Ayy canm nekadar guzel soyledin oyle☺allah dileklerimizi kabul eder insallah.bi an okurken hamileyim dedin sandim tuylerm diken diken olmustu☺sonradan anladim☺canm kontrolden gelince yaz olurmucanım allah HAMİLEYİM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM dediğini de duyursun bize inşallah bende 4 te gidecem kontrole. hakkımızda hayırlısı olsun...
Hayırlı olsun cnm inş herşey yolunda gider, yavru vatanımıza slmlar götür bizdenKizlar bugun kontrole gttim.9tane olmus.ikinci igneye basliycam bugun.persembe kibrista olacagiz allahin izniyle.cumada buyuk ihtimalle toplanacak.cok heyecanliyim.☺
Allah devamını getirsin cnm, inş güzel haberlere devam..Kızlar eşimin sonucları cıktı.herşey yolunda çok şükür.heycanla beklıyoruz.
Saol cnm☺gotururm☺sen naptin??Hayırlı olsun cnm inş herşey yolunda gider, yavru vatanımıza slmlar götür bizden
Canim.naptin?kontrole gidecektin ne olducanım allah HAMİLEYİM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM dediğini de duyursun bize inşallah bende 4 te gidecem kontrole. hakkımızda hayırlısı olsun...
nşallah bekliyorum gekse bizim kırmızılar başlıycaz da gelmediler dahaAllah devamını getirsin cnm, inş güzel haberlere devam..
geldim canım yemek yapmaya filan dalınca giremedim nete. gittim yumurta cok var dedi yine sayısını söylemedi. bugün çatlatma iğnelerinide yap çarşamba yumurta toplama olacak dedi. heyecanlandım bende. öyle yani... :)Canim.naptin?kontrole gidecektin ne oldu
Slm cnm, uzanıyorum napiyim 3 gündür kahverengi lekelenme arttı. Yarın sabah gidicez bakalım. Moral sıfır adeta. Allahımdan bi mucize bekliyoruz artık hayırlısı.Saol cnm☺gotururm☺sen naptin??
korkma bence bişey olmammıştır. stres yapma sakın..Slm cnm, uzanıyorum napiyim 3 gündür kahverengi lekelenme arttı. Yarın sabah gidicez bakalım. Moral sıfır adeta. Allahımdan bi mucize bekliyoruz artık hayırlısı.
İnş ama şuan ayaga kalksam adet olcam yaakorkma bence bişey olmammıştır. stres yapma sakın..hayırlı haberllerle gel yarın bekliyoruz.
canım olsan 3 gündür olurdun. bence ikizler ondan kahverengi leken oluyor...İnş ama şuan ayaga kalksam adet olcam yaa
Seninde yumurtalar toplancak herhalde? Nasıl gidiyor kaç tane toplancak?İnş ama şuan ayaga kalksam adet olcam yaa
Bilemiyorum artık baya bi kazdılar herhalde içimde çalışma var sanki. Sen çok yaşa cnm güldürdün benicanım olsan 3 gündür olurdun. bence ikizler ondan kahverengi leken oluyor...
Az kalmış hayırlısıyla, cnm hiç korkma gayet rahat ol, yumurta toplatmakta hiç bişey yok 15 dak iş. Yatıyosun serum falan takılıyo sonra dr geliyo iyi misiniz falan filan derken, kolundan veriyo narkozu sonra tek hatırladıgın gözlerini bi açıyon yataktasın herşey bitmiş.valla tam sayı vermedi yine ama çok dedi. 23 de çatlatma ğinelerini yapacam. çarşamba inşallah toplanacak. biraz tırsıyorum ilk defa anestezi alacam.
Saol cnm inş öyledir bendedecanım ablamın arkadaşınında heep kavhverengi lekeleri oldu valla şimdi ikizler var söylemiştim zaten. korkma...
ayy inşallah öyledir. uyanınca ağrı çok fazla oluyor mu?Az kalmış hayırlısıyla, cnm hiç korkma gayet rahat ol, yumurta toplatmakta hiç bişey yok 15 dak iş. Yatıyosun serum falan takılıyo sonra dr geliyo iyi misiniz falan filan derken, kolundan veriyo narkozu sonra tek hatırladıgın gözlerini bi açıyon yataktasın herşey bitmiş.
Çok çok az agrı, hafif adet gibi kanama oluyo çok az zaten eve geldiginde kanamada bitmiş oluyo. Evde dinlenmen lazım sakın agır falan kaldırma kendini zorlama. Ben anestesiz 2 tane kist aldırttım.ayy inşallah öyledir. uyanınca ağrı çok fazla oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?