2 gün önceki kaçtı
mrb canim hos geldim hepimiz burda ayni dertten yakiniyoruz bence zman kaybetmeden hemen basla arkadasim burda hepimiz birbirimizin derdine ortak olduk biran once basla derim hakkimizda hayirlisi olsunmerhaba kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum... ancak şubat atamasıyla atandım ve şu an aday öğretmenim.. sizce ben bu ay başlayıp izinlerle bu süreci atlatabilir miyim yoksa yaza bırakmam gerekiyo...bir an önce çocuk istiyorum ama suan kafam çok karışık
tabiiki vár allah hepimizin muradini versin simdi mart ayinami kaldiCanımm kötü birşey çıkmasın yeterki olsun sonunda ben artık öyle dua ediyorum hayırlısı değilmiş demeki iki adet geçsin öyle başlayın hormonlar atılsın vücudundan.Dünyanın sonu değilya hala umudumuz var..
cnm birsey sorucam bende 4 ay once histeroskopi oldum peki sen nie 2 kez histeroskopi oldun kafama takildi simdi2 kez histereskopi ameliyatı oldum. ikincisini geçen ay oldum... araya fazla zaman girsin istemiyorum... transferden sonra çok dinlenmem gerekir mi
cozme parasimi oda neysmis benm gittigim hastanede transfer parasi 400 tl okadar cozme parasida mi aliyolarmis eee yok artikdermannuri cnm sana bisi sormak istiorn..sadce transfer parasi nekadardi?doktor bana 500.600 tl dio..bide cozme parasi aliolarms guya ole bisi varmis oda 400euro dedi?sence?
dusuk degilki 1.5 veya 2 kati olmasi lazim iyi bence degerin196ydi canım
canim cozme parasi diyr bişey yokki benim doktor senelik kira aliyor 500 dolar bide transfer edecegi zaman 1000 dolar alıyor cozme pqrasida alirlarsa ohaa yanii cikartiyorlar disari kendi cozulurdedermannuri cnm sana bisi sormak istiorn..sadce transfer parasi nekadardi?doktor bana 500.600 tl dio..bide cozme parasi aliolarms guya ole bisi varmis oda 400euro dedi?sence?
Bi yasima daha girdimcanim cozme parasi diyr bişey yokki benim doktor senelik kira aliyor 500 dolar bide transfer edecegi zaman 1000 dolar alıyor cozme pqrasida alirlarsa ohaa yanii cikartiyorlar disari kendi cozulurde
Cok sukurrr hayirli olsun tatlimm, darisi dcu ve bizlere olsun. Cok cok sevindimmm ,supersinnAllahım şükürler olsun pozitif 434 bhcg
EWET canım 5. Gun testi 434 cikti değeri. Allahim isteyen herkese nasip et.Cok sukurrr hayirli olsun tatlimm, darisi dcu ve bizlere olsun. Cok cok sevindimmm ,supersinn
Tek embriyomuydu? 5.Gun transfermiydi?
Kizlarr malesef o sonuc dogruymus olmadi...haber verim dedm..
Dün sağlıkçı bi arkadaşım 2 günde 2 katına çıkıyor demişti onun eşide hamile ona göre hesaplayıp dr gittiler bence normal196ydi canım
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah 12. Güne iyi dayandınEWET canım 5. Gun testi 434 cikti değeri. Allahim isteyen herkese nasip et.
tebrik ederim canım allah tamamina erdirsinAllahım şükürler olsun pozitif 434 bhcg
ilkinda almadilar bendende zaten para verdikte ertelemese banane hem sen 5 sene icinmi 1200 tl verdin ben 500 dolar verdim 1 yil icin sadece seneye tekrar vereceğimBi yasima daha girdim
5yil dondurma parasi olarak 1200 tl dediler bana. Ama transferim ertelendi, çözduk diye para istemezler umarim. Ilk deneme olacagi icin transfer ucreti de almazlar sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?