hayr hayir stres yapma sakin uzat bacaklarini yat bakan birileri varmi sana sakin kalkma stres yaparsan allah korusun daha kotu olabilirsin allaha emanet olsun bebislerimiz ben allaha emanet ettim bugun benmde hafif belim agrio ama daha erken deilmiaradım az önce cnm.. Bebe aspirini bırak dedi fitil den geri progestan iğneye geç dedi bundan sonra iğne ama inşallah bişey olmamıştır bebislerimë(( sürekli geliyo kahverengi gibi oldu korkuyorum belinde ağrıyo stresten ölecem (
benim annem geliyo ogleden sonra .. sürekli yanında var birileri komşum geliyo hergün kahvaltımi falan hazırlıyor sagolsunlar.. uzanıyorum ama işte tedirginim yinede.hayr hayir stres yapma sakin uzat bacaklarini yat bakan birileri varmi sana sakin kalkma stres yaparsan allah korusun daha kotu olabilirsin allaha emanet olsun bebislerimiz ben allaha emanet ettim bugun benmde hafif belim agrio ama daha erken deilmi
ayy amin ins bilioyosun daha once demistim kayinvalidemi cagirdim die iyiki cagirmisim ya annem bir yandan kayinvaludem bir yandan isi gituruyolar saolsunlarbenim annem geliyo ogleden sonra .. sürekli yanında var birileri komşum geliyo hergün kahvaltımi falan hazırlıyor sagolsunlar.. uzanıyorum ama işte tedirginim yinede.
Bel ağrısı iyi bişey tutuncak ağrıyo benimde agrimisti inşallah rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasin cnm
amin canm ins hep dua ediyorum hepimizebenim annem geliyo ogleden sonra .. sürekli yanında var birileri komşum geliyo hergün kahvaltımi falan hazırlıyor sagolsunlar.. uzanıyorum ama işte tedirginim yinede.
Bel ağrısı iyi bişey tutuncak ağrıyo benimde agrimisti inşallah rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasin cnm
iyi yaptın canım. hazır onlar varken hiç kalkma keyfini çıkar :)ayy amin ins bilioyosun daha once demistim kayinvalidemi cagirdim die iyiki cagirmisim ya annem bir yandan kayinvaludem bir yandan isi gituruyolar saolsunlar
kasiklarimda ara ara batmalar oluyoor hayr olsun ins allaha emanet etmekten baska bisery gelmio eldeniyi yaptın canım. hazır onlar varken hiç kalkma keyfini çıkar :)
gozun aydin canm benmde transferimin bugun 3 gunu cok merak ediyorum bende biraz anlatirmisin sen de ne gibi belirtiler olduMerhabalar herkese, bugun transferimin 9. Gunuydu kAn testi yaptirdim,
Sonuc: 396 cikti, Allah hepinize pozitif sonuc almayi ve saglikli bir gebelik gecirmeyi nasip etsin.
Canim cok belirtim olmadi, ilk 2-3 gun kasikta biraz agri oldu, o da ara ara oldu. Arada goguslerim acidi, ama cok az yani, bazen hic agrimadi, inan birsey hissedilmiyor. Ama benim 7. Gununden itibaren karinda sisme oldu .hafif OHSS geciriyormusum, doktorum oyle anlamis hamile oldugumu, test yap dedi.pozitif cikti, hic belirti arama arkadasim bende olmadi diyordum.gozun aydin canm benmde transferimin bugun 3 gunu cok merak ediyorum bende biraz anlatirmisin sen de ne gibi belirtiler oldu
bu saydiklarin bende de var canm hayirli artikCanim cok belirtim olmadi, ilk 2-3 gun kasikta biraz agri oldu, o da ara ara oldu. Arada goguslerim acidi, ama cok az yani, bazen hic agrimadi, inan birsey hissedilmiyor. Ama benim 7. Gununden itibaren karinda sisme oldu .hafif OHSS geciriyormusum, doktorum oyle anlamis hamile oldugumu, test yap dedi.pozitif cikti, hic belirti arama arkadasim bende olmadi diyordum.
Siden80 hayırlı uğurlu evlât olsun arkadaşım Allah cumlemizin yavrularını sağlıklı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin Allah isteyen herkes e bu duyguyu tattirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?