6 gunum geldi cnm cok az pecetede gordum iste sonra gelmedi iyne vurulduktan sonrabenimde bugun transferin 3. günü insallah pozitif sonuc alırız senin 5. günmü geldi kahverengi
Cnm hayirli olsun. Cok sevindik. Allah cabalarimizi bosa cikarmasin. Insallah kucagina almayi nasip etsin AllahimArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin direğini gerçekleştirSin. Emeklerimizi boşa çıkarmasıN. Yar ve yardımcımız olsun
canm ben bu ameliyati 4 ay once oldum benm tum asamalarim bitti 5 tane dondurulmus embriyom var opu isleminde ohss oldugum icin doktorum 1 ay daha erteledi ve mart ayinin adetinde artik transferim yapilicak benim de ilk denememM mavi.su ben de gecen ay histereskopi oldum ve doktor rahime isaret cizdik dedi ben de ilk defa orda ogrendim tutunmasini saglamak icin dedi herhangi bi sorun yok rahiminde demisti.ben ilk denemem de tutmayinca doktor ameliyati yapalim dedi yaptik simdi de ikinci denemeyi yaptik ve beklemedeyim haftaya cuma gunu tahlil vercem ins bu sefer tutunurlar yaaa.sen bu ameliyati oldun mu ve de su anki durumun takip edemedigim icin soruyom da hamilemisin...
İnş arkadaşım. Allah herkesin gönlüne göre versin..Ay çok şükür inşallah bende görürüm
Cnm bsey sorcam sana transfer tarihini ogrenebilirmiyim? Bnm bugn 17. Gunum ama keseye filan bakmio doktr senn kacnci gunde gordu?Bugün gittik dr. a kızlar. Çok şükür kese + yolk sac ve içinde minik kalp titreşimlerini gördük. Haftaya ctesi kalp atışı duymaya çağırdı. Ne güzel bir sevgililer günü hediyesi.. Yavrum kalbini yolladı bizeher şeyin hayırlısını istiyorum Allahtan
Aaa bana da umut oldun simdi, bizdeki sorun da morfoloji 1. Sayi_hiz cok iyi.Eşim de morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı bende bişey yoktu. Aman nazar degmesin
Sağol canım 5. Gun embriyosu olmasi çok güzel bence ondan dolayı tuttu. Tekrar bhcg testi yapmaya gerek yok gayet güzel sonucun dedi. Haftayı keseyi görmek için cagirdi lar. Rabbim herkesi mutlu etsin. Sağlıcakla kucaklarımizada alalım insAaa bana da umut oldun simdi, bizdeki sorun da morfoloji 1. Sayi_hiz cok iyi.
5.Gun donmuş tek embriyo transfer olacak sanirim. Insallah benim de tutar, ben de umutluyum..
Degerlerinin kat kat artmasi dileklerimle canim..aman nazar degmesinnnn
Anladim canim.benim suan dondurulmusum yok.iki tane transfer yapildi bu ikinci denemem benim bakalim inş tutunurlar9435632 .!.:canm ben bu ameliyati 4 ay once oldum benm tum asamalarim bitti 5 tane dondurulmus embriyom var opu isleminde ohss oldugum icin doktorum 1 ay daha erteledi ve mart ayinin adetinde artik transferim yapilicak benim de ilk denemem
ins cnnm insAnladim canim.benim suan dondurulmusum yok.iki tane transfer yapildi bu ikinci denemem benim bakalim inş tutunurlar
Benim ve eşimin herhangi bi sorunumuz yok bizimki sebebsiz olmuyor o yüzden bu yola basvurduk tabi öncesinde tüm asamalari denemistik iki yil boyunca ama olmadi.bakalimins bu sefer tutar da hayirlisiyla biz de evlat sahibi oluruz ya.
ben dondurma ucreti 5 yilligina 500 tl odedim benmde ertelendi transferim transfer parasi vericem ben 400 tl sizinki nie bu kadar pahaliki
Bilmiyorumki 5 yillik ucreti 1200 dediler. Benim merkez gereksiz pahali yaa ;(ilkinda almadilar bendende zaten para verdikte ertelemese banane hem sen 5 sene icinmi 1200 tl verdin ben 500 dolar verdim 1 yil icin sadece seneye tekrar vereceğim
Ben de yapışıklık fazlaydı o yuzden...ucuncu bile doktorum yapabiliriz dedi cok sukur gerek kalmadıcnm birsey sorucam bende 4 ay once histeroskopi oldum peki sen nie 2 kez histeroskopi oldun kafama takildi simdi
Benimki 5500 TL+1200 embr dondurma+ ilaclar.. cok pahali ya piyasaya gore.. sanirsin %100 garanti veriyor..yurt dışı oldugu icin belki ama sizinkide bayagi ucuzmus tup benek ücreti ne kadar odedinki ben 2500 dolar bide 1 yillik dondurma ücretini verdim 500 toplam 3000 dolari verdim geldim
Insallah canim.. 5.gun olanlarda tutma ihtimali cok daha yuksekmis zaten. insallah keseyi de gorursunuz, darisi hepimizin basina.. ne guzel bir gune denk gelmisSağol canım 5. Gun embriyosu olmasi çok güzel bence ondan dolayı tuttu. Tekrar bhcg testi yapmaya gerek yok gayet güzel sonucun dedi. Haftayı keseyi görmek için cagirdi lar. Rabbim herkesi mutlu etsin. Sağlıcakla kucaklarımizada alalım ins
Ben içiyorumYok canım benden gelmedi anneminde hiç hamileliklerinde olmamış bayan bu konuda anneye çeker derler yasigara içen var mi kızlar?
Canim hamile oldugunu biliyorum da morfoloji kacti sizin? Tek sorununuz bumuydu? Kac yil denediniz olmadi? Tup bebekle ilk denemeniz mi? Bir de, 5.gun embriyosu degil mi sizin?Fiyatlar normal gibi dondurma için benim düzgün sağlıklı çıkmadı 2tane oldu haber veririz 5.gün dondurabilecek olursa dediler ama olmadı sperm morfolojisi kötü ve sayı azdı normalde 15yumurtalık vardi dollenecek üniversite hastanesinde yaptırdık demiştim ya yıllık 300tl demişlerdi G Gizlimelekank transfer yapıldı mi sana canım..sigara içiyorum ben birakamadim...
Canim hamile oldugunu biliyorum da morfoloji kacti sizin? Tek sorununuz bumuydu? Kac yil denediniz olmadi? Tup bebekle ilk denemeniz mi? Bir de, 5.gun embriyosu degil mi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?