- 27 Ekim 2011
- 153
- 48
- 123
Kaç tane kaçıncı gun embriyo su canım[/QUOTE]Sonucun süper ozaman canım yaa çünkü erken yanii.ayniyiz seninlee ben erken diyee yaptiramiyorum korkuyorum çıkmazsa diyee.belirtin falan varmiydii neler hissettin insaallah kat kat artar canim.bizede bu gunler nasip olur insaallah. Yarin yaptirsam bende olur mu acaba transferim pazartesi olmustu yarın 8.gunde oluyorum.
bende deli gibi kabak cekirdegi yiyorum ama henuz transferim falan olmus deilBen kabak çekirdeği yiyorum hergün bide ananas yedim ilk iki gun
canim benim bendede oyle kayda deger belirti yok testim pozitif hala yok belirti yokKızlar bana yardım edin Şubat'ın 5 inde transfer yaptırdım 2. Denemem 2 emriyo verildi ama hc birsey hissetmiyorum normalmi. 16 sinda test yaptrcam vakit gecmiyo çok merak ediyorum tutup tutmadıgini .emriyo ların çok iyi olduğunu söyledi doktor
canim tl mi dolar benim hastanem dolar olarak aldiIlaclar haric 6 000 civari tuttu cnm..ama mikrocip kullanildgi icin.normali 5500 sanrm.klinik degil ozel hastane..yoksa klinikler cok pahali..ben cok memnun kaldim doktormdada hastanedende...
Tl canm..yani tl.fiyati 6000tl civari..canim tl mi dolar benim hastanem dolar olarak aldi
demek batum daha pahali ben dondurulmuslarla beraber 3000 dolar verdim oda 7500tl civari yapıyor ilaclar tahliller haricTl canm..yani tl.fiyati 6000tl civari..
1 tanee 3.gun embriyosu canimm[/QUOTE]Kaç tane kaçıncı gun embriyo su canım
hayırlı olsun darısı basımızaMrb kızlar. Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk defa tüp bebek denedik. Yaşım 34.Benim de 19 ocakta opu, 21 ocakta 2 embriyo transferim oldu. Çok şükür hamileyim. Pazartesi ve çarşamba günleri betahcg yaptırdık.degerler katlandı. 127 idi 310 oldu. Yarın yine gidip baktırıcam hcg ye. Cumartesi keseye gidicez. İnş sonu hayırlı olur.
1 tanee 3.gun embriyosu canimm
[/QUOTE]Bence 9. günü yaptır transfer günüm pazardi benim bugun 7.gün yumurtalık toplama gününden beri 9.günüm çift embriyo ve 3.gün hani çarşamba günü ya da perşembe günü yaptirsan sanki daha iyi gibi bence..
Kizlar gunaydin bisey sorcam sizlere. gecen hafta opu oldum. Transferim 2ay sonraya ertelendi. Transfer tamamlanana kadar cinsel iliskide bulunmayin yaziyordu verilen kagitlarda. Acaba o opudan 5_7 gun icinde transferi yapilan kisiler icin midir, bilgisi olan var mi
Evet canim ilk denemem ve tuttu insallah sagsalim kucagimiza aliriz. Canim Denizli de yaptirdim ben burada ozel bi hastanede ve hersey dahil 4.500 tl. Hem cok uygun hemde cok iyi bi doktor. Bizi hayallerimize kavusturdu..Hayirli olsun cnm. Ilk tup bebek denemen mi ve nerde yaptirdiniz?
idrar neden yaptın canım ya kan yaptırsaydın bugunKizlar Idrar tahlili yaptim pek anlamadim ama sanirim negatf yarinda kan testine gidicem umudum pek yok adet sancim ck fazla oldugu icin ama yinede bakalim ne olcak
Tahlil gün aşırı olacak. Bugün yaptırdın diyelim. Çarşamba yaptır tekrar.Kızlar ikinci kan tahlilini yarın mi yaptirayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?