- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
inş. Değeriniz sonraki tahlillerde artarak katlanır. Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Çalışıyorsun sanırım rapor alacaksın. Ben de yarın tahlil yaptıracağım yarın transfer sonrası 12. Günüm. Pozitif sonuç alırsak Allah ın izniyle eşim işe yollamak istemiyor zaten 5 gün raporuydum yine rapor alalım dinlen evde diyor. Sen ne kadar evde kalacaksın mrk ettim.Arkadaşlar benim transferimin 10. Günü dün dayanamayıp teste gittim ve bhcg değeri 63.8 çıktı .yarın tekrar gideceğiz teste bu arada bir şey sorucam 10-15 dk ayakta kalınca özellikle sağ tarafta baskı hissediyorum. 5 dk uzanirsam geçiyor. Sizin böyle bir durumunuz varmı. ? Bir de yarın rapor için Dr la görüşmem gerekiyor acaba muayene yapar mı. ? Tedaviyi Ankarada oldum şimdi şehir disindayim Dr seçerken neye dikkat etmeliyim. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Ben alabildigim kadar heyet raporu alıp hiç calismamayi düşünüyorum. Öğretmenim ve programim diğer arkadaşlara dağıtılmış durumda okulunun şu an bana ihtiyacı yok. Bu yüzden içim rahat yarını bekliyorum bakalım Dr neyi uygun görecek. Belirti için çok erken biliyorum ama ağrı beni korkutuyor. Dilerim pozitif haberini alırsın yarına haber bekliyorum sendeninş. Değeriniz sonraki tahlillerde artarak katlanır. Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Çalışıyorsun sanırım rapor alacaksın. Ben de yarın tahlil yaptıracağım yarın transfer sonrası 12. Günüm. Pozitif sonuç alırsak Allah ın izniyle eşim işe yollamak istemiyor zaten 5 gün raporuydum yine rapor alalım dinlen evde diyor. Sen ne kadar evde kalacaksın mrk ettim.
Napiym cnm kafa dagitmaya calisiorm..regl olmayi bekliorm...test gunune kadar agrilarm vardi testten sonra oda bitti..dunden beri kahverengi leke gelio..sinirim bozuldu biran once olaym istiorm..zaten bu ay dinlenicem insallah dinlenmem iyi gelir...tekrar sigaraya basladm gerci cok icmiorm ama duyar duymaz sonucu icmeye basladm..1 ay icinde tekrar birakicam biraz rahatliyim...oyle iste..sen naslsn kan vermeye devammi?yoksa kese gormeyi mi bekliosn artk??valiente canım nasılsın görünmüyorsun
Stres yapma. Değerin gayet iyi. Önemli olan kese içindeki yolk sac ve kalp atışları..Tskler cnm ya bnm 17. Gunde hcg 520 ckti sanki bna dusk gbi geldi tam da bilmiorm bu degerleri gerci ama..23.gun tkrar cagrdi bkalm belki bu kez keseye bakar :)
Aynen bende de çok şükür leke olmadı. Crinone jel kullanıyorum ben de ve akıntı oluyor dediğin gibi. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım. Her şeye razıyız.Bende de leke olmadı tatlım sadece crinone jel kullanıyorum ondan dolayı bazen biriken beyaz krem gibi birikmiş akıntı gibi geldi hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Slm cnm cok saol iyiyim iste? Sen nasilsin? Arada girip okuyorum takip ediyorum arkadaslari. Onumuzdeki aralik a kadar hamile kalamazsam normal, bu sefer turkiyede denemeyi dusunuyoruz. Burda 3 defa denedik olmadi. Yani 10 ay sonra falan. Senin dondurulmuslarin vardi dimi? Kac tane?D denizz2009 cnm naslsn?sen tekrar deneyeckmsn?
Valla nasil olayim iyi diyemem aslnda...uzgunum bi tek bunu biliorm...cnm neden okadar bekliyeceksnz?maddi acidanmi?sizde sknti neydi acaba hatrliyamadm?2 tane dondurulmus var biri 1.kalite digeri 2.kalite..olmazsa buda bende turkiye acibadem dusunuorm...bakalm kismet...Slm cnm cok saol iyiyim iste? Sen nasilsin? Arada girip okuyorum takip ediyorum arkadaslari. Onumuzdeki aralik a kadar hamile kalamazsam normal, bu sefer turkiyede denemeyi dusunuyoruz. Burda 3 defa denedik olmadi. Yani 10 ay sonra falan. Senin dondurulmuslarin vardi dimi? Kac tane?
Bende uzuluyom ama 3 defadan sonra artik bilemiyorum. Tedaviye positif baslamak lazim ama nasil positif olunur bu durumda?cnm yurt disindayim ben, burda bizim 2 hafta noel izini oluyo ve izin ekletip gelebilirim ancak. Hem dedigin gibi kendimizi maddi olarakta toparlamamiz lazim. Burada tedavi daha pahali, 1 tedavi 4000 euro buluyo. Esimin spermde hareketsizlik. Banada pco demediler ama yumurtalarda tembellik heralde, cunku hic dondurulucak yumurtam olmadi ve 5. gun embriyoda olmadi. Hep 3. gun transfer oldu. Sen istanbulda mi oturuyosun?Valla nasil olayim iyi diyemem aslnda...uzgunum bi tek bunu biliorm...cnm neden okadar bekliyeceksnz?maddi acidanmi?sizde sknti neydi acaba hatrliyamadm?2 tane dondurulmus var biri 1.kalite digeri 2.kalite..olmazsa buda bende turkiye acibadem dusunuorm...bakalm kismet...
Ben alabildigim kadar heyet raporu alıp hiç calismamayi düşünüyorum. Öğretmenim ve programim diğer arkadaşlara dağıtılmış durumda okulunun şu an bana ihtiyacı yok. Bu yüzden içim rahat yarını bekliyorum bakalım Dr neyi uygun görecek. Belirti için çok erken biliyorum ama ağrı beni korkutuyor. Dilerim pozitif haberini alırsın yarına haber bekliyorum senden
Benimde oluyordu. Korkma. Arada deli gibi agriyorduArkadaşlar bugün benim 7. Günüm ve kasik agrilarim oluyor ara ara sizce normal mi?
l Zaten tedaviye başladığınız merkez size şu tarihler arası tedavisi öngörülmektedir diye bir yazı verecek onu okuluna vereceksin o sürede sıkıntı yok. Aynı sehirdeysen zaten yumurta toplamaya kadar yaklaşık 2 hafta çalışabilirsin. Sonrasında benim Dr um 10 gün rapor verdi zaten bu sürede sonuç belli oluyor. Sonuç pozitif çıkarsa sonrası Dr un tercihi.ben çalışmak istemiyorum yarın bakalım ne diyecek Dr. Mümkün olduğunca heyet raporu alırsak kısmet olursa doğuma kadar gidebilir. Aylık Rapor tekrarlari gerekir sadece.ben de branş öğretmeniyim ve şubatta atandım... bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz.. sizce sorun olur mu? rapor alarak süreci tamamlayabilir miyim ... ayrıca çok dinlenmem gerekir mi
Ins cnm goruruzde rahatlariz..Stres yapma. Değerin gayet iyi. Önemli olan kese içindeki yolk sac ve kalp atışları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?