- 8 Şubat 2015
- 30
- 29
- 18
- 33
olsun canim hayırlısiyla bi dahakine olur dondurulmuş şansı daha yüksek bende keseyi görmeyi bekliyorum canim ayin 28 de gideceğim herseyin hayırlısı hepimiz icinNapiym cnm kafa dagitmaya calisiorm..regl olmayi bekliorm...test gunune kadar agrilarm vardi testten sonra oda bitti..dunden beri kahverengi leke gelio..sinirim bozuldu biran once olaym istiorm..zaten bu ay dinlenicem insallah dinlenmem iyi gelir...tekrar sigaraya basladm gerci cok icmiorm ama duyar duymaz sonucu icmeye basladm..1 ay icinde tekrar birakicam biraz rahatliyim...oyle iste..sen naslsn kan vermeye devammi?yoksa kese gormeyi mi bekliosn artk??
Kanda çıktığı halde idrarda göremeyen arkadaşlar var endişe etme bence Enson idrarda çıktığını biliyorumBenim durumum da olup hamile kalan varmi
idrar testine aldanma canim benim beta değerim bin küsür idrar testi yaptim cift çizgi görmek icin ama yine tek çizgiKızlar bugün 11. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu.yarin kan tahlili var hastaneye gidesim yok negatif sonuç alcak diye 11 gun idrarda negatif çıkıp kanda hamile çıkan varmii
War cnm endiselenme idrar testi tamamen uydurmaBenim durumum da olup hamile kalan varmi
Canim once kanda sonra idrarda cikiyor.. idrarda cikmasi icin en kotu 1aylik olmasi lazimIns canm ya moralim çok bozuk.yarin 12 de sonuc belli olcak
dcu martta beraber gebe kaliriz ins allahin izniyle bende adet olmayi bekliyorum bende icmiyodum sgara bu ara baya baya icmeye basladim yine allh muradimizi verir insNapiym cnm kafa dagitmaya calisiorm..regl olmayi bekliorm...test gunune kadar agrilarm vardi testten sonra oda bitti..dunden beri kahverengi leke gelio..sinirim bozuldu biran once olaym istiorm..zaten bu ay dinlenicem insallah dinlenmem iyi gelir...tekrar sigaraya basladm gerci cok icmiorm ama duyar duymaz sonucu icmeye basladm..1 ay icinde tekrar birakicam biraz rahatliyim...oyle iste..sen naslsn kan vermeye devammi?yoksa kese gormeyi mi bekliosn artk??
idrar testine aldanma canim benim beta değerim bin küsür idrar testi yaptim cift çizgi görmek icin ama yine tek çizgi
3 gün embriyosuydu 19 günü 1150 filan çıktı bana kese için tek ayın 28 de gel dedi çok geç geldi banada normalde benim gibi olanlar hep gittiDerman canım bin kusur çıkmış ya transferin kaçıncı günü birde kaçıncı gun embriyo su bana kan 1000 olsun keseye bakalım dediler sen gördün mu
hayirlisi neyse o olur ins canm rabbi gonlundeki muradini nasip eder ins guzel haber bekloyoruz sendenHastanedeym kan testi yaptrcam dua edin bana içimden olumsuz gibi
Insallah cnm beraber sevinrz insallah..ben regl olamiorm.yani oluomuyum bilmiorm arkadaslar koyu kahve birazz bisiler gelio sadce..devam ederse doktora sorucam..hic bole bisi olmamsti..ilaclardan sanrm..belkide diorm acaba kistimmi patladi cikolata kisti belki ondanmidr die dusunuorm....regl olsam.adam gbi ona gorw onume bakicam plan yapixam obur ay icin...dcu martta beraber gebe kaliriz ins allahin izniyle bende adet olmayi bekliyorum bende icmiyodum sgara bu ara baya baya icmeye basladim yine allh muradimizi verir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?