ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canım.. Rapor konusunda sıkıntı yapma bence. Tek olsun ikiz olsun farketmiyor rapor vermeleri için. Ben hamileliğimin ilk haftasından beri heyet raporu alıyorum. Dr un kendisi veriyor hatta kıymetli bebek tüp bebekler diye.süper oldu walla. Öğretmenim ben.. Temmuza kadar rapor. Yaz tatili giriyor sonra zaten nasipse doğum. Hiç riske girme. Al rapor dinlen.

aynen yılmak yok önünde daha çok Şansın var eminim olacak inşallah. bizim sorun erkekte.. sayı yok denecek kadar az ve hareketli sperm yoktu bizde. Bendede pko var durum bu vnm :) bizim ilk deneme geçen yıl yaptık 2 gün embriyosu koydular yumurtalar iyi değildi sanırım hemen transferi yapıp kurtuldular ve tuttu zna kalp atımı oluşmadı sadece keseyi gördük öylece kaldı.. Bu ikinci perşembe günü test yaptım 133 cikti ama asıl test tarihim salı günü. Salı gününe kadar sabır biraz daha. ama Allah büyüktür inşallah dağa fazla bekletmez senide benide tüm çaba gösterenleride.. aminnnnnnnnnn

:) madem duyulmuş boşver.. kimseye test yaptım tuttu sh oldu bu oldu deme tedavi görüyorum de bitti.. detay vermeye gerek yok. kasma yavrum sen bebişleri düşün :)

Gercekten mii yaa?? Supermiisss.. diyorum ya madem duyuldu, nimetlerinden faydalanayim ozaman.. kimse heyet raporuna hayir diyemez. Kaldi ki bunlar ikiz ve ewle is arasi cok uzak bizim otobuslerde gelemem o kadar yolu ,hergun kopru geciyorum ben.. benim dinlenmem lazim, hem de dedigin gibi normal dogum degil..
Insallah kalp atisini da duyayim da rapor alacagim arastirip, dr umla da gorusecegim, benim gibi olan hastalari mutlaka vardir.
Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin..

kizlar cok kanamam var ya sali gunune kadar ya biterse illa bu ofis histeroskopi adetli ikenmi oluyor bu benim ikinci isaretlenmem olucak digeri subat ayindan di kapanmis olmali ki bastan isaretlenicek benm ilk denemem ama nasip olmadi henuz daha transfere dondurtturmustum ins az kaldi ama merakla heycanla transfer gunumu bekliyorum ben yaa rabbim nasip eder ins

bu izin alma olaylari cidden sorun oluyor ben ciktim isten bu islemler icin kac aydir evdeyim iyikide cikmisim onumuzdeki hafta kayinvalidemi cagirttirdim esime gelmesi icin eve yemek falan duzeni bozulmasin die allah icin yaparda kayinvalidem allah razi olsun kendi annem de var is paylasimi yaptim kayin validem ic isleri muduru kendi annem dis isleri muduru allah razi olsun onlardan bide eve hemsire ayarladimmi igneler icin tek sorun bebislerimin tutup tutmicagi soz konusu ve beklemek:))

:) madem duyulmuş boşver.. kimseye test yaptım tuttu su oldu bu oldu deme tedavi görüyorum de bitti.. detay vermeye gerek yok. kasma yavrum sen bebişleri düşün :)
Yok yahu demiyorum zaten, kendim de korkuyorum. Tutar veya tutmaz, bir de onun hayal kirikligi olmasin ustumde. Zaten iyi sır tutarim, kimseye kolay kolay derdimi anlatmam.
Ama izin almak zorunda oldugum icin mecburen soyledim ustlerime t.bebek yapiyoruz diye. Simdiki test sonucunu da bilerek soyledim ki ben hamileyim artik erken cikmaliyim, hergun otobuslerde ayakta bi bucuk saat yol cekemem mudurle konusun beni ewe gonderin,serwisle gideyim diye..
Yani onlara soyleme nedenim mutlulugumu paylasmak degil, beni idare edin_anlayin,ustume gelip beni yormayin diye.
Bi yerde iyi oldu soylemem, cunku agir is vermiyorlar,sen otur diyorlar,ben alayim diyorlar.. amacim da buydu zaten :)

Oo masallahh,nazar degmesin.. bizim aileler cok uzaktalar..
Yemekleri suan esim yapiyor,bulasiklari o topluyor,ewi transferden sonra ben supurdum oylece kaldi, camasirlar kaldi. Onun da cok agir sinavi var,gecemezse yetkisi dusecek ;(
Canim yaa yine de bisey demiyor sagolsun, ama bunalmak uzere.. ben de anneme soyleyecegim gelmesini ,tutsun da.. yemek vs kolaylik olur en azindan.

Bu işaretleme nasıl bişey. Nasıl yapiliyo canim ? Anestezi altında mi yoksa muayene seklndemi bakiyor ?

q
Bu işaretleme nasıl bişey. Nasıl yapiliyo canim ? Anestezi altında mi yoksa muayene seklndemi bakiyor ?
yok anestezi almiyosun ameliyat hane gibi biryere girip kucuk bir serum ve bacaklar olabildigince acik birsekilde baglanip 2 dk icinde bitio kameradan goruyosun sende herseyi insan utanio ama ya hersey maasalah fora acik icerde hemsireler falan doktor gelio ben utaniyorum sahsen ama yapicak bisey yok mecbur biraz az biraz ama insanin cani acio ilkinde ne oldugunu bilmeden girdim oldu bitti ama simdi bile bile acikcasi canim skiliyor biraz

benim annem yakinimda ama kayinvalidem canakkalede oturuyor ckaleden gelicek allah razi olsun hic ikiletmedi benm esimde yapiyor ama esim yorgun gelio adam oda yapamaz sonra benmki sabah kahvaltiya alisik kahvaltisi problem olur onun sabah 6 30 dedimi kahvaltisi hazir pasanin simdi kvalide geldimi hersey eski sistem devam hep bunlari dusunuyordum dun esim le konustum zaman yaklasti ya daha derdmez cagardi valla sagolsun kayinpederde gelicek ustumden yuk kalkicak walla iyi oldu

Kızlar makatim iki gündür bıçak gibi batiyo otururken yürürken bugünde belim agrimaya başladı Sabh lagman yaptık tuvaletede çıktım hiç benm gibi olan var mi?

histeroskopi şeklinde yapiliyo ama ameliyathanede yapılıyor.. aynı yumurta toplar gibi giriyorsun fakat lokal anestezi rahim azina hiseetmiyosun soğuk bi sıvı ufluyo hemşire uyusturmus oluyo sonra doktor geliyo ni demir parçası ucunda muthis güçlü bi ışık ile sen uyaniksin ama ekrandan karşındaki ekrana yansıyor ama ben kesinlikle bakmadım baksam acırdi bakmadım 5 dk sürüyor ama sanki adet sancısı gibi hissediyorsun oda çok çok normal ben çok korkmustum ama çok kolaymis hemen bitince bitti diyo doktor gidiyo seninde elinden tutarak kaldırıyorlar yürüyerek gidip üstünü giyiyorsun.. Bu histeroskopi yapıp hemde rahim en üst tarafina çarpı × atıyor ben cd aldım evde izledim acayip yaa rahim iyki yaparken izlemedim tirsmak içten bile olmazdı :)... ben ilk tup denememde böyle bi işlem yapılmadı zaten başka bir merkezde denemis tim. böyle canım :/

canım bu kayinvalide yi çağırma işini ben ilk tedavimde yaptım iyi yapmadım burnumdan geldi. ben ki çok iyi anlasiuordum başka şehirde yaşıyorlar çok seviyeli iyi iliskimiz vardı ama geldiler ilk tedavimde bütün sinir sistemim bozuldu inşallah seninde öyle olmaz. bana ders oldu bu sefer hiç çağırma dim ben stresten ölecektim çok denen değişiyor kaprisli oluyorsun kocana yansıtıyorsun sonra onlar alınıp kusuyolar aman Allah yardımcin olsun. ben bidaha töbe kaynana falan istemem :)

yok yok benm oyle olmaz

cnm sen daha iyi anlattim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…