ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bnm icime de doguyor sen we valiente hamis cikcaksiniz..inanin ck istiorum bunu we bekleyen herkesinkini ins..bnde yarn tkrar teste gidicem bkalim yukselmismi die ..bu gce guzel dsunun guzel uyuyun ins yarn hayrli haberler werin.
Canim agzin bal yesin. Rabbim hepimizin yüzünü gul dursun. Hiç olumsuz düşünmedim ben hep pozitif diye düşünüyorum. Olmaxsa da allahtan ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbim e kalmış. Allahim yüzümüze baksin

Evet canim insallah. Aynen oyle. Doktor tup bebek deyince kisa bir soktan sonra tamam dedik. Yaptirdik ilk tedaviyi. Nerden bilelim biz tup bebek tedavisi olunca hamile kaliniyor diye dusunmustuk %100 gibi yani. Hani bebek normal yoldan olmuyosa tedaviyle kesin olunuyo diye geciyodu aklimizdan hep. Bu 4 sene icinde doktorlarla doktor olduk. Bi sorun cikiyo o sorunu internette ordan burdan ogrenerek cozuyoz sonra baska sorun cikiyo onuda ogreniyoz ne oldugunu sonra bi tane daha derken uzayip gidiyo bu konu...

(((Bizde daha yolun başındayız ama ben hazırladım kendimi herşeye..Zaten tiroid kanseriyim daha nekadar kötüsünü duyabilriimki??Gerçi bebek sahibi olamamak kanserden daha kötü daha acı...

Insallah cnm ya inan cok garip bi heyecan var icim icime sigmio...5 senedr ilk defa esime h3diye almadim sevgililer gununde...insallah ona yarin hayatndaki em guzel hediyeyi vermek nasip olur...
Ins cnm bnmde icim umut doluydu gidecegim gece hep dua ettm werdiginede wermediginede sukurler olsn ddm ck sukurki hasret sona erdi dilerim sen we butn bekleyenler ck yakn zamnda bu duyguyu tadarlar ..iyi dsun iyi olsun :)

Ben ilk ogredgmde yikti beni pis doktorbizim ilk esimde varikosel cikti bana doktor cok ii gebe kalablrsn hicbi sorun yok dedi yalnzca klomen vrdi..esim ameliyat oldu bende kullanmadm klomen..ameliyattan sonra 6 ay icinde olir dediler olmado tekrar doktora gttm ben.2 cm lik cikolata kisti var dedi..rahimde perde var dedi.ameliyat dedi anlatti sok oldum
...tup bebek dedim?ozamanda kadar cok sey var dedi adam beni ameliyat etmek icin elnden geleni yapti..dedim benm hic cocugum olmayacakmi?geveledi durdu..kist hakknda bilgim vardi ama perde neydi bilmiyordm..odadan agliya agliya ciktm..sonra hsg cekildm..cok ii bi profa gittm..perde icin adam guldu biz dedi ameliyatla bu hale getirirz zaten dedi ama kisti alalm dedi tup bebek sevmem ben dedi..yasli ve huysuz bi doktordu zaten..bizde ole dusundk ve dedik tup bebek ama beni cok yikti ilk gttgm doktor..resmen 10 yas yaslandm o an....v3 daha sonra ogrendkki esimin ameliyat olmasina gerek yokms..degerleri gayt iyiyms zaten..yani sorun tamamen benle alakali...tup bebek doktorum cikolata kistinin bi anlami yok sizinki psikolojik dedi mesela...ayy col konustm ama icimi doktum ne yapayim kime anlatyim;(sizden baska kimse anlamazki...

Insallah cnm ya inan cok garip bi heyecan var icim icime sigmio...5 senedr ilk defa esime h3diye almadim sevgililer gununde...insallah ona yarin hayatndaki em guzel hediyeyi vermek nasip olur...
Canımm seni takip ediyorum yarını heyecanla bekliyoruzz güzel haberlerle gelmeni çok istiyorum İnşallah eşine şimdiye kadarkş verdiğin en güzel sevgililer günü hediyesi olur bebişin.Rabbim isteyen bekleyen herkeslere nasip etsin her gün hepinize dua ediyorum kendimle birlikte..

Amin canm benm..insallah dedgn gbi olur..aynen bende oyle hepimiz icin dua ediorm..sanki hepiniz taniormda bole uzucu bisi olumca cok uzuluorm..biri sevinince cok seviniorum..allahim ne olir yuzumuzu guldur ya rabbim..

(((Bizde daha yolun başındayız ama ben hazırladım kendimi herşeye..Zaten tiroid kanseriyim daha nekadar kötüsünü duyabilriimki??Gerçi bebek sahibi olamamak kanserden daha kötü daha acı...
Gecmis olsun cnm cok uzuldum gercekten. Nasil tedavi oluyo musun? Bak oyle dusun me sakin, daha cok gencsin insallah hastaliginda iyi olur. Bu hastalik hepimizin icinde var. Allahim sifalar versin tum herkese hasta yatan o kadar cok insanlar varki. Dertlilere derman versin Yarabbim!

Hibele canm ben yillarca trioid hastasydm..7.8 sene ilac kullandim..ama 3 .4 yildr cok sukir duzeldi..benmki hasimato idi.sennkidemi ole basladi?umarm tez zamanda duzelir iyi olursun..bebisin gelip seni iyi edecek insallah cnm..

Canım kimdi o ilk doktor merak ettim??Ben jinemed hastanesinde Teksen hocaya gittim bana ameliyat dedi miyomlarım var benim ama rahim içinde engel değiller bebeğe.Dedim ki miyomları mı alıcaksınız?hayır dedi..Ee dedim??rahim içini tıraşlıycaz dedi..Başka açıklama yok!!Dedim tüp bebek şansı yokmu?yok dedi..sonra birsürü prof gezdim ameliyat asla olma gerek yok dedi hepsi..şu andaki doktorum mustafa bahçeciye anlattım durumu.Dediki o yöntem dedi hiç çocuk sahibi olma ümidi olmayanlar için son çare belkş tutar diye yaptığımız bişey.Bi hastam var onada aynı şeyi yapmışlar fazla tıraşlamışlar adet olamıyo tedavi ediyoruz dedi..Yani beni durup dururken biçecekti adam.Kızlar çok iyi araştırın bir doktorla kalmayın bazı kararları alırken!!!

Hibele canm ben yillarca trioid hastasydm..7.8 sene ilac kullandim..ama 3 .4 yildr cok sukir duzeldi..benmki hasimato idi.sennkidemi ole basladi?umarm tez zamanda duzelir iyi olursun..bebisin gelip seni iyi edecek insallah cnm..
Aa canm bende nodül varmış anlamadık birden büyüdü ameliyat oldum kötü çıktı patoloji.Atom aldım ama şu anda kontrol altında iyi değerler yani...

Canim aynen hepimizin zaten hikayesi nerdeyse birbirine benziyo. Cnm simdide rahimde perde diye biseyi burda ogrendim. Benim rahim filmim cekildi, laparoskopi yapildi, acaba perde olsaydi cikar miydi? Perde lafini okuyali burda hep kafama takiliyo acaba bendede var mi diye.

Cnm perde muaynede belli oluo biraz.ama hsg de tam net gorunuo...hafif kalp gbi benmki ole dusun yani☺

Canım kontrol altında her 6 ayda bir doktora gidiyorum..sürekli test yaptırıyorum..Çok şükür iyi gidiyo değerler ..Ama işte ilk negatifi aldığımda aklıma geldi hemen aldığım atom tedavisi mi acaba yumurtaları etkiledi diye..Canm sonuna kadar uğraşıp inat edicem pes etmiycem((elimizden gelen başka bişey yokRabbim hastalara şifa bebek isteyenlere te zamanda yavrularına kavuştursun!!!

Amin canim inaniyorum cok iyi olcaksin allah in izniyle. Bende oyle diyorum esime gittigi yere kadar denicem Allahin izniyle. Ben ne icin calisiyorum? Ben ev dam istemiyorum.

Ayy aynen transfer zamani oldum oldum dirildm resmen..tavana baktim sadce doktor asagida bisiler soluo bi yandan ayyy cok utanc vericikadin olmak cok zor...bu drt sende..dogumdu kil tuy derdiydi agdasydi bilmemnesiydi her pislik bizde vlla(
hic sorma ya esime diyorum senin olmuyor catala sen cik ama yok hep kadinlar birde doktor diyo bana utanma beni babanin yerine koy dedim ben babamdanda utanirim esimde diyo kican diyemez baban diyecek mecbur

Ayy aynen transfer zamani oldum oldum dirildm resmen..tavana baktim sadce doktor asagida bisiler soluo bi yandan ayyy cok utanc vericikadin olmak cok zor...bu drt sende..dogumdu kil tuy derdiydi agdasydi bilmemnesiydi her pislik bizde vlla(
transferde agri sizi birsey oluyomu hissediyormusunuz bide isaret almada benm cnm cok acidi ama tekrar isaret alinicak benden ikinci kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…