ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bende adet sancısı gibi ağrı olmadı ama olanlar varmış kafana takma daha erken idrarda çıkmayabilir çok normal..

arkadaşlar blastokist transfer yapıldı bugün bugün 5.günüm idrar testi yaptım çıkmadı çok fazla adet ağrılarım var benim gibi olupta tutan var mı
bnmde adet agrim cok oldu htta afedersn kan patlayack gbi oluodu ama sukur bsey olmadi hamileyim kisiden kisiye degsio bu belrtiler ama erkn test yapmayn derim bn 13. Gunumde kan testi yaptm sabrettm bekledm

valiente valiente canım ben26 yaşındayım 150 gonal f vurdum kendime 1.65boy 85 kilodayim

Esimde aşırı oligospermi var dı doktor aşılama falan uğraşmayın dedi tüp bebek yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi ni tercih ettik ilk deneme benim..
Ben pkoluydum ve tiroid yüksek çıkıyordu sürekli iki yılda 20kilo aldım bu yüzden iki ay da beni normale çevirdiler hormonları normal hale getirince adet ol gel dediler iğneleri başlattılar 12.gün toplama 15.gün transfer yapıldı ..
Benim anlamadığım bişey var kızlar adet olmadan mi vurdunuz iğneleri?tedavi yöntemlerinde farklılık mi var diye..
Ilk tüp denemen tuttu mu bende Tiroid hastasıyım hatta Yarısı alındı kilom cok daha fazla senden biraz endişeleniyorum da cnm anlata bana da moral olsun.

Benim
bende 5.günümdeyim nasıl belirtiler var sizde
Benim ilk iki günüm çok ağrılıydı sonra geçti ara ara kasık ağrılarım oldu şimdi göğsüm ağrıyo ama bakalım salı test günüm hayırlısı olsun Rabbim herkezin gönlüne göre versîn inşallah

Bnmde transfer sonrası 4.günüm ne yesem nasıl yapsam yok gazım mı var dıye istırahat ederken dinliyorum kendimi:)))) ilaçlardan dılayı karın kasık bel ağrısı yaşamamız normalmiş ama nette dolanıp hamile kalanların belirtilerine bakıyorum:))) bu bir bekleyiş, hadı test gunu, hadi kese göründü hadi kalp atışıı vb vb vb bekleyeceğiz napalım, bizimkiler pek nazlı olaacak sanırım

valiente valiente canım ben26 yaşındayım 150 gonal f vurdum kendime 1.65boy 85 kilodayim

Esimde aşırı oligospermi var dı doktor aşılama falan uğraşmayın dedi tüp bebek yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi ni tercih ettik ilk deneme benim..
Ben pkoluydum ve tiroid yüksek çıkıyordu sürekli iki yılda 20kilo aldım bu yüzden iki ay da beni normale çevirdiler hormonları normal hale getirince adet ol gel dediler iğneleri başlattılar 12.gün toplama 15.gün transfer yapıldı ..
Benim anlamadığım bişey var kızlar adet olmadan mi vurdunuz iğneleri?tedavi yöntemlerinde farklılık mi var diye..
Cnm bende 7.8 sene hasimato vardi..ama smdi 3 ykldr gecti nasil olduda duzeldi hic anlams degilm.bende cok kilo aldim..ama sonra verebildm diyetle.noemalde kilo verilmio..belkode yillarca bosa ilac kullandm..ama gecme olasiligi var bunu solemek istedim.simdi hamilesinya yinede ilaca devam ediomusn cnm?

Bende sadece yavaş çalışmadan dolayı problem oluyormuş nodul vs çıkmadı onu da baskiladilar ilaca evet devam ediyorum levotiron 75 kullanıyorum zaten gebelik için A kategorisinde yazıyor..her zaman söylediğim gibi bizler bir vesile yapıyoruz aslında sonuc ne olur Allah biliyor..dua edin çok Rabbim isteyen herkese versin inşallah Meryem Suresi çok okudum annem 4444 salavat i tefriciye çekti Bugün bile elimi karnima koyup Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir ve Kun Fe Ye Kun (Ol der Olur) çekiyorum Ayetel Kursi Ve Fatiha suresini dilimden dusurmuyorum yer gök dua ile Allah buyuk inancımızı yitirmeyelim hep inanalım hayırlısı ile devamını görelim inşallah

Arkadaşlar ben prugen 300 kullanıyorum bugün 3.ignemi yaptım ama bende mideb ulantisi başladı acaba ilactanmidir bu ilacın yan etkileri varmı ilaclardan etkilenen oldumu
Mrb, canım benimde migdem bulanıyor bende ikinci günü yaptım akşam ilaçlardan bemimki 250 pazartesi ultrasonla bakılacak dozaj inermi çıkarmı bilmiyorum artık nekadar yumurta toplanacak merak içindeyim

[QUOjol, post: 39659007, member: 648483"]Mrb, canım benimde migdem bulanıyor bende ikinci günü yaptım akşam ilaçlardan bemimki 250 pazartesi ultrasonla bakılacak dozaj inermi çıkarmı bilmiyorum artık nekadar yumurta toplanacak merak içindeyim[/QUOTE]
Bende simdi ultrasons gidiyorum benim 6 yumurtam vardı başlangıçta bakalım durumları ne allah gönlümüze göre versin biz aşağı yukarı aynı zamanda başlamışiz tedaviye gelişmeleri sende yazarsın burdan :)

Back
X