- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
- 73
Evt nasipse Insallah .
inş canım hep seninle olsun bebişin Allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt nasipse Insallah .
tesekkur ederim canım hepimiz kavusalım bebeklerimize . smyra art a yonlendirdi beni doktorum ben aydından gel git yapıyorum bu merkez hakkında varmı bi bilgin ..bu arada inşşşşş pozitif sonuc alırsın inş duam sizlerle
doktoruma sordum tabiki de tekrar bi muayene yaptı herhangi bir şey yok dedi.ama ben pimpirikli olduğum için doktora acaba rahimde göremediğimiz bisey mi var filan diye sordum ve doktorum bisey gorunmuuyor dedi ama ggöremediğimiz olabilir ozaman histereskopi yapalim ne varsa görürüz dedi yaptim onda da bisey cikmadi yani tibben hicbisey yok tutmamasinin sebebi sadece Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak yani simdi ikinciyi demedim bakalim inş bu sefer olur...
canım smyra art embriyologu benim arkadaşım. hatta biraz önce konuştuk.merkezde çok iyi embriyologda çok önemli bu konuda işini çok iyi yapıyo.istersen tanıştırabilirim
gerçekten mi cok isterim cok guzel olur aslında embriyologta onemli dogru soluosun nasıldır arkadasın sence![]()
arkadaşım diyorumya işini çok iyi yapıyor.nişanlısıda kadın doğum uzmanı izmirde ama nerde görev yapıyor bilmiyorum sen merkeze ne zaman gideceksin. arkadaşımın adı özge ercan. ankaradan süreyyadan aldım ismini dersen emin ol senle ilgilenecektir.
sureyya06 canım pardon sonunu okumamısım heycan yaptım işinde basarılı oldugunu duymak bile bni rahatlatmaaya yetio aslında fiyatları birazcık daha uygun olsa daha iyi olcaktı ama genel olarak her merkez asagı yukarı aynı fiyatmış
cok tesekkr ederim canım bn ayın 24 unde gidicem merkeze gittiğimde bulayım onu bi konusayım enazndan içim rahat eder cok saol canım
fiyat konusunda bişey yapabilirmi bilmiyorum ama görüş istersen belki yapabilirde.gittiğinde mutlaka tanış canım
rica ederim canım ne demek.bizi en iyi biz anlarız.birbirimize elimizden gelen desteği sağlarız.bu arada sen ne aşamadasın canım
inşallah cnm.. orası ile benim bilgim yok ama okudugum kadarıyda memnun kalanlar vartesekkur ederim canım hepimiz kavusalım bebeklerimize . smyra art a yonlendirdi beni doktorum ben aydından gel git yapıyorum bu merkez hakkında varmı bi bilgin ..bu arada inşşşşş pozitif sonuc alırsın inş duam sizlerle
saol canim simdi iyiyim kanamam da yok cumartesi yo bekleyeceğimdermannuri durumun nasil ya? Merak ettim. Tekrar gecmis olsun.
Kizlar Dr um ağrı normal kanama olursa haberimiz olsun diyor ben ilk gebeligim de adet olacagimi sanıp ilaç bile icmistim çok ağrılı geçer çünkü (bu arada ilki normal gebelikti) sikmayin caninizi
ben yillar once genc kizken adetlerum duzensiz die dr a gittigim de dr bana yasmini vermisti ordan biliyorum ama bende yasmin ciddi piskolojik sorun yapti mesela ortada bisey yokken guluyor ve bur anda agliyordum annem eksik olmasin hemen fark etti ve dr a soyledi dr animda yasmini kesti bendenEvt doğum kontrol hapı yumurtaliklari baskilicam dedi ama göğüslerim çok aciyo ve çok aciktiriyo bende anlamadimki hayirlisi
Hiç kullanmak istemiyorum aslında benide Manyak ettide ne yapalım artk mecburen kullaniomben yillar once genc kizken adetlerum duzensiz die dr a gittigim de dr bana yasmini vermisti ordan biliyorum ama bende yasmin ciddi piskolojik sorun yapti mesela ortada bisey yokken guluyor ve bur anda agliyordum annem eksik olmasin hemen fark etti ve dr a soyledi dr animda yasmini kesti benden