ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar peki embriyo dondurulunca kalitesi dusuyomu
Embiryoyu dondurmuyorlar. Senden topladiklari kaliteli yumurtayi donduruyorlar ki ilerde yeni bir denemede kullanmak icin ya da tekrar Anne olmak istersen o zaman dondurulmus yumurtani cikarir sana naklediyorlar.

Cok tebrik ederim canim benim. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bu 10 gün boyunca ne gibi belirtiler yasadin anlatir misin? Mesela lekelenme oldu mu ya da baska seyler? Biraz anlatirsa
canim ilk dört gun cok ates basmasi oldu daha sonra yedinci gun de kasik agrilarm basladi hafifyen sizi gibi oldu bazen de adet olacak gibi dokuzuncu gun sabahda idrardan sonra peceteyi silince pembe kan oldugun gördüm bide hep istahim kapaliydi hic bisey yemek cqnim istemiyordu bu kadar canm belirtilerim..

onu biliyorumda dahami riskli dahami iyi transfer zmani
Bence dondurmak iyi birsey tabi ki. Biliyorsundur her ay adetle birlikte yumurta sayimiz ve de kalitesi gecmis aylara göre bir derece daha düsük oluyor. Bu ay senden topladiklari yumurtanin kalitesi gelecek aykiyle ayni kalitede olmicak. Vucudumuz bu sekilde sistemlesmis canim. Ayrica demin dirseyi yanlis söyledim. Yumurtayi degil döllenmis yumurtayi donduruyorlar. Onu da düzeltmek isterim.

Gunaydin öncelikle, en genel Problem kabizlik sanirim. Ben gunde 4 litreye yakin su iciyorum ama yinede sikintim gecmiyor. Ayrica cok gecmis olsun sana baya bi rahatsizlik cekiyosun üzüldüm.
Tesekkur ederim cok sagolasin ben okdr su da icemiyorumki şişiyorum hemen.. dun dostinex bitti gecer artik bunlar diye dusunuyorum. Dun biraz daha cikabildim, biraz daha indi karnimdaki şişlik.. o degil de gorenler gobek sis,7 kilo almissin hamilemisin sen dio. Dun de esim dio acaba olabilir mi gecmedi hala dio. Dedim 4aylik gibi duruo karnim dr hic mi farketmedi ,sacmalama dedim

Kocamin zoruyla o kadar su iciyorum valla, aksamlari eve geldiginde sise sayilir yeminle esimin internetten arastirdigina göre en kadar cok su icersek idrar torbasi doluyor ve rahme baski yapiyormus ve bizim cok su icmemizde rahmimizde basibos gezen yavrularimiza alan daraltiriyormus. Bu sekilde yer daraldigi icin dar alanda Rahim duvarina tutma ihtimali daha yuksek oluyormus. Ne kadar mantikli geliyor size bilemiyorum ama ben cok su iciyorum. Bununla birlikte hala kabizlik yasiyorum

Hayrli ugurlu olsn rabbim tum isteyenlere bu duyguyu tattrsin ins

hmm bana embriyolog hic oyle birsey demedi bilgim yoktu acikcasi tek dedigi cok saglik li 8 tane embriyonuz olustu bende hucre denilince merak ettim tsk ederim
Benim de oyleymis 1.kalite dediler hizi ,sekli kalitesi guzel dediler. Hucre olayini biliyodum ama sormak aklima gelmedi hic kac hucreli diye.. 1.kalite derlerlerken umarim 16hucreliyi falan kastetmislerdir
buarada benim 5. ve 6.gunden 8 tanesi 1.sinifmis. en iyisi kafamizi bulandirmayalim dimi ,hucresini sorsak kufretmesinler simdi

Canim benim :) cok guzel anlatmissin saolasin. Birsey daha sormak istiyorum. Kan derken kan pihtisi gibi miydi? Kan damlasi gibi mi? Leke mi? Bide arkasindan baska kanaman fln oldu mu devaminda?

Aynen canım benim esimde sabah siseleri birakip aksam gelince saydi gunde 3 lt ictim ve birsürü meyve yedim cok faydasi var ayni zamanda kabiz olmadim bu sayede.

Aaa onu bilmiyorum, ama bol su tuketmek cok cok faydali zaten. 1 lt anca iciyorumdur ama 3 saate bi lawb.dayim. opudan sonra oldum. insan gece uyurken de 2 kere cikarmi yahu.. uyurgezer gibiyim ewde
Damacanayi hemen odama goturuyorumm o haldeee

Aynen canım benim esimde sabah siseleri birakip aksam gelince saydi gunde 3 lt ictim ve birsürü meyve yedim cok faydasi var ayni zamanda kabiz olmadim bu sayede.
Allah razi olsun benimkiden. Ayni sekilde. Sabahlari 4 aydir sanirim her sabah avokado yiyorum. Yumurta kalitesine cok faydasi varmis, birde bildiginiz turucu hurmayi yiyorum sabah aksam onun faydasida döllenmis yumurtanin rahm duvarina tutunmasini kolaylastiriyormus. Hergun üc Bardak taze kaynattigim incir suyunu iciyorum. Bilmiyorum faydasi olacakmi ama Allah isterse olur. Incir suyunu 6 aydir iciyorum. Tvde de duymustum faydali diye. Bakalim hayirlisi...

Kelebek senin transferin oldu mu?

:)) gel transfer zamani gelll

Kizzz bugun 5. Gunun.. haftaya sonucu ogreneceksin. Insallah olur canim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…