ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnm bnmde adet agrim cktu yeni yeni azalio vucudumuz degisio iste ins iyi olur hersey :)
Insallah canim benim. Bugun farkettim baya düzelmez var. Daha az agriyor. Cok yorgunum ama tansiyonum dusuyor arada. Sende de var mi bu tarz seyler? Yinede ALLAHa sükürler olsun raziyim herseye ;)

Ne demek :) bu kani herkeste war 5. Gun daha iyi die rabbim nasip etmek istedikten sora hersey bos ama inanmak gerekio bu yolda..bn ilk kez anne olacagima hamile olabilecegime gonulden inandim sukurler olsun..inan we duani eksik etme
Îki kere rüyasını gördüm birinde Alyans almış eşim kutudan açıp parmağıma taktım ikincisi de eşimin Abi'sinin elini öptüm ikiside bebek rüya tabirlerinde Rabb'ime çok dua ediyorum bende eğer çocuk görseydim çok düşündüm ondan derdim ama dolaylı rüyalar gördüm hep allahım müjdeledi diyorum şükür

Ne demek :) bu kani herkeste war 5. Gun daha iyi die rabbim nasip etmek istedikten sora hersey bos ama inanmak gerekio bu yolda..bn ilk kez anne olacagima hamile olabilecegime gonulden inandim sukurler olsun..inan we duani eksik etme
Doğru söylüyorsun ön yargı işte

günaydın hanımlar bugun 11. günüm.test günüm 25-26 şubat demişti doktorum ama ben işten çıkışta kan vermeyi düşünüyorum insallah olumlu sonuç olur göğüslerim çok farklı acıyor ve damarlar ciddi belirgin çok erken sanırım bu belirti ilaçlardandır diyorum hakkımızda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin

günaydın hanımlar bugun 11. günüm.test günüm 25-26 şubat demişti doktorum ama ben işten çıkışta kan vermeyi düşünüyorum insallah olumlu sonuç olur göğüslerim çok farklı acıyor ve damarlar ciddi belirgin çok erken sanırım bu belirti ilaçlardandır diyorum hakkımızda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin
Allahım mutlu haberlerle döndürür inşallah

Insallah canim benim. Bugun farkettim baya düzelmez var. Daha az agriyor. Cok yorgunum ama tansiyonum dusuyor arada. Sende de var mi bu tarz seyler? Yinede ALLAHa sükürler olsun raziyim herseye :KK66:
Tansiyonla ilgili bsey su an yok ama halsizlk oluo zaten genelde dinleniorum ben yorulamiyorum yani :)

Îki kere rüyasını gördüm birinde Alyans almış eşim kutudan açıp parmağıma taktım ikincisi de eşimin Abi'sinin elini öptüm ikiside bebek rüya tabirlerinde Rabb'ime çok dua ediyorum bende eğer çocuk görseydim çok düşündüm ondan derdim ama dolaylı rüyalar gördüm hep allahım müjdeledi diyorum şükür
Ruyasini gordugunun gerceginide yasarsin ins en guzel sekilde rabbim herkese nasip eylesin

selam kızlar
sendromsuz bir p.tesi dilerim herkese.dr.dan geliyorum perşembe yumurta toplanacak büyük olasılıkla.sona doğru yaklaşıyorum bende inşalah mutlu son olur.hepimize tabi

canım bugün 11.gün gonal f e başlayalı. 150 ile başladım 225 e çıkardı ayıraca 10 kutuda merional kullandım.yarında çatlatma iğnesi yapılacak
Ben aşılamada gonal f kullanmıştım,şimdi puregon 225 MG kullanıyorum birazdan gıdıcem doktora heyecan bastı bakalım. inş güzel haberlerini alırızz En Büyük KK:KK54:

Back
X