ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Istanbul yeditepe üniv hastanesinde canm iki tane 3. Gün embriyosu ben sadece kese diye biliyorum kalp atışı ne zamn bilmiyorum
6 haftalik ise kalp atımı da gözükür canım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. bAna yakın sın bu arada ben de Bostancı tarafımda yım

6 haftalik ise kalp atımı da gözükür canım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. bAna yakın sın bu arada ben de Bostancı tarafımda yım
Canm bn adapazarinda oturuyorum orada tedavi gördüm sen nerede tedavi goruyosun bu arada şimdi idrar testi yaptım çift çizgi gördüm valla adet tarihime göre 6. Haftamdayim ama hala inanamıyorum sabirszlikla doktora gidip ultrasondada görsem kocam engel oluyo yoksa çoktan dr a gitmiştim

hm ben medicana Çamlıca hastanesinde tedavi oldum yatın test tarihim canım. o idrar testinde hı çift çizgi görmedim ben :) ilk tedavimde de tutmustu ama idrar testi yapmadım büyü bozulmasın diye.. xnm sabırlı ol 2 gün kalmış görürsün hem kalp atımı da belli olur kese kalp atımı beraber görürsün sabret. Adapazarı uzakmis ben yeditepe diyince istanbulda sandım :)

Anladım canm inşallah sende hayırlı haberle gelirsin bende hiç çift çizgi görmemiştim meraktan yaptım hayırlısı canm hayırlı haberler bekliyorum yarın

Kızlar umarım güzel bir hafta yaşarız perşembe günü doktor a gideceğim eşimin doğum günü cinsiyetini söylerse hediye gibi olsun diye inşallah Allah isteyen herkese versin hayırlısı ile test yapacak olan arkadaşları tebrik etmeyi nasip etsin Rabbim...

ayyy ben senden bir hafta ondeyim bana emin olmadan cinsiyetini demicem dedi Gecen hafta yaa. Ipucu verdi birakti :) 1 ay beklicz dedi. Sana dicekmo bakalim kuzum

kizlar ben heycanla dim ya:)))
az kaldi 15 gun sonra bebis seninle Allahin izniyleeee

günaydınlarrr test yaptiracaklara bol boll Bebisler diliyorum hadii hayırlı haberlerle gelinn

K Kralice7 ben çarşamba günü 14.haftaya gireceğim bebekler önde gidiyorlar demişti doktor takvime göre 4gun farkediyor ondan biraz ümitliyim inşallah söyler meraktan halimi görseniz resmen şafak sayan. Askere döndüm :)

Canim sagol. güzel hayırlı bir sonuç ve gönlünüzdeki bir sonuç ile dönersiniz inşallah.. :)

Merhaba kızlar bende 22 nisanda başlıyacağım histereskopi oldum. İlk defa tüp bebek yaptırıcam bu 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Ben ikiz olmasını çok isterim tabi Allahım nasip ederse evlat sahibi olmayı ama içimden öyle geçiyor. Simdi bunu öğrenince canım sıkıldı tek embriyo tutma ihtimali ikiz olma ihtimali nedir acaba??

hayirlisi olsun canm

Gözün aydın olsun inşallah M mrymbeyaz34 çok sevindim darısı Keseye ve kalp atisina inşallah M mavi.su kuzum çok sevindim dualarimiz seninle Allah'in izniyle 1 mayıs a senin de hamile haberini alalım moralini yüksek tut ananas ve kabak çekirdeği yemeye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…