ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnm bsey sorcam sana transfer tarihini ogrenebilirmiyim? Bnm bugn 17. Gunum ama keseye filan bakmio doktr senn kacnci gunde gordu?
Canım. Transferim 21 ocakta oldu. Bugün 26. Günüm. Dün 25 ti. Transferin 20. Günü de görmüştük keseyi. O gün hcg de 2774 çıkmıştı

Arkadaşlar bir şeysorcam.bu lekelenmeler her zaman iiyi yöne mi işaret.lekelenme olmasa da tutunma yasaniyor dimi?baktigim tum yorumlarda lekelenme yasayan atkadaslarda tutunma gerceklesmiste kafama taklidi sorayim dedim?teşekkürler simdiden

I
İns canim dua ediyorum tabiki de her gun..inş benimledir ya ne bilim ilk denemem de çok olumlu ddüşünmüştüm ama negatifler sonuclanmisti o yüzden simdi kendimi herşeye hazirliyorum.bakalim inşbu sefer olacak gibime geliyor Rabbimin izniyle[/QUOTE]
Nasil ah canım allahım Emeklerimizi boşa çıkarmasıN. Neler çekiyoruz
Kaç transferin oldu. Kaçıncı gün embriyosu
benim 1 tane 5. Gun embriyosuYDÜ çok sukur tuttu. Allahim herkesinkini sağlıkla kucağına versin

Canim benim 1 damla kanama olmadı 12. Gun bhcg 434.45 çıktı. Leke olmaması daha iyi bence. Kafana takma

Nasil ah canım allahım Emeklerimizi boşa çıkarmasıN. Neler çekiyoruz
Kaç transferin oldu. Kaçıncı gün embriyosu
benim 1 tane 5. Gun embriyosuYDÜ çok sukur tuttu. Allahim herkesinkini sağlıkla kucağına versin[/QUOTE]
Canim benim iki tane transferim oldu.ve 3.günembriyosuydu.ilk denemem de de aynisi oolmuştu herşey çok iyiydi demişti doktor ama olmamisti.simdi de herşey yolunda gitti ve çok iyilr dedi doktorun.bakalim hayirlisi olur inş.

OTE="mirabebis, post: 39444633, member: 654086"]Canim benim 1 damla kanama olmadı 12. Gun bhcg 434.45 çıktı. Leke olmaması daha iyi bence. Kafana takma[/QUOTE]
Cok sahil canim ya ne bilim hep yorumlarda bahsedilince kafama tqkilmisti.inş ben de cuma ggünüsenin gibi ggüzel sonuç alirim..

OTE="mirabebis, post: 39444633, member: 654086"]Canim benim 1 damla kanama olmadı 12. Gun bhcg 434.45 çıktı. Leke olmaması daha iyi bence. Kafana takma
Cok sahil canim ya ne bilim hep yorumlarda bahsedilince kafama tqkilmisti.inş ben de cuma ggünüsenin gibi ggüzel sonuç alirim..[/QUOTE]
Inşallah canim iyi haberlerini bekliyorum

Bende de leke olmadı tatlım sadece crinone jel kullanıyorum ondan dolayı bazen biriken beyaz krem gibi birikmiş akıntı gibi geldi hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin

benimde lekelenme olmadı herkesin farklı gidiyor. İçin rahat olsun

Bende de leke olmadı tatlım sadece crinone jel kullanıyorum ondan dolayı bazen biriken beyaz krem gibi birikmiş akıntı gibi geldi hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Bende de o beyaz akinti oluyor jelden dolayı.inş her şey güzel gider.Rabbim isteyen herkese nasip eder inş..

Canım. Transferim 21 ocakta oldu. Bugün 26. Günüm. Dün 25 ti. Transferin 20. Günü de görmüştük keseyi. O gün hcg de 2774 çıkmıştı
Tskler cnm ya bnm 17. Gunde hcg 520 ckti sanki bna dusk gbi geldi tam da bilmiorm bu degerleri gerci ama..23.gun tkrar cagrdi bkalm belki bu kez keseye bakar :)

Cnm bndede hc lekelenme olmadi htta o kadr tuhaf bi duyguki adetim basladigindan beri ilk kez bu ay koyu leke olmadi kirmizi leke olmadi oyle tuhaf gelioki 2 yildr bebk istiorz 2 yildr her ay adet gormeye oyle alismisimki (gecikmem bile olmadi hic) sanki su an bile gelck gbi hssediorum..icini ferah tut insallah rabbim ol demistr herks icnde senin icinde

Bu benim ucuncu t.bebek denememiz. Ilk ikisinde lekelenme oldu ve tutmadi. Bu son denemede Allaha sükür lekelenme fln olmadi. Ben bunu olumsuz bir Isaret olarak gördum hep. Tabi herkes farkli tecrube ediyor, sana da bol sans diliyorum. Bol bol su ic.

R Ross1 sabah doktoru aradik, Doktor Kanama gelmedigi sürece panik yapmayin dedi. Allaha sükür devami da gelmedi. Suan gayet iyim sadece Bel agrilarim var cok fena

Arkadaşlar benim transferimin 10. Günü dün dayanamayıp teste gittim ve bhcg değeri 63.8 çıktı .yarın tekrar gideceğiz teste bu arada bir şey sorucam 10-15 dk ayakta kalınca özellikle sağ tarafta baskı hissediyorum. 5 dk uzanirsam geçiyor. Sizin böyle bir durumunuz varmı. ? Bir de yarın rapor için Dr la görüşmem gerekiyor acaba muayene yapar mı. ? Tedaviyi Ankarada oldum şimdi şehir disindayim Dr seçerken neye dikkat etmeliyim. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Bende canim iki yildir bebek istiyoruz şuan leke filan yok çok şükür de yorumlarda hep okuyunca kafama taklidi.inş bebislerim tutunurlar bana Rabbimiinş nasp eder ya...cuma günü büyük g un benim için inş pozitif sonucu gorurumm....

Ins gorursun cnm ama gormesende biz bu yola bas koyduk allah'in izniyle yilmadan bikmadan giderz ins rabbim yormadan bikmadan tez vakitte wersin herkese

bende lekelenme olmadi herkestede olmuyor onu düşünüp üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…