ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım allah HAMİLEYİM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM dediğini de duyursun bize inşallah bende 4 te gidecem kontrole. hakkımızda hayırlısı olsun...
Ayy canm nekadar guzel soyledin oyle☺allah dileklerimizi kabul eder insallah.bi an okurken hamileyim dedin sandim tuylerm diken diken olmustu☺sonradan anladim☺canm kontrolden gelince yaz olurmu

Kizlar bugun kontrole gttim.9tane olmus.ikinci igneye basliycam bugun.persembe kibrista olacagiz allahin izniyle.cumada buyuk ihtimalle toplanacak.cok heyecanliyim.☺
Hayırlı olsun cnm inş herşey yolunda gider, yavru vatanımıza slmlar götür bizden

Canim.naptin?kontrole gidecektin ne oldu
geldim canım yemek yapmaya filan dalınca giremedim nete. gittim yumurta cok var dedi yine sayısını söylemedi. bugün çatlatma iğnelerinide yap çarşamba yumurta toplama olacak dedi. heyecanlandım bende. öyle yani... :)

Slm cnm, uzanıyorum napiyim 3 gündür kahverengi lekelenme arttı. Yarın sabah gidicez bakalım. Moral sıfır adeta. Allahımdan bi mucize bekliyoruz artık hayırlısı.
korkma bence bişey olmammıştır. stres yapma sakın.. hayırlı haberllerle gel yarın bekliyoruz.

valla tam sayı vermedi yine ama çok dedi. 23 de çatlatma ğinelerini yapacam. çarşamba inşallah toplanacak. biraz tırsıyorum ilk defa anestezi alacam.

canım ablamın arkadaşınında heep kavhverengi lekeleri oldu valla şimdi ikizler var söylemiştim zaten. korkma...

valla tam sayı vermedi yine ama çok dedi. 23 de çatlatma ğinelerini yapacam. çarşamba inşallah toplanacak. biraz tırsıyorum ilk defa anestezi alacam.
Az kalmış hayırlısıyla, cnm hiç korkma gayet rahat ol, yumurta toplatmakta hiç bişey yok 15 dak iş. Yatıyosun serum falan takılıyo sonra dr geliyo iyi misiniz falan filan derken, kolundan veriyo narkozu sonra tek hatırladıgın gözlerini bi açıyon yataktasın herşey bitmiş.

ayy inşallah öyledir. uyanınca ağrı çok fazla oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…