ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Saol cnm, malesef bu 3. Denememiz. Yumurtalarımda kistcikler var çok olmasada, spermlerde az hareketli. Ya sizin?

bizde sperm sayısı az ve morfolojimiz %1 bende bişey yok. bizim ilk denememiz olacak. ben 29 eşim 36 yaşında.

Anladım, hayırlısıyla çıktık bu yola. Yaşımızda genç daha. Ne kadar evlisiniz acaba? Biz 4 senedir evliyiz ve nerdeyse başından beri doktorlardayız. Doktorumuzda şaşırıyor 2 negatif denemye, aslında olabilirdi diyor ama Allahın izniyle işte herşeyde vardır bi hayır...

biz 3 yıldır evliyiz. ama daha 1 yıldır bebek istiyorduk olmayınca dr gittik soun 1 ay içinde belli oldu başladık. daha 1 aydır dr dayız. tüp bebek iğnelerine başladık biraz hızlı oldu biraz. bebeklerimizin bize geleceği gün belliidir. sadece sabırlı olmalıyız. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

evet. inş sınavları başarıyla geçeriz. :) ben öğretmenim. tatili kullanayım rahat rahat dr giderim izin problemim filan lmaz diye bu ay karar verdik. şimdiden sabırsızlanıyorum. sonuç ne olacak acaba?

İnş. Olur burdan güzel haberler verirsin beraber seviniriz. Bende yıllık izin kullanıyorum. Sizide tanıdıgıma sevindim, bu yolda yalnız diyiliz bunu unutmayalım yeter. Allahtan biz şanslıyız tedavi şansımız var, ama dr a bile gidemeyen o kadar insanlar varki Allah yardımcıları olsun... Neyse inş gene grşmk üzere kib iyi geceler...

bende çok memnun oldum. haklısın allah herkese yardım etsin. görüşürüz.

Kizlar bisey sormak istiyorum.bugun ignelere baslamamn6.gunu gogus uclarm cok yaniyo.sizdede boyle birsey varmi bu normalmi??

Kizlar bisey sormak istiyorum.bugun ignelere baslamamn6.gunu gogus uclarm cok yaniyo.sizdede boyle birsey varmi bu normalmi??
Slmlar, ben yanmaltan daha çok hassasiyet ve acı hissediyordum. Transferden sonraya kadar sürdü bende 8. Güne kadar falan sonra aniden gitti o belirti. Şuan bişey yok. Korkma bu herkeste başka oluyor belirtiler

Benim iğnelerin 7. Günü benim göğsünü ucu değilde komple çok acıyor şişti

Evet bunlar çok normal. Daha benim düne kadar yumurtalıklarım resmen agrıyodu ya arada öyle bi batıyoduki

Yaa ne bilim normalde bukadar erken agri sizi olmaz..14.gunden sonra baslar erken olmasnn sebebi sanirim ignler aldgmz hormon..kilo aldirio bana bu igneler sizde??

Evet cnm aynen öyle, ah şu hormonlar Evet insanı şişiriyo resmen, ama tedaviden sonra normale dönülürmüş kalıcı olmazmış yani

Merhaba kızlar brnde 2.tedavıme baslıyorum adeti beklıyoruz.tarlusal kullanıyorum inşallah cunaya kadar olurumda başlariz

Kizlar bugun kontrole gttim.9tane olmus.ikinci igneye basliycam bugun.persembe kibrista olacagiz allahin izniyle.cumada buyuk ihtimalle toplanacak.cok heyecanliyim.☺

Kizlar bugun kontrole gttim.9tane olmus.ikinci igneye basliycam bugun.persembe kibrista olacagiz allahin izniyle.cumada buyuk ihtimalle toplanacak.cok heyecanliyim.☺
canım allah HAMİLEYİM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM dediğini de duyursun bize inşallah bende 4 te gidecem kontrole. hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…