Ay koptum alemsin yaa:)))Bende kocama diyorum sana transfer etsinler busefer ben istemiyorumhic sorma ya esime diyorum senin olmuyor catala sen cik ama yok hep kadinlarbirde doktor diyo bana utanma beni babanin yerine koy dedim ben babamdanda utanirim esimde diyo kican diyemez baban diyecek mecbur
evet kanli kanli ac iyy cok kotu yaaa esime bende diyorum sanada igne yapayim kıyameti kopartiyor en cokta tranferde utandim cikardilar catala onluk giymişim hemsire bi anda göğüslerime kadar acti ne ediyorsun dedim ama meger karnimdanda ultrasonla bakacaklarmis cok utandim sanki tamamen ciplaktimAy koptum alemsin yaa:)))Bende kocama diyorum sana transfer etsinler busefer ben istemiyorumİğne yapıyosun ya göbeğine boş iğne yapmak için ona kovaladım evin içinde yaptırmadı ödü patladı yaa dedim bu hiçbişey ne reglken muayenemiz kaldı açmadığımız tarafımız kalmadı bu defa diyorum sana yapsınlar banane
Ayy aynen transfer zamani oldum oldum dirildm resmen..tavana baktim sadcedoktor asagida bisiler soluo bi yandan ayyy cok utanc verici kadin olmak cok zor...bu drt sende..dogumdu kil tuy derdiydi agdasydi bilmemnesiydi her pislik bizde vlla (
canm perde dedikleri rahim duvarinin kalin olmasi ayni sey bende var di histeroskopi ameliyati ile incelttiler pek sorun edilicek birsey deilCanim aynen hepimizin zaten hikayesi nerdeyse birbirine benziyo. Cnm simdide rahimde perde diye biseyi burda ogrendim. Benim rahim filmim cekildi, laparoskopi yapildi, acaba perde olsaydi cikar miydi? Perde lafini okuyali burda hep kafama takiliyo acaba bendede var mi diye.
Cnm yani bende perde olsaydi, rahim filminle ve laparokopide belli olur muydu?can
canm perde dedikleri rahim duvarinin kalin olmasi ayni sey bende var di histeroskopi ameliyati ile incelttiler pek sorun edilicek birsey deil
agri sadece spekulum takilinca olmustu bende ama cok acidi dogrusu isaret nedir bilmiyorumtransferde agri sizi birsey oluyomu hissediyormusunuz bide isaret almada benm cnm cok acidi ama tekrar isaret alinicak benden ikinci kez
ben hüngür hüngür ağladım helede o ışıklar ahh ahhh üstten iki ışık bide yandan kocaman ışıklar allah herkese tek seferde versinde o utanç ve acıyı tekrar tekrar yaşatmasınM mavi.su cnm cok agrili bisey dedil transfer ama utaniosn iste...bide dermanjn dedigi gibi o aleti takarken aciyo biraz..ama iste ben utancmdan aci pek umrumda olmadibide kocaman bi isigi sana dogru tutuolar☺bu yani bidaha yapsalar okadar korkmam ama ilk basta bilmedgmden cok korktm bacaklarm titriodu girerken..
geç kaldın git hadi ben meraktan ölüyorumKizlar birazdan gidicem☺haber veririm..buarada rahim perdesi kalinlasma deil simdi nasi anlatayim bilemedm ama orta ust kismin asagiya dogru inmesi ile kalp sekli almasi cnm D denizz2009 ☺buaradaHibele cnm benmde ilk basta nodul var ameliyat dediler ben olmadim baska doktrolar nodul degil senn yapin oyle sekil oyle dediler....baba bugunehersey icin kadar ameliyat diyen universite hastanesiydi...zaten tobeliyim bidaha gitmemeye.arastrma hastanesi die herseyi kesip bicmek istiolar... M mavi.su
laporoskopi gobekten camera islemi yapilan tuplerle alakali ameliyat ama hsg yani rahim flmi cektirdiginde tabiiki belli olabilirdi bende cektirmistim rahim flmiCnm yani bende perde olsaydi, rahim filminle ve laparokopide belli olur muydu?
isaret rahime cizik atiyolar bebegin koyma yerlerini belirliyolar boyle olunca tutma sansi artiyomus sizlere yapilmadimi yapilmadan mi transfer olunduagri sadece spekulum takilinca olmustu bende ama cok acidi dogrusu isaret nedir bilmiyorum
yok canım ya karnımdan bide kasıktan iki kamerayla bakıp yerini belirlediler öyle transfer ettilerisaret rahime cizik atiyolar bebegin koyma yerlerini belirliyolar boyle olunca tutma sansi artiyomus sizlere yapilmadimi yapilmadan mi transfer olundu
hadi ins ya mujdeli haberlerinizi bekliyoruz hayirlisinla benmde ne guzel 11 inde belli olucakti nasip olmadi mart ayida gelmioki yaaaaSirada bekliorm kzlar..12 gbi anca haber verrm.siz3 cnku 2 saate dediler baska bia hastaneye geldm
hadi ins ya mujdeli haberlerinizi bekliyoruz hayirlisinla benmde ne guzel 11 inde belli olucakti nasip olmadi mart ayida gelmioki yaSirada bekliorm kzlar..12 gbi anca haber verrm.siz3 cnku 2 saate dediler baska bia hastaneye geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?