz dimi lutfen bna dua edin yarin pozitifi gormk istiorumm Allahim nasip kismet ettiyse tutunmus olsun bebislerim nolur Allahimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…