Ama o normal tedavide nerdeyse herkeste oluyoya ben göğüs acısından ölüyom. yatamıyorum bile
peki hiç geçmeyecek miAma o normal tedavide nerdeyse herkeste oluyo
benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer ::::::::::::::::::::::5. Gün embriosu kaliteli oluyomuş. Benim Çarşamba toplanmıştı cumartesi konulmuştu
Bu herkeste başka oluyor, bende geçti şuan yok.peki hiç geçmeyecek mi
Dedigim gibi o bölünmelere bakıyo artık. Benimkiler 5 ve 7 hücreliydibenimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer ::::::::::::::::::::::
ay bendekide geçsede rahatça yatsam. canım bie de ne diyecem transferden sonra yüz üstü yatabiliyor muyuz?Bu herkeste başka oluyor, bende geçti şuan yok.
Benim emriyo kondu 4gun sonra test yapcam 31de yani ne gibi belirtiler görülür adet agrisi gibi sancim oldu kasik agrisi bel agrisi cektim korkuyorum tedavim iyi sonuç alamayacm diye[/QUOTE][QUOTEembribebis, post: 39090273, member: 654086"]benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer ::::::::::::::::::::::
Ben normal düz yatıyorum, yan ( left ).ay bendekide geçsede rahatça yatsam. canım bie de ne diyecem transferden sonra yüz üstü yatabiliyor muyuz?
ben yüz üstü yatmadan nasıl uyurum blmiyom ama alışırım. iğnede yapamam diyordum ama yaptım :)Ben normal düz yatıyorum, yan ( left ).
Benim emriyo kondu 4gun sonra test yapcam 31de yani ne gibi belirtiler görülür adet agrisi gibi sancim oldu kasik agrisi bel agrisi cektim korkuyorum tedavim iyi sonuç alamayacm diye[/QUOTE][QUOTEembribebis, post: 39090273, member: 654086"]benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer ::::::::::::::::::::::
bir gün önce olur canım. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz . hangi ilde yaptırdın hangi hastane? kaçıncı gün embryosu? birde kaç tane trasfer edildi? bir de sorun neydi? çok sordum ama kusura bakma canım. hepimizde aynıyız işte biliyorsun...Benim transfer islemim 19zunda yapildi bu cumartesi günü test yapcam kasik agrim oluyo Cildimde Agne olustu hem 31de test yapcam doktorum dedi bir gün önce yapsam olurmu nadil belirti baslar ki merak ediyorum
Benim transfer 10 unda yapılda daha yarın ilk defa gidicem doktora. 11. Günde kendim test yapmıştım keşke yapmasaydım negatif çıkmıştı. Bakalım hayırlısı artıkBenim transfer islemim 19zunda yapildi bu cumartesi günü test yapcam kasik agrim oluyo Cildimde Agne olustu hem 31de test yapcam doktorum dedi bir gün önce yapsam olurmu nadil belirti baslar ki merak ediyorum
Al bendende okadar cok fenayimmbuara e2 ne bakildimi?benm bugun bakldi 1538 ciktiya ben göğüs acısından ölüyom. yatamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?