- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
oyle zaten benim doktorum erkek kliniktekiler hep kadin tam transfer edecekler acmislar heryerimi bi anda ekrem bey diye bagirdilar hemen kim geliyor yine diye bi anda bagirdimki doktorda korkma embriyolog geliyor dedi hem bagirdim diye utandim hemde adamdan utandim bide küçücuk odada 8 kisiler yaaHahahha ayy nekadar gusel dedin olekocamin goremediklerini kibrislilarr gorduu ahhahh
Hahahha ayy nekadar gusel dedin olekocamin goremediklerini kibrislilarr gorduu ahhahh
Iste erkekler buyuk.konusuo sonra baslarna gelio☺benm ilk doktorumda bana klomen vermsdi hersey ii demsti..ama esim bana dediki ben sana asla hormon aldrmam icirtmem sana zarar verdrtmem dedi dogal cozum filan dedi..bak sonra ne oldu hormonun alasini yedim☺ilk evlendgmde doktora gtmeye korkuodm cekiniodm dert oluodu bana o catala yatmak.simdi siradan oldu ..hayat iste bize bunlari ogretiyoo..Benim kocamda aman bayan doktor bul kendine filan derdi kayseri de görmeyen erkek dr hemşire kalmadifakültede çok ilgilenmiyor dr lar kan testini bile hemşire yorumladi çok kalabalık çünkü kendime yeni dr bulmam gerek gebelik ve doğum için şimdi kime istiyorsan git diyor
Bence tutturdun kizzz hadi hayirlisi insallahhCnmmm birikti hepsi tek tek okuorm☺bugun pek bakamadm..yogundu isyeri bayabuarada cnm degerin dusmus herhalde sakin dert etme ilaclarla yukselecek insallah☺bebsin sana simsiki tutunsn☺valla yarin buyuk gun ama pek umudum yok iki gundr regl agrmda vargoguselrm hala sis normalde inerdi ama inmedi hala...bakalm ne olacakogle arasi eve geldgmde test yaptm 10dk filan durdu cikmadi aksam eve geldgmde bi bakiim dedm iknci cizgi soluk bi sekilde vardi ama sacma olur bozuk herhalde...daha onceki sakladklarm oluodu 1gun hic ole olmamsti..sabahi iple cekiorm kizlarr (
Insallah cnm ya keskeeeee...Bence tutturdun kizzz hadi hayirlisi insallahh
inşallah hamilesindir benim 2. cizgi silik cıktıgında hamileydim sona gidememiştim insallah senin muradın olur cnmCnmmm birikti hepsi tek tek okuorm☺bugun pek bakamadm..yogundu isyeri bayabuarada cnm degerin dusmus herhalde sakin dert etme ilaclarla yukselecek insallah☺bebsin sana simsiki tutunsn☺valla yarin buyuk gun ama pek umudum yok iki gundr regl agrmda vargoguselrm hala sis normalde inerdi ama inmedi hala...bakalm ne olacakogle arasi eve geldgmde test yaptm 10dk filan durdu cikmadi aksam eve geldgmde bi bakiim dedm iknci cizgi soluk bi sekilde vardi ama sacma olur bozuk herhalde...daha onceki sakladklarm oluodu 1gun hic ole olmamsti..sabahi iple cekiorm kizlarr (
o çatal varya ahh ahhh korkulu rüyam hic alisamadim ya transferde bile catala cikinca hüngür hüngür ağladım doktorum ne oldu diyo sonra cayal sevmiyorsun dedi anestezi verelim ama5 ddakikalik degmez dedi gozlerimi kapattim cok zor yaaaIste erkekler buyuk.konusuo sonra baslarna gelio☺benm ilk doktorumda bana klomen vermsdi hersey ii demsti..ama esim bana dediki ben sana asla hormon aldrmam icirtmem sana zarar verdrtmem dedi dogal cozum filan dedi..bak sonra ne oldu hormonun alasini yedim☺ilk evlendgmde doktora gtmeye korkuodm cekiniodm dert oluodu bana o catala yatmak.simdi siradan oldu ..hayat iste bize bunlari ogretiyoo..
valla acikiyorym ama yemiyorum zaten tedaviden once cok kilo aldim tedavidede aldim dahada sismek istemiyorumDerman canım habire acikiyor musun ben çok yiyorum
Bnm icime de doguyor sen weallahım hepimizi mutlu et. millet doğurup sokaklara atıyor. biz acı içinde bulamıyoruz. allahım yardım et. isteyen herkese nasip et nolurrrrr....
Ayy aynen transfer zamani oldum oldum dirildm resmen..tavana baktim sadceo çatal varya ahh ahhh korkulu rüyam hic alisamadim ya transferde bile catala cikinca hüngür hüngür ağladım doktorum ne oldu diyo sonra cayal sevmiyorsun dedi anestezi verelim ama5 ddakikalik degmez dedi gozlerimi kapattim cok zor yaaa
Insallah cnm ya inan cok garip bi heyecan var icim icime sigmio...5 senedr ilk defa esime h3diye almadim sevgililer gununde...insallah ona yarin hayatndaki em guzel hediyeyi vermek nasip olur...Bnm icime de doguyor sen wevaliente hamis cikcaksiniz..inanin ck istiorum bunu we bekleyen herkesinkini ins..bnde yarn tkrar teste gidicem bkalim yukselmismi die ..bu gce guzel dsunun guzel uyuyun ins yarn hayrli haberler werin.
Negüzel düşünüyosun canm.Böyle düşünmen pozitif biri olduğunu gösteriyor.Haklısın onlar nispet yapmak için göstermiyolar ama ben ablama dedim sakın üstüne alınma dedim ben çok zor zamanlar geçiriyorum bebekreklamlarına bile ağlar oldum yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değilSanırım ablamda benimde olmazsa diye denedi oldu kısmet Allahın işi işte..Rahminde yumurtalıklarında iltihap yapışıklıklar çok kötü haldeymiş içi..Nasıl kaldı bilmiyorum..Ben yine onun çocuklarını sahiplenir okuturum durumları kötü birazTatlimm seni cok iyi anliyorum,insan bu donem de hassaslasiyor.. belki ablan seni gordugu icin ya benim de birdaha hic olmazsa duygusuna kapilmis olabilir.. insallah sana da yom olur, sen de kendi bebegini kucagina alirsin.. uzulmemeye calis, ablan adina sen yine de mutlu olmaya calis. O da senin canın kanın.. benim ablam da bu ara kizinin resmini falan cekip yolluyor, ses kaydi falan.. bazen uzuluyorum ama diyorum o da onun yawrusu,benim yuzumden kizini sewmeyi mi biraksin. O oyle yapinca daha cok dua ediyorum allah a sen beni goruyorsun,ne kadar istedigimi biliyorsun bana nasip et diye.. bundan baska yapacak birseyim yok zaten, onlar da benim canım ,kanım.. o gozle bakmamaya calisiyorum. Kendinizi caresiz dusunmeyin lutfen,psikoloji onemli. Herkes yawrusunu sever, o da paylasmasin mi mutlulugunu benimle. Biliyorumki bana nispet yapmiyor,temiz niyetiyle anlatiyor..
Cok mu iyi niyetliyim neyim yaw ,ama boyle dusunuyorum napiim
Orası öyle canm ama ben olsam böyle yapmazdım heralde mesela benim büyük dayımın çocuğu hiç olmadı yaşlandılar artık biz hep dikkatli davranırız onları üzmemeye çalışırız ben kendi adıma öyle yaparım mesela..Ama işte herkes bir değil çok takmamak lazımdemek hep aynilar benmkide 14 ve 6 yaslarinda iki kizi var allah bagislarsa benm 7 senedir olmuyo tup bebege basladim die dioki oo ben istesem hemen hamile kalirim sana yetisirim bende diorum dogru adam ceketini atsa ustune hamile kalirsin inanirim diyorum ama ben takilmiyorum ya kim dogurursa kendine dogruyo benden yigenim olarak sevmek dusuyo allah versin pes pese yapsinlar kizlar
Hahah ay ne güldüm yaa Allahta seni güldürsün:)))) Annen haklı valla tutmayanınki zor öbürü zırt pırt tutuyo zaten :)))hakkaten ne mutlu ona bende adlarını buldum bizimkilere diyorum sizinkiler bedava kıymetsiz bebek benimki paralı kıymetli bebek hatta ablamın düşme tehlikesi vardı gitti annem diyo düşük tehlikem var annemde demiş düşsün seninki bedeva dermanınki düşmesin onunki paralı çok gülmüştüm ona
Allah hayırlısıyla bebişlerinr kavuşturmayı nasip etsin canm.Bende aynı şekilde hemen oluyo zannederdim hani hemen hamile kalınır dizilerde filmlerde..tüp bebek yaptıranları duyunca çoook uzak gelirdi bana..Hatta memorial Semra hocanın asistanlığı için iş görüşmesine gittiğimde bana tüp bebek nasıl olur diye sorduklarında verdiğim cevapta nekadar saçmaladığımı çok acı bir şekilde tecrübe ederek öğrendim..İlk negatifimi aldığımda %100 olur diye birşey olmadığını öğrenmiş oldumIyi aksamlar arkadaslar, aklima geliyoda onceden 20 li yaslarda evlenmeden once televizyonda cok doktorlar cikardi tup bebek hakkinda bilgi verirlerdi. Bende hep bu ne ya ne bicim tedavi derdim, hic dinlememisimdir basindan sonuna kadar hemen kanal degistirirdim. Hic ama hic aklimin ucuna gelmezdi bir gun konun icinde yer alacagim. Birisi dese, ne diyosun kafa mi buluyosun derdim ama gel gorki kendimi tamda o konun ortasinda buldum. Bir tup bebek seruvenin icine girdik ki Allah sonumuzu hayir etsin. Hersey insanlar icinmis...
Derman alemsin kızım yaa kopardın beni bu akşamben tek batuma gittim turkler yetmedi Gürcülere actim ahh ahh kocamin gormediklerini baskalari gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?