ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ben de buna cok guldum isteee )))
Benimki de minicik igne nesinden korkuosun dio.. onu da ewde kovalamak lazim aslinda :)

Bende verdim şimdi 1 saatte çıkar dediler özel hastanede yükselmiş mi diye bakacağız :)

Ben de opu da oyle olmustum,allahtan doktoru gormeden bayildim hemsireler cart curt bisey yapistirdilar,yok ayaklarini iyice ac,one gel.. dedim noluozz.. bi taraftan donuyorum.. cok souk burasi titriyorum bisey alsam ustume dedim,yok dediler bu sogukluk normal.. aslinda bana anestezi yapmaniza gerek yok,ben kendiligimden zaten bayilirim ki dedim yanimdaki hemsireye de beni sen mi bayiltcaksin dedim,sonra da aaa ben uyuyorum dedim ve baglanti koptu
Esime erkek dr a gidecegimi soyledigimde bana tepki gostermisti niye bayan degil de erkek diye.. bayan prof bulamadim cunku, uzman la da vakit kaybedemem deyince yumusamisti. Sonra napalim, tıpta utanma olmaz mecburuz bunu yapmaya kim iyiyse ona git tabi dedi muayne olurken,hsg olurken,opu da hep bu geliyor aklima.." bunu yapmaya mecburum.." , yeterki sonuc iyi olsun ve birdaha dusmeyeyim buralara..

Aynen cnm ama bi yanm.buruk gttim..gttm.erkenden kan verdm moral bozdm..o yuzden pek umitli deilm bakalm artk hayrlisi.mm
Öyle deme canım ya pozitif çıkacak görürsün bu kadar ümitsizleşme bak pozitif çıkarsa ceza verecem sana kendinide üzüyorsun bizide üzüyorsun

evet canım bende çok üşümüştüm ama ben o kadra stres yaptımki 10cc narkoz verdiler doktor soruyor derman eczanede şu serum varmı satıyormusnuz diye sadece beynim biraz uyuştu dedim ben bayılmıyorum bırakın beni hakikatende bayılmadım tekrar ikinci narkozu verdiler oyle bayıldım ama ayılırken hastaneyi ayağa kaldırmışım çığlıklarımla kocamda ağlamış yeriim onu benim için opu çok zordu narkoz anamı ağlattı resmen ya 1 hafta hep kusmuştumm helede o çatalda kay aşağı kay aşağı diyolarya ayyy bide örtüyü kaldırıp yeterince açılmamış diyolarya ölüm ya resmen kocama açamam millete açtım

Ya yapacak bisey yok ama ben de zor ayildim, e hadi ama uyan artik deyip durdular, uyansin ama,e hadi ama,uyumasi yasak.. zaten ozel odaya aldilar bi durun da kendime geleyim dimi ama , geldi o sersemlikte arkadan igne yapti birde,serumlar falan.. sinirden aglattilar beni de. Neyse ki kahwalti getirince baristik

bana koldan iğne yaptılar serum yerinden ay benim bağırmamın sebebi rüya görüyordum batumda yaptırdım ya oranın adamları çirkin ve yaşlı sanki çıplağım 4 5 tane gürcü adama çekiştiriyor benibende çığlık atıyorum bırakın bırakın diye biraz ayılınca eşimi gördüm kurtar beni diye ağlamaya başladım öylede tamamen ayıldım annemlere eşime anlatınca çok güldüler beni ama ne apayım adanmları çok korkutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…