ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Haklısın canım..birdaha olmadı zaten. ama ben crinone kullanmıyorum. progestan kapsül kullanıyorum vajinadan... pek etkisi varmı bilmiyorum ama crinone iyi olduğunu biliyorum.

seninde minikler nasıl aserme ve bulantı ne zaman başladı sende cnm. bunları merak ediyorum çok :) birde kaçıncı ayda karnın çıkıyo :)

kizlar transferimi oldum cok sukur syan hastanede yatiyorum
canım hadi hayirli olsun inşallah.. Allahım güzel sonuçlar nasip etsin.. ilaç olarak ne verdi sana canım?? fitil mi yine aspirin verdimi ne zaman test yapacaksın. inşallah güzel sonuçlar alırsınız

canım hadi hayirli olsun inşallah.. Allahım güzel sonuçlar nasip etsin.. ilaç olarak ne verdi sana canım?? fitil mi yine aspirin verdimi ne zaman test yapacaksın. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
tsk ederim saol amin ins ilac omarak folik asit igne yok fitil ve diger ilaclar iste o kadar 30 nisan ogrenme tarihim

tsk ederim saol amin ins ilac omarak folik asit igne yok fitil ve diger ilaclar iste o kadar 30 nisan ogrenme tarihim
omarak ne tam olarak ilaçların neler .. şu yüzden soruyorum ben 2 ay olmadan kalp atımı için gitmiycem de ozamana kadar neyi kullanacağımi bilmiyorum.. sanada ne zamana kadar ne ilacı verdi merak ediyorum ...

güzel sonuçlarını bekliyoruz canım..

M mrymbeyaz34 ben yeşil nohut olur ya hani tarlalarda yazın toplanır pazarda falan satılır ilk ona aserdim hala da bulamadım erik çağla karpuz falan yedim bu zamana kadar eksi şeyleri çok seviyorum Normalde tatliyi çok severdim bakalım ikincide kız olursa ye eksiyi çıkar ayseyi olacak karnım büyüyor valla kendi pantolonlarıma giremiyorum artık Hamile pantolonları ve taytlara başladım kilo hiç almadım ama karnım göğüslerin büyüyor.

Son düzenleme:
c
M mavi.su cnm hayirli olsn insallah hersey iyi olacak bebsin sana tutunacak...kac tane transfern oldu?
2 tane cnm

kizlar bisey dicem ben hep yavasmi hareket etmem lazim ya benm ilk denemem nasil davranicagimi bilemiyorum cok ucta deiller dir dimi bisey olmaz ins allaha emanet ediyorum ttum bebeklerimizi benimkileride ltfn tutunsunlar bize hic kolay seyler deilmis bu isler allahim sen yuzumuze gul yarabbim

kizlar ben cok heycanliyim embriyo koyulduktan nezamn sonra tutunmaya baslio acaba bugun 1 gunmu yoksa koyuldugu an mi 1 oluyo

Criminoyu yaptığında oturur veya yatarsan eksimik oluyo ayaktaysan onbeş dk sonra fiş fiiiiss su gibi geliyor bende böyle oluyo

kizlar ben cok heycanliyim embriyo koyulduktan nezamn sonra tutunmaya baslio acaba bugun 1 gunmu yoksa koyuldugu an mi 1 oluyo
İlk 3 gün çooooook önemli ama ilk bir hafta çok iyi dinlen. Yorulma. Hareketlerini kısıtla. Uzanma eğilme Taşıma vs yok. Zaten su damlası şimdi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Anladım Sağol..
kendine dikkat et yorulma yatabildigin kadar yat ben 16 gündür sürekli yatıyorum ve tuttu bebişler
ohhhh maasallah sana ikizmi senninde yeni dimi bakalim kalkmiyorum yatiyorum ama ins benimkilerde tutar cok endiseleniyorum korkuyorum iyi bakmaya calisiyorum elimden geldigince ama nasip iste rabbim kucagimizi bos birakmaz ins

ohhhh maasallah sana ikizmi senninde yeni dimi bakalim kalkmiyorum yatiyorum ama ins benimkilerde tutar cok endiseleniyorum korkuyorum iyi bakmaya calisiyorum elimden geldigince ama nasip iste rabbim kucagimizi bos birakmaz ins
bilmiyorum cnm ikiz mi ama faruk bey 2 embriyo koymuştu.. test yapıp değerimi canan almaya söyledim ve ikiz heralde değer yüksek dedi.. hayırlısi benim için farketmez..
ha sana şunu söyliyim ben hiç hissetmedim tuttuğunu hatta korkuyordum millet kasigim ağrıyo diyodu bende olmadı tek dünü hatırlıyorum ilk koyduğu gece belim çok ağrıdı okadar. yan yatabilirsin ben ilk gün dışında hep sağıma yattım rabbim inşallah sanada güzel haberi verecek bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…