Çok geçmiş olsun ya hastaneden normal mi diyolar bu durumakizlar bugun sabahi sabah ettik acilde inanin cok kotu oldum artik resmen k.....n kusmaya baslamistim allah korusun serumu falan attim elimden yerlere attim kendimi benm gibi olan oldumu hic ben neden bu kadar kotu oldum gerce hic birsey yiyemiorum ve dostinex kullandigim icin neyse ki son hapi dun gece aldim bitti ins bundan sonra iyi olmayi umit ediyoruz
Hadi yaaaa geçmiş olsun canim taze zencefilli çay yap 1 günde kaldırıyor ayağa. Benimde transfer yarın.Kizlarr yarin transferim var ama ben oluorum resmenn...faranjit grip hemde cok agir bi sekilde..simdi acile gidicem serum taktrcam...cok korkuorm hersey mahvolucak diye(1.5 senedr vitamibler kullanip hasta olmayan ben bugunu buldm (
Saol cnm tesekkur ederim..3.4 saat hastanede yattim kocaman bi vitamin serumu yedim..ama bogazm fena..evet zencefil col iyi ama sokturucu etkisi varya ne bilim.korkuorm yarina etki gosterr filan dieHadi yaaaa geçmiş olsun canim taze zencefilli çay yap 1 günde kaldırıyor ayağa. Benimde transfer yarın.
hmm orasını bilmiyorum sen biirsin canım. allah yardımcımız olsun canımSaol cnm tesekkur ederim..3.4 saat hastanede yattim kocaman bi vitamin serumu yedim..ama bogazm fena..evet zencefil col iyi ama sokturucu etkisi varya ne bilim.korkuorm yarina etki gosterr filan die(
hadi hayirlisi hakkinizda ve hakkimizdakızlar sesiniz çıkmıyor napiyorsunuz? yarın transfer var inşallah. heyecanlıyım.
AmIn.hadi hayirlisi hakkinizda ve hakkimizda
Cnm naptin??kacta transferin???beni arayacaklar gelin diye bekliormayyyy cok heyecanliyim.musait oldgnda hemen yaz olurmu ??Kızlar transfere giderken de opu daki gibi makyaj yapmak yasakmi?bilgisi olan var mi
Bende ayniyim bekliyorum. Hadi bakalım ne olacak. Allahım nolur hakkimizda Hayırlısı ni nasip et. Kolay gelsin canımCnm naptin??kacta transferin???beni arayacaklar gelin diye bekliormayyyy cok heyecanliyim.musait oldgnda hemen yaz olurmu ??
Amin cnmm aynen hakkimizda hayirlisi..saol sanada kolay gelsin...Bende ayniyim bekliyorum. Hadi bakalım ne olacak. Allahım nolur hakkimizda Hayırlısı ni nasip et. Kolay gelsin canım
Kızlar transfere giderken de opu daki gibi makyaj yapmak yasakmi?bilgisi olan var mi
3 tane cnm..doktor 4 de olablr demisti ama ben 3 tane istiorm...ne olir ne olmaz hepsi tutar filan kiyamam.sonra.Canim bana 1 tane transfer edecekler. Sana?
Saoll cnm tesekkrler..zor olan kismi idrara sikisk olmakmo sadce yani bi alet takiliomus vajinaya igne rahat girsin die..o acitiyomu zormu??meraktan olecemKızlar şimdiden transferleriniz hayırlı olsun inşallah sonucu hepimizi sevindirsin.idrara sıkışık olmak biraz zor ama mecburen katlanılıyo.sabır...sabır...sabır..
Insallah sağlıklı ikizleri olur. Valla bana olmaz 1 dediler. Yoksa 2 istiyordum. Hayirlisi olsun da.3 tane cnm..doktor 4 de olablr demisti ama ben 3 tane istiorm...ne olir ne olmaz hepsi tutar filan kiyamam.sonra.
acimaz ya jinekolojik muayene gibiymism. Neler atlattık biz sonuna geldik ins. Allah yüzümüze beksinSaoll cnm tesekkrler..zor olan kismi idrara sikisk olmakmo sadce yani bi alet takiliomus vajinaya igne rahat girsin die..o acitiyomu zormu??meraktan olecem
Hic merak etme ben muayene bile olamayan bi insanim ama acimiyo we igne filan yok ya cok ince bi kataterle yolluo embriyoyu ck raht ol sadece bebisini dusun idrarini tut ama iyice aci yok inanSaoll cnm tesekkrler..zor olan kismi idrara sikisk olmakmo sadce yani bi alet takiliomus vajinaya igne rahat girsin die..o acitiyomu zormu??meraktan olecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?