ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım olamıyorsan ilaçlardan dolayı doktorunu ara tarlusal diye ilacı sor kullanayımmı diye onu kullan bittikten 2 3 gün sonra olursun

A aysuncuk23 canım çıkmadı mi hala çatlıyorum meraktan... izmirinsani Hadi hayırlısı olsun inşallah canım transfer ne zaman acaba.. ümitsiz olmayın kızlar inşallah hayırlısı ile isteyen herkese versin Rabbim..

cnm belki yavas yavas sokuyosundur adet herkezde bir olmuyo kiminin koyu kahve gelir sokulene kadar benmde oyle oluyodu bir gecen ay 2 gunu gayet iyi oldum cok sabirsizlaniyorum artik adetimde yeni bitti ya off daha cok var adet olmama

bugün kan verdim 660 çıktı
Çarşamba 1000i geçer herhalde randevu verecez dediler canım
Sizin transfer tarihiniz neydi? Benim 6 Şubat değerim 186 çıktı crs bir daha gidicez o gün ultrason gününü soyleyeceklwr Dr um Ankarada devamlı iletişim halindeyim ama buradaki Dr pek içime sinmiyor. 20 gün sonra ultrason dedi şaşırdım benim israrimla erken çağıracak sanirim

bence 20 gün sonra normal benide öyle çağırdı zaten test gününden 15 20 gün sonra muayeneye gidin diyorlar

kızlar cuma günü gonal f e 150 ile başlamıştım e2 sonucuda güzeldi bugün kan ultrason kontrolü vardı. sonuç çıkmış gonal f i 187,5 a çıkardı dr.kan sonucu beklediğimizden düşük geldi dedi. neye göre değişirki e2 canım sıkıldı ya

Canim ben de transferim 7 subat oldu ama tahlil gunum daha ayin 19 da siz erken mi verdiniz kan tahlilini.bide belirti oldumu idrar testi yaptinmi hic , bu arada hayirli olsun insallah degerlerin yukselir

ben de branş öğretmeniyim ve şubatta atandım... bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz.. sizce sorun olur mu? rapor alarak süreci tamamlayabilir miyim ... ayrıca çok dinlenmem gerekir mi
Ben de branş öğretmeniyim cnm. Dr kendisi dedi tüp bebek kıymetli gebeliktir. Doğuma kadar istediğin kadar heyet veririm diye. Zaten heyet verdi bana da.. Sıkıntı yapma.dinlen.bebiş daha önemli

Son düzenleme:
Derman canım ayın 1inde transfer yapıldı normal o zaman daha 16.gün transfer dahil..ben fakültede yaptırdım ya biraz nazini dizmiyorlar 1000 olmadan bakmayız dedi doktor öyle olunca ozele de gitmek istemedim şimdilik..

Canim ben de transferim 7 subat oldu ama tahlil gunum daha ayin 19 da siz erken mi verdiniz kan tahlilini.bide belirti oldumu idrar testi yaptinmi hic , bu arada hayirli olsun insallah degerlerin yukselir
Ben Erken yaptırdım cumartesi öğrendim normal test tarihim 17 si idi. Merkezden bugün tahlil yapmamı istediler. İdrarda cikmamisti bence sizde yaptırın derim. Belirti sayılır mı bilmem kasiklarda ağrı vardı birde akıntıda sıvı bir artış gözlemledim. Bol şans diliyorum

bence 20 gün sonra normal benide öyle çağırdı zaten test gününden 15 20 gün sonra muayeneye gidin diyorlar
Teşekkürler dr kalp atisinida duyarız o zaman dedi çarşamba kesin tarihi ogrenicez benim bhcg değerim iki günde 3 e katladı Dr güzel dedi tek mi çift mi diye merakim 5 e katladı. O belli olmazmis bu değerlerden. Beklicez hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…