- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
6 haftalik ise kalp atımı da gözükür canım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. bAna yakın sın bu arada ben de Bostancı tarafımda yımIstanbul yeditepe üniv hastanesinde canm iki tane 3. Gün embriyosu ben sadece kese diye biliyorum kalp atışı ne zamn bilmiyorum
Canm bn adapazarinda oturuyorum orada tedavi gördüm sen nerede tedavi goruyosun bu arada şimdi idrar testi yaptım çift çizgi gördüm valla adet tarihime göre 6. Haftamdayim ama hala inanamıyorum sabirszlikla doktora gidip ultrasondada görsem kocam engel oluyo yoksa çoktan dr a gitmiştim6 haftalik ise kalp atımı da gözükür canım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. bAna yakın sın bu arada ben de Bostancı tarafımda yım
hm ben medicana Çamlıca hastanesinde tedavi oldum yatın test tarihim canım. o idrar testinde hı çift çizgi görmedim ben :) ilk tedavimde de tutmustu ama idrar testi yapmadım büyü bozulmasın diye.. xnm sabırlı ol 2 gün kalmış görürsün hem kalp atımı da belli olur kese kalp atımı beraber görürsün sabret. Adapazarı uzakmis ben yeditepe diyince istanbulda sandım :)Canm bn adapazarinda oturuyorum orada tedavi gördüm sen nerede tedavi goruyosun bu arada şimdi idrar testi yaptım çift çizgi gördüm valla adet tarihime göre 6. Haftamdayim ama hala inanamıyorum sabirszlikla doktora gidip ultrasondada görsem kocam engel oluyo yoksa çoktan dr a gitmiştim
Anladım canm inşallah sende hayırlı haberle gelirsin bende hiç çift çizgi görmemiştim meraktan yaptım hayırlısı canm hayırlı haberler bekliyorum yarınhm ben medicana Çamlıca hastanesinde tedavi oldum yatın test tarihim canım. o idrar testinde hı çift çizgi görmedim ben :) ilk tedavimde de tutmustu ama idrar testi yapmadım büyü bozulmasın diye.. xnm sabırlı ol 2 gün kalmış görürsün hem kalp atımı da belli olur kese kalp atımı beraber görürsün sabret. Adapazarı uzakmis ben yeditepe diyince istanbulda sandım :)
M mrymbeyaz34 hadi ins yarin bende medicana da olucam isaretlenmem var hayirlisi ins hepimiz icinGünaydın kızlar... güzel bir hafta olmasını temenni ediyorum. yarın test tarihim inşallah hayırlı bir sonuç ile dönerim. herkesin Allah yardımcisi olsun.
Çok sevindim canm hadi hayırlı olsun transfer ne zamn olucakM mrymbeyaz34 hadi ins yarin bende medicana da olucam isaretlenmem var hayirlisi ins hepimiz icin
yarin belli olur heralde bilmiyorumki tam bendeÇok sevindim canm hadi hayırlı olsun transfer ne zamn olucak
Ayyyyy insanın içi içine sigmiyo Dimi insallahh herşeyin çok güzel geçer arkadasimm allah yüzünü güldürsun insallah aminkizlar ben heycanla dim ya:)))
dionisya .!.:Kızlar umarım güzel bir hafta yaşarız perşembe güdoktor a gideceğim eşimin doğum günü cinsiyetini söylerse hediye gibi olsun diye inşallah Allah isteyen herkese versin hayırlısı ile test yapacak olan arkadaşları tebrik etmeyi nasip etsin Rabbim...
az kaldi 15 gun sonra bebis seninle Allahin izniyleeeekizlar ben heycanla dim ya:)))
Canim sagol. güzel hayırlı bir sonuç ve gönlünüzdeki bir sonuç ile dönersiniz inşallah.. :)Kızlar umarım güzel bir hafta yaşarız perşembe günü doktor a gideceğim eşimin doğum günü cinsiyetini söylerse hediye gibi olsun diye inşallah Allah isteyen herkese versin hayırlısı ile test yapacak olan arkadaşları tebrik etmeyi nasip etsin Rabbim...
hayirlisi olsun canmMerhaba kızlar bende 22 nisanda başlıyacağım histereskopi oldum. İlk defa tüp bebek yaptırıcam bu 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Ben ikiz olmasını çok isterim tabi Allahım nasip ederse evlat sahibi olmayı ama içimden öyle geçiyor. Simdi bunu öğrenince canım sıkıldı tek embriyo tutma ihtimali ikiz olma ihtimali nedir acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?