- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sag diordum ama sola sanci gimrye basladi belime dogru benimde 8 gun kaldi adete insallah bunlar bebektendir.Arada bi adet agrisi gibi gelio bisiler bazen sol taraf acio anlamadim
İnsallah canimBende sag diordum ama sola sanci gimrye basladi belime dogru benimde 8 gun kaldi adete insallah bunlar bebektendir.
Öyleymiş canım hcg ile lh benzer özellik gösterirmiş o yüzden pozitif cikabilirmis boyle hamileliklerini ogrenen var ve adete yakın lh da yükselme plurmus ben bu ikinci sebepten dolayi bosa umutlandim işte yanıldımGebelik testiyle ovülasyon testi farklı hormonları ölçüyor. Aynı gibi düşünmek pek doğru değil. yanıltır.
Ahh o ağrıyı bi de bana sor. 15 gündür var kendileri bende. Yarın doktora sorcam artık.Arada bi adet agrisi gibi gelio bisiler bazen sol taraf acio anlamadim
Orantılı yükselir yanlış değil ama her hormon aynı oranda artmak zorunda değil. Kişiden kişiye değişen bi durum. Biri öğrenir birinde geç yükseliyordur öğrenemez. Aylarca test yapmaya devam edenler öğreniyor tabi zamanla.Öyleymiş canım hcg ile lh benzer özellik gösterirmiş o yüzden pozitif cikabilirmis boyle hamileliklerini ogrenen var ve adete yakın lh da yükselme plurmus ben bu ikinci sebepten dolayi bosa umutlandim işte yanıldım
Usuttummu anlamadimkiAhh o ağrıyı bi de bana sor. 15 gündür var kendileri bende. Yarın doktora sorcam artık.
En güzeli adet geçince hcg testi yapmak da işte biz çok sabirsizız sanırım 8 aydır yılmadım bi türlü önceden beni böyle bir telaş sarıyor halbuki bata daha 9 gün varOrantılı yükselir yanlış değil ama her hormon aynı oranda artmak zorunda değil. Kişiden kişiye değişen bi durum. Biri öğrenir birinde geç yükseliyordur öğrenemez. Aylarca test yapmaya devam edenler öğreniyor tabi zamanla.

Yok kız ne vicdan azabı aşk olsun.Bana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.
Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.
Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.
Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.
Hee belli olmaz canımm bence de ilk idrarla yapEczane ilk idrarla dedi canimm yrn sabah yapicam zannetmiorum zatende bakalim
Naz seninle benim aynı değil miydi 1 ocakYok kız ne vicdan azabı aşk olsun.
Benimki 2 si canım ama bazen 1 gün öncede gelebiliyorNaz seninle benim aynı değil miydi 1 ocak
Evet canim umidim yok ama bakalimHee belli olmaz canımm bence de ilk idrarla yap
Peki nasıl senin belirtilerin var mıBenimki 2 si canım ama bazen 1 gün öncede gelebiliyor
Oo senin dahada cok varmis allah sabir versin canimAcaba ben durabilecek miyim hemde elimde üç test varken

Aynı şey ikimizinki de belli ki. Ben yarın doktorla konuşunca sana da söylerim.Usuttummu anlamadimki
Olsun belki sana sürpriz yapar bebişinEvet canim umidim yok ama bakalim