ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Can
[QUOTEabebis, post: 39516699, member: 654086"]kızlar cevaplarınız için sağolun. bende gecen hafta gittim sonucumu öğrendim pozitifti. dr dedi haftaya gel keseyi görelim. ben tüp bebekten önce aynı hastaneden bi dr gidiyordum. tup bebek olunca yıne orda yaptırdım ama kendi dr sdevam etmek istiyorum diyeceğim keseyi görmeye gittiğimde. hem pahalı hemde çok kalabalık olduğundan dr ilglenemiyor. ilaçlarımı bile hemşireler yyazıyor. bişey soracam zaman dr ulaşamıyorum.
Canim sen hangi sehirdesin ?[/QUOTE]
istanbul

Cnm

Cnm ben 4 senelik evliyim iki kere kendiliğinden hamile kaldım ve ikiside kimyasal gebelik ti ve düsuklerin ardından iki sene oldu hamile kalamadım ve tüp bebek yaptırdım ilk denemem 6 yumurtam oldu ama ikisi islem gördü ve biri döllendi ve ertesi gun transfer ettiler çok iyi dediler birsey olmasın diye sukurler olsun pozitif gordum insallah boyle devam eder cnm .

Ins cnm ins Allahim tamamini erdirsin

Uzun protokol şimdi yasmin le başladı önümüzdeki adet döneminde e 2 hormonun normal değerinde çıkacak ve iğnelere baslayacaklar adetin 10-12 . Gününde yumurta toplanıp 3-4 gün sonra transfer ve 11 gün sonra tahlil (gebelik testi) yani adetinden itibaren 15 -20 gün sürüyor şuanki durumuma gelince sonuç pozitif çıktı kese görmeyi bekliyoruz
Ayy canm bnm ya Tskr ederim açıklaman için insallah bnmde pozitif olur 10 şubatta başladım insallah keseyide görürsün hayırlı haberlerini alırız insallah

dermannuri dermannuri soracağım acin büyük biliyorum arkadaşım aklıma takıldı ctsi doktora gideceğim diyordun ya kan tahlilin mi düştü kuzum...

Gunaydin kızlar.bugün benim için herşey sonuçlanacak.az önce kan tahlili verdim inş pozitif cikar ama benim çok ümidim yok gibi bakalkm bu hayirli günde hauirli guzel bi haber alirim inş.dua edin kizlarr...
günaydın cnm inşalah pozitif sonuç alırsın güzel haberle gell :rolleyes:

Gunaydin kızlar.bugün benim için herşey sonuçlanacak.az önce kan tahlili verdim inş pozitif cikar ama benim çok ümidim yok gibi bakalkm bu hayirli günde hauirli guzel bi haber alirim inş.dua edin kizlarr...

günaydın canım.kaç gibi çıkacak sonucun.inşallah bebğin tutmuştur canım ya.güzel bir haber verirsin bize.moralimiz yerine gelir.dermannuriye çok üzüldüm

günaydın canım.kaç gibi çıkacak sonucun.inşallah bebğin tutmuştur canım ya.güzel bir haber verirsin bize.moralimiz yerine gelir.dermannuriye çok üzüldüm
vala canim dermannuriye bende çok üzüldüm.inşggüzel hayirli haberler veririm size.öğlen 11 gibi cikar herhalde devlet hastanesine girmiştim o yyüzden geç cikabilir.sonuç belli olsun zaten paylasirim inşpozitiftir yaa cçokkorkuyorum negatifi ggörmekten ya Rabbim hayirlisini versin inş...

vala canim dermannuriye bende çok üzüldüm.inşggüzel hayirli haberler veririm size.öğlen 11 gibi cikar herhalde devlet hastanesine girmiştim o yyüzden geç cikabilir.sonuç belli olsun zaten paylasirim inşpozitiftir yaa cçokkorkuyorum negatifi ggörmekten ya Rabbim hayirlisini versin inş...

Arkadasim isallah gonlune gore olur hersey su mubarek gun Allahim yuzunu guldursun duamz sennle

günaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın:KK43::KK43::KK43:
Allah sabır versin çok üzüldüm çünki takip ediyordum.Allah dayanma gücü versin bugün mübarek gün bu dünyada yaşayacak,alacak nefesi yokmuş.İnşaallah birdaha nasip olur olur.önce acını yaşa sonrada hayatına kaldıgın yerden devam et kendine iyi bak.

Bende merak ediyorum,Allah hayırlı sonuçlar verir inş.

Kozlar malasef sonuçnegatif:KK61::KK61:

hayırlısı canım.off ya offff.diyecek bişey bulamıyorum
xenforo-smilies-kk61.gif
xenforo-smilies-kk61.gif

Back
X