- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Haklısın canım..birdaha olmadı zaten. ama ben crinone kullanmıyorum. progestan kapsül kullanıyorum vajinadan... pek etkisi varmı bilmiyorum ama crinone iyi olduğunu biliyorum.Canım crinone sonradan peynirleme yapıyor bende de oldu hatta ilk zaman banyodayken öyle pudra rengi pelte gibi bana da olmuştu hatta korkmuştum bile embriyo mu bu diye cahillik :) birşey olmaz Allah in izniyle 10.haftada 3 gün üstüste ara ara kahverengi akıntı bile oldu bir telaş aradım çok normal korkma rahim genişleme yaptığı için dedi hala bugün bu saat her lavaboya gittigimde bile tedirgin olup bakıyorum bişey var mi diyeiçgüdü sanırım veren Allah takdir onun cok ta pirpirikli olmamak lazım...
I
canım hadi hayirli olsun inşallah.. Allahım güzel sonuçlar nasip etsin.. ilaç olarak ne verdi sana canım?? fitil mi yine aspirin verdimi ne zaman test yapacaksın. inşallah güzel sonuçlar alırsınızkizlar transferimi oldum cok sukur syan hastanede yatiyorum
tsk ederim saol amin ins ilac omarak folik asit igne yok fitil ve diger ilaclar iste o kadar 30 nisan ogrenme tarihimcanım hadi hayirli olsun inşallah.. Allahım güzel sonuçlar nasip etsin.. ilaç olarak ne verdi sana canım?? fitil mi yine aspirin verdimi ne zaman test yapacaksın. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
omarak ne tam olarak ilaçların neler .. şu yüzden soruyorum ben 2 ay olmadan kalp atımı için gitmiycem de ozamana kadar neyi kullanacağımi bilmiyorum.. sanada ne zamana kadar ne ilacı verdi merak ediyorum ...tsk ederim saol amin ins ilac omarak folik asit igne yok fitil ve diger ilaclar iste o kadar 30 nisan ogrenme tarihim
omarak ne tam olarak ilaçların neler .. şu yüzden soruyorum ben 2 ay olmadan kalp atımı için gitmiycem de ozamana kadar neyi kullanacağımi bilmiyorum.. sanada ne zamana kadar ne ilacı verdi merak ediyorum ...
güzel sonuçlarını bekliyoruz canım..
2 tane cnm
allah razi olsun canm saol
fitil aspirin folik asit hormon ilaci bu kadar baska yokcanım hadi hayirli olsun inşallah.. Allahım güzel sonuçlar nasip etsin.. ilaç olarak ne verdi sana canım?? fitil mi yine aspirin verdimi ne zaman test yapacaksın. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canm çok sevindim hadi gozunaydin allah devaminida getirsin insallhkizlar transferimi oldum cok sukur syan hastanede yatiyorum
Criminoyu yaptığında oturur veya yatarsan eksimik oluyo ayaktaysan onbeş dk sonra fiş fiiiiss su gibi geliyor bende böyle oluyoCanım crinone sonradan peynirleme yapıyor bende de oldu hatta ilk zaman banyodayken öyle pudra rengi pelte gibi bana da olmuştu hatta korkmuştum bile embriyo mu bu diye cahillik :) birşey olmaz Allah in izniyle 10.haftada 3 gün üstüste ara ara kahverengi akıntı bile oldu bir telaş aradım çok normal korkma rahim genişleme yaptığı için dedi hala bugün bu saat her lavaboya gittigimde bile tedirgin olup bakıyorum bişey var mi diyeiçgüdü sanırım veren Allah takdir onun cok ta pirpirikli olmamak lazım...
I
İlk 3 gün çooooook önemli ama ilk bir hafta çok iyi dinlen. Yorulma. Hareketlerini kısıtla. Uzanma eğilme Taşıma vs yok. Zaten su damlası şimdi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımkizlar ben cok heycanliyim embriyo koyulduktan nezamn sonra tutunmaya baslio acaba bugun 1 gunmu yoksa koyuldugu an mi 1 oluyo
Anladım Sağol..fitil aspirin folik asit hormon ilaci bu kadar baska yok
ohhhh maasallah sana ikizmi senninde yeni dimi bakalim kalkmiyorum yatiyorum ama ins benimkilerde tutar cok endiseleniyorum korkuyorum iyi bakmaya calisiyorum elimden geldigince ama nasip iste rabbim kucagimizi bos birakmaz insAnladım Sağol..
kendine dikkat et yorulma yatabildigin kadar yat ben 16 gündür sürekli yatıyorum ve tuttu bebişler
beklemek acaba tuttumu tutmadimi die dusunmek tutucakmi die dusunmek zor bir surec 30 nisan da gelmez simdi :))Anladım Sağol..
kendine dikkat et yorulma yatabildigin kadar yat ben 16 gündür sürekli yatıyorum ve tuttu bebişler
bilmiyorum cnm ikiz mi ama faruk bey 2 embriyo koymuştu.. test yapıp değerimi canan almaya söyledim ve ikiz heralde değer yüksek dedi.. hayırlısi benim için farketmez..ohhhh maasallah sana ikizmi senninde yeni dimi bakalim kalkmiyorum yatiyorum ama ins benimkilerde tutar cok endiseleniyorum korkuyorum iyi bakmaya calisiyorum elimden geldigince ama nasip iste rabbim kucagimizi bos birakmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?