Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen onlar can sıkıntısından ben yaptım kaç kere hep hamile gösteriyor ıyi umut veriyor. :KK48:
Çamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.

Ya evde gebelik testleri keşke gerçek olsaydı limonla falan dimi ne güzel olurdu. Boşa paramız çöpe gitmezdi ama uydurma canlar. Ya da bu hormonlu mallarla olmuyor :D

Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun

Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek :KK70:
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor

Hem de ilk aydan düşünsene naaazz :halay:
Herhalde bi kaç yıl beklemiş olsam psikolojik olarak doğum falan yaparım :rolleyes:

Ben karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurma :KK48:
Ben de şimdi yaptım karbonat pozitif bayağı bildiğin etkileşime girdi yukarı doğru baloncuklar çıktı. Çamaşır suyu yaptım pozitifdi malesef hasta oldum. Ben de karbonattan destek alarak erken gebelik testi yapacaktım :KK48:

Aynen sen iyi ki yaptırdın canımmm ben de böyle güzellikleri oluyor kan testinin. Tabi negatif olmasına üzüldüm o ayrı.

Allah hayırlısını versin canım.. ben inanıyorum Rabbim hepimize mutlaka mis kokulu bebişler bağışlayacak sadece biz zamanını bilmiyor ve heyecanlanıyoruz.. O’nun rahmeti büyük esirgemez bizim gibi acizlerden :anne:

Ben de şimdi yaptım karbonat pozitif bayağı bildiğin etkileşime girdi yukarı doğru baloncuklar çıktı. Çamaşır suyu yaptım pozitifdi malesef hasta oldum. Ben de karbonattan destek alarak erken gebelik testi yapacaktım :KK48:
Hiç birine güven olmuyor demekki :) bide parmakla kontrol etme var. Onu duydunuz mu bi boşluk oluyorsa gebe değilsiniz elinize bişey değerse gebesiniz diyorlar. Bunu bi arkadaşım söyledi bana. O da ebe arkadaşından duymuş. Hamile olunca rahim aşağı inermiş biraz. Eskiden öyle anlarmış ebeler hamile olup olmadığını. Ama denemeyin siz :KK48:

Allah hayırlısını versin canım.. ben inanıyorum Rabbim hepimize mutlaka mis kokulu bebişler bağışlayacak sadece biz zamanını bilmiyor ve heyecanlanıyoruz.. O’nun rahmeti büyük esirgemez bizim gibi acizlerden :anne:
Öyle canım mm en doğrusu Allah bilir en hayırlı şekilde versin inşallaj

Back
X