bende 5.günümdeyim nasıl belirtiler var sizdeKızlar bende transferin 4. Gününü bitirmek üzereyim Rabbim herkezin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 5.günümdeyim nasıl belirtiler var sizdeKızlar bende transferin 4. Gününü bitirmek üzereyim Rabbim herkezin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin
bnmde adet agrim cok oldu htta afedersn kan patlayack gbi oluodu ama sukur bsey olmadi hamileyim kisiden kisiye degsio bu belrtiler ama erkn test yapmayn derim bn 13. Gunumde kan testi yaptm sabrettm bekledmarkadaşlar blastokist transfer yapıldı bugün bugün 5.günüm idrar testi yaptım çıkmadı çok fazla adet ağrılarım var benim gibi olupta tutan var mı
Bende kullanıyorum ama öyle bi etkiyle karşılaşmadım cnm yaArkadaşlar ben prugen 300 kullanıyorum bugün 3.ignemi yaptım ama bende mideb ulantisi başladı acaba ilactanmidir bu ilacın yan etkileri varmı ilaclardan etkilenen oldumu
Ilk tüp denemen tuttu mu bende Tiroid hastasıyım hatta Yarısı alındı kilom cok daha fazla senden biraz endişeleniyorum da cnm anlata bana da moral olsun.valiente canım ben26 yaşındayım 150 gonal f vurdum kendime 1.65boy 85 kilodayim
Esimde aşırı oligospermi var dı doktor aşılama falan uğraşmayın dedi tüp bebek yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi ni tercih ettik ilk deneme benim..
Ben pkoluydum ve tiroid yüksek çıkıyordu sürekli iki yılda 20kilo aldım bu yüzden iki ay da beni normale çevirdiler hormonları normal hale getirince adet ol gel dediler iğneleri başlattılar 12.gün toplama 15.gün transfer yapıldı ..
Benim anlamadığım bişey var kızlar adet olmadan mi vurdunuz iğneleri?tedavi yöntemlerinde farklılık mi var diye..
Ben kadiko[/QUOT. Ankara'ya gelBen kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptiriyorum
jasme, post: 39613617, member: 658093"]mr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Hayrlisi olsun canm insallah pozitif olurKizlarr Merhaba yarın test gunum ama 2 gündür adet olacakmisim gibi ağrılarım varr
Amin canim inşallah hepimizinki pozitif olurHayrlisi olsun canm insallah pozitif olur
İnşallah hepsi döllenir canım ve bebisin seninle olurrMerhaba kizlar yumurtalarim topladi simdi evde istirahattayim.4 yumurta toplandi.dua edin hepsi döllensin.pgt dede yapılacak cunku.p.tesi transfer olacak.
Benim ilk iki günüm çok ağrılıydı sonra geçti ara ara kasık ağrılarım oldu şimdi göğsüm ağrıyo ama bakalım salı test günüm hayırlısı olsun Rabbim herkezin gönlüne göre versîn inşallahbende 5.günümdeyim nasıl belirtiler var sizde
Cnm bende 7.8 sene hasimato vardi..ama smdi 3 ykldr gecti nasil olduda duzeldi hic anlams degilm.bende cok kilo aldim..ama sonra verebildm diyetle.noemalde kilo verilmio..belkode yillarca bosa ilac kullandm..ama gecme olasiligi var bunu solemek istedim.simdi hamilesinya yinede ilaca devam ediomusn cnm?valiente canım ben26 yaşındayım 150 gonal f vurdum kendime 1.65boy 85 kilodayim
Esimde aşırı oligospermi var dı doktor aşılama falan uğraşmayın dedi tüp bebek yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi ni tercih ettik ilk deneme benim..
Ben pkoluydum ve tiroid yüksek çıkıyordu sürekli iki yılda 20kilo aldım bu yüzden iki ay da beni normale çevirdiler hormonları normal hale getirince adet ol gel dediler iğneleri başlattılar 12.gün toplama 15.gün transfer yapıldı ..
Benim anlamadığım bişey var kızlar adet olmadan mi vurdunuz iğneleri?tedavi yöntemlerinde farklılık mi var diye..
İnsaaallllaaahh hepsi dollenir cokk cokkk kaliteli embriyolarin olurMerhaba kizlar yumurtalarim topladi simdi evde istirahattayim.4 yumurta toplandi.dua edin hepsi döllensin.pgt dede yapılacak cunku.p.tesi transfer olacak.
Mrb, canım benimde migdem bulanıyor bende ikinci günü yaptım akşam ilaçlardan bemimki 250 pazartesi ultrasonla bakılacak dozaj inermi çıkarmı bilmiyorum artık nekadar yumurta toplanacak merak içindeyimArkadaşlar ben prugen 300 kullanıyorum bugün 3.ignemi yaptım ama bende mideb ulantisi başladı acaba ilactanmidir bu ilacın yan etkileri varmı ilaclardan etkilenen oldumu