ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

insan hissetmio ki ama cok ilginc benm agriyor kasiklarim ara ara ben arada mutfaga kadar gidip grliyorum birsey olmaz dimi acaba ondanmi agriyo ama hafif yani oyle siddetli deil senn ne zman belli olucakmis 2 kiz olup olmadigi bana da 2 tane koyuldu ins benmde ikizdir

canım benim ayin 29 unda çağırdı hem kese hem kalp atışı için.. ama ben 2 sinde gidicem biraz daha büyümüş olsun tam 7 hafta dolsun diye.. Eğer dayanirsam 9 Mayısi bile beklerim 2 aylık olsun diye. ilkinide 6. Haftada çağırdı lar ve kalp sesini duyamadik ve ben morel olarak çökmüştüm.. sabredicem inşallah ya 2 si yada 4 ünde gitmeyi düşünüyorum cnm..

seninde ikiz olur gibi geliyo bana.. 5. gün embriyosu Allahın izni ile tutuyo inşallah

ayrıca mutfağa falan gitme eğer sana bakan varsa suyunu yemeğini getiren varsa hiç kalkma tek tuvalete kalk.. birde ayağının altına ince bir yastık koyup öyle yat sürekli.. ha birde kabiz olmamak için ben sabahları 7-8 kayısı yiyip üstüne büyük bardak su içiyorum hala.. sonra 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum. Ce hergün şükür tuvalete çıktım hiç ikinmazsin bu sayede. Allahım yüzüne baksın në diyim

saol canm allah hepimizin yuzune baksin allah seni de bebeklerine kavustursun ayy bana bakan var ama ben kurtlaniyirum illa yurumek istiyorum daha kalkmiyim bisey olmamistir ins

Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugun 11. Gun 3 gundur ara ara pembe akinti geliyordu bugun kan gelmeye basladi cok az ama yinede korkuyorum.

Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugun 11. Gun 3 gundur ara ara pembe akinti geliyordu bugun kan gelmeye basladi cok az ama yinede korkuyorum.
pembe noreal demişti benim doktorum ama kan ise bilmiyorum bence yarın sabah test yaptir zaten belli olmuştur ..
inşallah yavruların seninledir canım

canm senin dondurulmus embriyolarin mi vardi hamile kaldin benmde dondurulmus transfer edildi doktor 1ci sinif dedi tutma sansi ne olur dondurulmuslarin bilmiyorumki

canm senin dondurulmus embriyolarin mi vardi hamile kaldin benmde dondurulmus transfer edildi doktor 1ci sinif dedi tutma sansi ne olur dondurulmuslarin bilmiyorumki
yok ben normal gününde transfer oldum canim... ohss olma riskin vardı eğer olsaydı donduracakti. ama suan 3 tane dondurulmus embriyo var içerde 5 tane iyi kalite kalmıştı bunlardan ikisi bende 3 tanesini dondurduk

dondurulmus şans normale göre daha yüksek diye biliyorum rahim dinlenmiş oluyo birde zaten iyi embriyo dondurucuda kalıp çözülür o yüzden takma kafana olacak insallah

cnmayni benmde 5 embriyo 3 dondurulmus 2 si bende ben ohss oldum ama hemde en beterinden 2 aydir transferi bekliyodum walla neyseki 2 gun oluyo biliyosun oldum cok sukur bu arada kayisi kompostosu inan cik ise yaradi saol

Kızlar Günaydın..
ya benim dün akşamdan beri fitil ile beraber gelen pudra pembe gibi akintim oluyo normal midir?? transfer olalı 18 gün oldu kan degerlerim de iyiydi ama korkuya çok..özellikle hamile arkadaşlar bi akıl lütfen (((

cnm sen progestan fitilmi kullaniyosun benmde wc ye cikinca beyaz beyaz idrarla cikio bende anlamafim doktoru arasan soylesen daha iyi olmazmi icin cok daha rahat eder bence ara sor

Arkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..

cnm sen progestan fitilmi kullaniyosun benmde wc ye cikinca beyaz beyaz idrarla cikio bende anlamafim doktoru arasan soylesen daha iyi olmazmi icin cok daha rahat eder bence ara sor
aradım az önce cnm.. Bebe aspirini bırak dedi fitil den geri progestan iğneye geç dedi bundan sonra iğne ama inşallah bişey olmamıştır bebislerimë (( sürekli geliyo kahverengi gibi oldu korkuyorum belinde ağrıyo stresten ölecem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…