Ben karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurmaKarbonat mi yapsam acaba ben limon bende de hep pozitif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurmaKarbonat mi yapsam acaba ben limon bende de hep pozitif

Çamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.Aynen onlar can sıkıntısından ben yaptım kaç kere hep hamile gösteriyor ıyi umut veriyor.
Hadiii anaa ben de deneyim bunu yarınÇamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.
Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun
Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor

Ahaaha kız bütün belirtileri ilk aydan yaşadın. Kan testi negatif çıkmasa umutlancam yani o derece iyiki kan testi yaptırdın sen. Yoksa daha çok belirti yaşayacaktınHem de ilk aydan düşünsene naaazz
Herhalde bi kaç yıl beklemiş olsam psikolojik olarak doğum falan yaparım
Ahaaha kız bütün belirtileri ilk aydan yaşadın. Kan testi negatif çıkmasa umutlancam yani o derece iyiki kan testi yaptırdın sen. Yoksa daha çok belirti yaşayacaktın

Aynen sen iyi ki yaptırdın canımmm ben de böyle güzellikleri oluyor kan testinin. Tabi negatif olmasına üzüldüm o ayrı.Aynen yaa bi de belirtiler devam etse kan testinden bile şüphe ederdim ama demek psikolojikmiş
2 ay yaptım çamaşır suyunu negatif gösterdi. Ama bu ay pozitif gösterdi. Ama heyecanlanmadım öyle denk gelmiştir bu sefer :)Hadiii anaa ben de deneyim bunu yarın
Ben de şimdi yaptım karbonat pozitif bayağı bildiğin etkileşime girdi yukarı doğru baloncuklar çıktı. Çamaşır suyu yaptım pozitifdi malesef hasta oldum. Ben de karbonattan destek alarak erken gebelik testi yapacaktımBen karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurma

Aynen sen iyi ki yaptırdın canımmm ben de böyle güzellikleri oluyor kan testinin. Tabi negatif olmasına üzüldüm o ayrı.

Hiç birine güven olmuyor demekki :) bide parmakla kontrol etme var. Onu duydunuz mu bi boşluk oluyorsa gebe değilsiniz elinize bişey değerse gebesiniz diyorlar. Bunu bi arkadaşım söyledi bana. O da ebe arkadaşından duymuş. Hamile olunca rahim aşağı inermiş biraz. Eskiden öyle anlarmış ebeler hamile olup olmadığını. Ama denemeyin sizBen de şimdi yaptım karbonat pozitif bayağı bildiğin etkileşime girdi yukarı doğru baloncuklar çıktı. Çamaşır suyu yaptım pozitifdi malesef hasta oldum. Ben de karbonattan destek alarak erken gebelik testi yapacaktım

Ben yaparım ama daha yeni gittim tuvalete :)Müsait olan biri daha denesin karbonatı internette %70 doğru yazıyordu.
Öyle canım mm en doğrusu Allah bilir en hayırlı şekilde versin inşallajAllah hayırlısını versin canım.. ben inanıyorum Rabbim hepimize mutlaka mis kokulu bebişler bağışlayacak sadece biz zamanını bilmiyor ve heyecanlanıyoruz.. O’nun rahmeti büyük esirgemez bizim gibi acizlerden
Aynen canim.ocak ayini boykot etmek lazim.kimsede tik yok daha.Simdi elele verip boykot etme zamani canim surda kalmis 5 gun sıkalım disimizi isteben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)
Amiiiin kuzummAllahım inşallah bebişim yanakları dır bunlar
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim yap yap icinde kalmasinAhaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun
Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor

Ahaaha aynenYalnız seviye git gide düşüyor ahaha
evin bereketini kaçırcaz tövbe estağfurullah

Yanlız daha Ocak gelmedi hatırlatırımAynen canim.ocak ayini boykot etmek lazim.kimsede tik yok daha.