ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Hahahha ayy nekadar gusel dedin olekocamin goremediklerini kibrislilarr gorduu ahhahh
oyle zaten benim doktorum erkek kliniktekiler hep kadin tam transfer edecekler acmislar heryerimi bi anda ekrem bey diye bagirdilar hemen kim geliyor yine diye bi anda bagirdimki doktorda korkma embriyolog geliyor dedi hem bagirdim diye utandim hemde adamdan utandim bide küçücuk odada 8 kisiler yaa

Hahahha ayy nekadar gusel dedin olekocamin goremediklerini kibrislilarr gorduu ahhahh

Benim kocamda aman bayan doktor bul kendine filan derdi kayseri de görmeyen erkek dr hemşire kalmadi fakültede çok ilgilenmiyor dr lar kan testini bile hemşire yorumladi çok kalabalık çünkü kendime yeni dr bulmam gerek gebelik ve doğum için şimdi kime istiyorsan git diyor

Iste erkekler buyuk.konusuo sonra baslarna gelio☺benm ilk doktorumda bana klomen vermsdi hersey ii demsti..ama esim bana dediki ben sana asla hormon aldrmam icirtmem sana zarar verdrtmem dedi dogal cozum filan dedi..bak sonra ne oldu hormonun alasini yedim☺ilk evlendgmde doktora gtmeye korkuodm cekiniodm dert oluodu bana o catala yatmak.simdi siradan oldu ..hayat iste bize bunlari ogretiyoo..

Aynen öyle canım acaip hissediyordum önce bende şimdi et parçası oldu bana hadi diyorlar soyunuyorum

Bence tutturdun kizzz hadi hayirlisi insallahh

inşallah hamilesindir benim 2. cizgi silik cıktıgında hamileydim sona gidememiştim insallah senin muradın olur cnm

o çatal varya ahh ahhh korkulu rüyam hic alisamadim ya transferde bile catala cikinca hüngür hüngür ağladım doktorum ne oldu diyo sonra cayal sevmiyorsun dedi anestezi verelim ama5 ddakikalik degmez dedi gozlerimi kapattim cok zor yaaa

allahım hepimizi mutlu et. millet doğurup sokaklara atıyor. biz acı içinde bulamıyoruz. allahım yardım et. isteyen herkese nasip et nolurrrrr....
Bnm icime de doguyor sen we valiente hamis cikcaksiniz..inanin ck istiorum bunu we bekleyen herkesinkini ins..bnde yarn tkrar teste gidicem bkalim yukselmismi die ..bu gce guzel dsunun guzel uyuyun ins yarn hayrli haberler werin.

Ayy aynen transfer zamani oldum oldum dirildm resmen..tavana baktim sadce doktor asagida bisiler soluo bi yandan ayyy cok utanc vericikadin olmak cok zor...bu drt sende..dogumdu kil tuy derdiydi agdasydi bilmemnesiydi her pislik bizde vlla(

Bnm icime de doguyor sen we valiente hamis cikcaksiniz..inanin ck istiorum bunu we bekleyen herkesinkini ins..bnde yarn tkrar teste gidicem bkalim yukselmismi die ..bu gce guzel dsunun guzel uyuyun ins yarn hayrli haberler werin.
Insallah cnm ya inan cok garip bi heyecan var icim icime sigmio...5 senedr ilk defa esime h3diye almadim sevgililer gununde...insallah ona yarin hayatndaki em guzel hediyeyi vermek nasip olur...

Negüzel düşünüyosun canm.Böyle düşünmen pozitif biri olduğunu gösteriyor.Haklısın onlar nispet yapmak için göstermiyolar ama ben ablama dedim sakın üstüne alınma dedim ben çok zor zamanlar geçiriyorum bebekreklamlarına bile ağlar oldum yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değilSanırım ablamda benimde olmazsa diye denedi oldu kısmet Allahın işi işte..Rahminde yumurtalıklarında iltihap yapışıklıklar çok kötü haldeymiş içi..Nasıl kaldı bilmiyorum..Ben yine onun çocuklarını sahiplenir okuturum durumları kötü biraz(Ama içimdeki burukluk geçmiycek..Hani evine et girmeyen ailenin karşısında pirzola yersinya ağzını şapırdata şapırdata bilerek göstere göstere yersinya buda öyle bişey biraz empati yapsalar aslında nekadar acı çektiğimizi anlarlar

Orası öyle canm ama ben olsam böyle yapmazdım heralde mesela benim büyük dayımın çocuğu hiç olmadı yaşlandılar artık biz hep dikkatli davranırız onları üzmemeye çalışırız ben kendi adıma öyle yaparım mesela..Ama işte herkes bir değil çok takmamak lazım

Iyi aksamlar arkadaslar, aklima geliyoda onceden 20 li yaslarda evlenmeden once televizyonda cok doktorlar cikardi tup bebek hakkinda bilgi verirlerdi. Bende hep bu ne ya ne bicim tedavi derdim, hic dinlememisimdir basindan sonuna kadar hemen kanal degistirirdim. Hic ama hic aklimin ucuna gelmezdi bir gun konun icinde yer alacagim. Birisi dese, ne diyosun kafa mi buluyosun derdim ama gel gorki kendimi tamda o konun ortasinda buldum. Bir tup bebek seruvenin icine girdik ki Allah sonumuzu hayir etsin. Hersey insanlar icinmis...

Hahah ay ne güldüm yaa Allahta seni güldürsün:)))) Annen haklı valla tutmayanınki zor öbürü zırt pırt tutuyo zaten :)))

Allah hayırlısıyla bebişlerinr kavuşturmayı nasip etsin canm.Bende aynı şekilde hemen oluyo zannederdim hani hemen hamile kalınır dizilerde filmlerde..tüp bebek yaptıranları duyunca çoook uzak gelirdi bana..Hatta memorial Semra hocanın asistanlığı için iş görüşmesine gittiğimde bana tüp bebek nasıl olur diye sorduklarında verdiğim cevapta nekadar saçmaladığımı çok acı bir şekilde tecrübe ederek öğrendim..İlk negatifimi aldığımda %100 olur diye birşey olmadığını öğrenmiş oldum(((çookk uzun yolllarımız var sabır etmeyi öğreniyoruz daha çok sabır daha daha daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…