ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

hic sorma ya esime diyorum senin olmuyor catala sen cik ama yok hep kadinlar birde doktor diyo bana utanma beni babanin yerine koy dedim ben babamdanda utanirim esimde diyo kican diyemez baban diyecek mecbur
Ay koptum alemsin yaa:)))Bende kocama diyorum sana transfer etsinler busefer ben istemiyorumİğne yapıyosun ya göbeğine boş iğne yapmak için ona kovaladım evin içinde yaptırmadıödü patladı yaa dedim bu hiçbişey ne reglken muayenemiz kaldı açmadığımız tarafımız kalmadı bu defa diyorum sana yapsınlar banane

evet kanli kanli ac iyy cok kotu yaaa esime bende diyorum sanada igne yapayim kıyameti kopartiyor en cokta tranferde utandim cikardilar catala onluk giymişim hemsire bi anda göğüslerime kadar acti ne ediyorsun dedim ama meger karnimdanda ultrasonla bakacaklarmis cok utandim sanki tamamen ciplaktim

can
canm perde dedikleri rahim duvarinin kalin olmasi ayni sey bende var di histeroskopi ameliyati ile incelttiler pek sorun edilicek birsey deil

valiente M mirabebis Uyuyabildiniz mi Benim uyanır uyanmaz aklıma düştünüz Allah hayırlısı ile isteyen herkese versin inşallah kızlar müjde bekliyoruz inşallah heyecan yaptım şimdi ben eşime test sonucu nu hediye paketine koyup altına da geç kaldım ama geliyorum babacim yazarak verdim yanınızda gelmeyecekse çok güzel 14şubat hediyesi ben iyi hissediyorum haydi hayırlı haber hamiş olalım hepimiz Allah ım

Kizlar birazdan gidicem☺haber veririm..buarada rahim perdesi kalinlasma deil simdi nasi anlatayim bilemedm ama orta ust kismin asagiya dogru inmesi ile kalp sekli almasi cnm D denizz2009 ☺buarada Hibele cnm benmde ilk basta nodul var ameliyat dediler ben olmadim baska doktrolar nodul degil senn yapin oyle sekil oyle dediler....baba bugunehersey icin kadar ameliyat diyen universite hastanesiydi...zaten tobeliyim bidaha gitmemeye.arastrma hastanesi die herseyi kesip bicmek istiolar... M mavi.su

M mavi.su cnm cok agrili bisey dedil transfer ama utaniosn iste...bide dermanjn dedigi gibi o aleti takarken aciyo biraz..ama iste ben utancmdan aci pek umrumda olmadibide kocaman bi isigi sana dogru tutuolar☺bu yani bidaha yapsalar okadar korkmam ama ilk basta bilmedgmden cok korktm bacaklarm titriodu girerken..

ben hüngür hüngür ağladım helede o ışıklar ahh ahhh üstten iki ışık bide yandan kocaman ışıklar allah herkese tek seferde versinde o utanç ve acıyı tekrar tekrar yaşatmasın

geç kaldın git hadi ben meraktan ölüyorum

Cnm histeroskopide atabrler cizgi herkese yapmazlar onu..eger bikav deneme yapip hic olmadysa tup bebek histeroskopi yapiolar sorun varmi die o sirada cizik atiolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…