- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Gunaydin öncelikle, en genel Problem kabizlik sanirim. Ben gunde 4 litreye yakin su iciyorum ama yinede sikintim gecmiyor. Ayrica cok gecmis olsun sana baya bi rahatsizlik cekiyosun üzüldüm.Idrarda sorun yok da digerine bayagidir cikamadim.. kayisili form cay iciyrm,kayisili probiyotik yogurt,gunkurusu.. kayisi olarak kuscam yakinda
Opudan 2gun sonra cikardim,2gun onceki yemekler cikti midemden. Iyikide yapmisim cok rahatladim,midem de inmisti biraz. Ondan baska olmadi hic. Soluk borum yaniyor, birde midem de asit var.. yataktan kalkarken nefesim kesiliyor, derin nefes alamiyorum mesela hawayi soluyamiyorum iyice kalbime agri saplaniyor ozmn. Yataktada dönemiyorum kalbim sıkışıyor. Mide ve kalp acısi kaldi. Normal,herkes de olur dedikleri icin bisey de yapamiyorum gecmesini bekliyorum kuzu gibi
Alllah razi olsun insallah bende arastirip oyle gidicemCanim karar vermek baslamanin yarisidir. Hayirli ugurlu olsun.
guvenilir,senin sagligini dusunen, basarisina inandigin kaliteli bir merkez arastir canim alternatifleri degerlendir.. bebegini sana getirmede vesile olacak en dogru merkeze gotursun ayaklarin seni.. bol sans dilerimm
Canim karar vermek baslamanin yarisidir. Hayirli ugurlu olsun.
guvenilir,senin sagligini dusunen, basarisina inandigin kaliteli bir merkez arastir canim alternatifleri degerlendir.. bebegini sana getirmede vesile olacak en dogru merkeze gotursun ayaklarin seni.. bol sans dilerimm
anliyorum saydiklarinin hepsi bende de oldu cok sukur gecti ama endiselenme geciyor ben 10 gun boyunca kustum sadece balik kraker yiyebildim onuda kustm 2 gece hastanede yattim simdi yanda yatiyorum yuz ustude sabirsizlikla transfer gunumu bekliyorum artikIdrarda sorun yok da digerine bayagidir cikamadim.. kayisili form cay iciyrm,kayisili probiyotik yogurt,gunkurusu.. kayisi olarak kuscam yakinda
Opudan 2gun sonra cikardim,2gun onceki yemekler cikti midemden. Iyikide yapmisim cok rahatladim,midem de inmisti biraz. Ondan baska olmadi hic. Soluk borum yaniyor, birde midem de asit var.. yataktan kalkarken nefesim kesiliyor, derin nefes alamiyorum mesela hawayi soluyamiyorum iyice kalbime agri saplaniyor ozmn. Yataktada dönemiyorum kalbim sıkışıyor. Mide ve kalp acısi kaldi. Normal,herkes de olur dedikleri icin bisey de yapamiyorum gecmesini bekliyorum kuzu gibi
canm dr a gdiosun dr sana ilk ameliyat lik isin varsa yada tedavilik ilk onu uyguluyo sonra tup bebege baslaman gerektigin testler falab yaptirio hepsi asama asama tabi ssonra karar verilince igneler yapiliyo gobekten tabi 2 gunde bir yumurta takibin yapilio sonra catlatma ignelerin kullanman gerekn ilac oneirirse ilac verio o ara catlatma ignen olduktan sonra yumurta toplama islemi yapiolo genel aneztesi esliginde esinle beraber gitmen gerekio toplanan yumurtalar dollenio en kalitelisi secilip transfer edilio hee birde rahim den isaret alinio o kadar seni yazdiklarim korkutmasin hepsi basit seyler en zoru beklemekAraldaslar tüp bebek tedavisi nasil oluyo neler yapiliyo anlatabilirmisiniz hic bi bilgim yok bu konuda daha
Istedi cnm..hiv, hepatit,toxoplasma(çıg etten gecen bi hastalk),rubella(kizamikcik) bunlarn hepsni yaptrdm benKızlar doktor sizden hormon testleri felan haricinde hangi hastalıkları geçirmişiz diye bi test varya ondan istedi mi ( kızamık hiv vs.) yine tüp bebek terimleri hakkında cahillliğimi konuşturdum
Cnm kacnci gununki bugun?Kızlar dayanamayıp idrar test yaptım çok silik ikinci çizgi var.deneyimlerine dayanarak o kısım bembeyaz kalıyor ya normalde olmayinca.kafam karıştı iyi mi?sabırsızim ya
Ewt cnm istedi hbsag antihiv tarziydi bide ozel hastanede nedn yaptriyosunki saglik ocaklarida yapio yada dewlete bagli kliniklerdede yapilio bnde acibademde sormustum 1500 tl istediler saglk ocagnda yaptrdim ucretsizKızlar doktor sizden hormon testleri felan haricinde hangi hastalıkları geçirmişiz diye bi test varya ondan istedi mi ( kızamık hiv vs.) yine tüp bebek terimleri hakkında cahillliğimi konuşturdum
E ne guzel isteKızlar dayanamayıp idrar test yaptım çok silik ikinci çizgi var.deneyimlerine dayanarak o kısım bembeyaz kalıyor ya normalde olmayinca.kafam karıştı iyi mi?sabırsızim ya
e ne guzel iste ins dwmi gelir :)Transferin 6.günü canım çıkmasına bile şaşırdım çok silik ama çift cizgi hatta anneme de gostrdim var dedi pazartesi kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak..
Tesekurler cevp verdigin icin akadasim yeni asilama yaltiridim sonuc alamadim mlesf 1 ay bekleyip gitmeyi dusunuyorum insallah hayrlisi olr hakkimizda hepimizincanm dr a gdiosun dr sana ilk ameliyat lik isin varsa yada tedavilik ilk onu uyguluyo sonra tup bebege baslaman gerektigin testler falab yaptirio hepsi asama asama tabi ssonra karar verilince igneler yapiliyo gobekten tabi 2 gunde bir yumurta takibin yapilio sonra catlatma ignelerin kullanman gerekn ilac oneirirse ilac verio o ara catlatma ignen olduktan sonra yumurta toplama islemi yapiolo genel aneztesi esliginde esinle beraber gitmen gerekio toplanan yumurtalar dollenio en kalitelisi secilip transfer edilio hee birde rahim den isaret alinio o kadar seni yazdiklarim korkutmasin hepsi basit seyler en zoru beklemek
Ay canm yaa dualarım sizinle hepiiİnşallah canım herkes öyle diyor.kızım ilk denemede 5 yıl sonra geldi.inşallah bu bebiş veya bebişlerde bekletmeden gelir
problem ney pekiTesekurler cevp verdigin icin akadasim yeni asilama yaltiridim sonuc alamadim mlesf 1 ay bekleyip gitmeyi dusunuyorum insallah hayrlisi olr hakkimizda hepimizin
Bi porblem yok herseyin normal dedi esiminde normal ama olmadi bide rahimimde bi parca var dedi bisturu test yapti cihazlara girdim ama hamileligine engel deyildedi arakdasim valla bende bu doktorlardan hic bisey analamdimproblem ney peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?