oyle doktorun uygun gorduyse yapcak bisey yok adetin duzene girsin diemi verdiHiç kullanmak istemiyorum aslında benide Manyak ettide ne yapalım artk mecburen kullaniom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle doktorun uygun gorduyse yapcak bisey yok adetin duzene girsin diemi verdiHiç kullanmak istemiyorum aslında benide Manyak ettide ne yapalım artk mecburen kullaniom
Yyok canm zaten duzenliyim ben yumurtaliklari baskilicakmis uzun protokol uygulucakmis dedi bakalım hayrlisi 10 gün oldu baslayalioyle doktorun uygun gorduyse yapcak bisey yok adetin duzene girsin diemi verdi
Bende yasmin le başladım uzun protokol bende hiç yan etki olmadı sadece bir kaç gün bulantim olmuştuYyok canm zaten duzenliyim ben yumurtaliklari baskilicakmis uzun protokol uygulucakmis dedi bakalım hayrlisi 10 gün oldu baslayali
günaydın cnm dün akşam eşimle bizde onu düşündük biliyormusun gerçi benim test günüm gelmedi daha hamilemiyim bilmiyorumda sanki gitmezsem ayıp edecekmişim gibi geliyor kontrollerimi yaptırırım ama tahliller başka yerde olur özel oldugu için ciddi rakamlar olur sanıyorum. zaten fazlasıyla maddi sarsılıyoruzKızlar herkese günaydın. Bisey soracam hamilelik olduktan sonra hala tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim
Meraba kan sonucunu Klinikten arayip pozitif oldugunu bildirdiklerinde. Artik Klinikle ilgili yapilacak birsey kalmadigini , kadin doktoruma son durumu bildireceklerini söylediler. Istersek keseyi görmek icin bir hafta sonrasina randevu verebileceklerini ya da kadin doktorumdan randevu alamami önemislerdi. Bizde keseyi görmek icin son bir kez klinge gitmeyi uygun görduk hem bi tesekkür etmek gerekior diye düsündük. Yarin klinikte randevumuz var. Haftaya da kadin doktorumda.Kızlar herkese günaydın. Bisey soracam hamilelik olduktan sonra hala tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim
Bende yasmin le başladım uzun protokol bende hiç yan etki olmadı sadece bir kaç gün bulantim olmuştu[/QUOTE
uzun protokol ne demek peki
Banada yapıp bulantı sen suan ne asamadasin peki ne kadar suruyo bu uzun protokolBende yasmin le başladım uzun protokol bende hiç yan etki olmadı sadece bir kaç gün bulantim olmuştu
ben de bunu düşünüyorum hatta burada da actm konuyu ama cevap veren olmamıştı. Oraya gidemem cok pahaliKızlar herkese günaydın. Bisey soracam hamilelik olduktan sonra hala tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberler alırsınız inş. Bugün yaptırsana testi. Ben de gününden önce yaptırmıştım.Merhaba arkadaşlar yarin test günümve ben hem korkuyorum hem de cçokheyecanliyim yaa karmakarisik duygular iiçindeyim..Desteğinize ihtiyacim vvarr.![]()
Canım. Kendimden örnek vereyim. Benim tüp bebek dr um sadece tüp bebek hastalarına hizmet veriyor. Hamile takibi yapmıyor. Aynı hastanede işbirliği içinde olan kadın doğum uzmanımı seçtim. Paslaşıyorlar yani. Arada kendi dr uma da uğrayacağım sorum olursaKızlar herkese günaydın. Bisey soracam hamilelik olduktan sonra hala tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim
Rabbim sağ sağlm kucağına almayi nasip etsin tebrik ederimTest yaptim hamileyim insallah katlanir allahim herkeze yaşatsın bu sevinci .
gözün aydın cnm kucagına almak nasip olsun idrardamı? kacıncı gün yaptın birde belirtin varmıydı ? çok soru oldu amaTest yaptim hamileyim insallah katlanir allahim herkeze yaşatsın bu sevinci .
6 gunum bir damla leke geldi doktorum aradim yerlesme olabilir dedi ben 9 gun yaptım 15 bugun yaptım 12 gun 43 ikigun sonra yine yapıcam 4 hucreli transfer yapıldı ve tek yumurtam dollendi insallah sağlıklı ilerler inşallah isteyen herkeze nasip etsin cnm.gözün aydın cnm kucagına almak nasip olsun idrardamı? kacıncı gün yaptın birde belirtin varmıydı ? çok soru oldu ama![]()
gözün aydın cnm kucagına almak nasip olsun idrardamı? kacıncı gün yaptın birde belirtin varmıydı ? çok soru oldu ama![]()