Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hepsini boşverin bence kızlar.. Vakti gelince idrar ve kan testi yapmak yeterli. Bazen o bile kafa karıştırıcı oluyor başka yöntemlere gerek yok ve kaldı ki doğru da değil.

Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasak
İyi de anlıyorsun zaten ama teknik olarak anlama süresi var, daha doğrusu oluşma süresi var ama sabırsız olan biziz :) diyelim ki bir teknoloji var yumurta döllendiğinde haber veriyor, bence bu daha iyi bir durum değil, bunun rahime yolculuğu var tutunması var. Bu gerçekleştikten sonra anlıyoruz biz. Kanda hormon ondan sonra yükseliyor çünkü. Bu aşamada anlayan bile kese göründü mü kalp sesi duyuldu mu stresi yaşıyor. Erken öğrenmek de başka mesela. Aslında beklesek regl geçse bir hafta içinde öğrensek en rahatı o fakat bizde o sabır yok.

İyi de anlıyorsun zaten ama teknik olarak anlama süresi var, daha doğrusu oluşma süresi var ama sabırsız olan biziz :) diyelim ki bir teknoloji var yumurta döllendiğinde haber veriyor, bence bu daha iyi bir durum değil, bunun rahime yolculuğu var tutunması var. Bu gerçekleştiren sonra anlıyoruz biz. Bu aşamada anlayan bile kese göründü mü kalp sesi duyuldu mu stresi yaşıyor. Erken öğrenmek de başka mesela. Aslında beklesek regl geçse bir hafta içinde öğrensek en rahatı o fakat bizde o sabır yok.
Aynen canım doğru söylüyorsun şimdi gebe olsam onu kaybetme korkusu var sağlıklı mı bir sürü şey aklımızda sorular dolanır

beklemek çok zor..testlerle kafayı bozdum
inşallah sonu güzel olur canım hepimiz için
Inşallah canım bazen diyorum keşke adet tarihimi bilmesem programları sileyim ama yok adet olduğum gün beyin otomatik hesaplıyor ileriki tarihi bazıları ne güzel günü geçiyor bir hafta on gün farkında değil

Hahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha daha :KK70: sen diyon boykot et

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

Hoş geldin canımmm bat ne zaman

Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımaz

Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilim

Yapma canım daha erkenmiş

Aha hahaha :KK70::KK70:
Hoşbuldum canımm bat 13 Ocak

Inşallah canım bazen diyorum keşke adet tarihimi bilmesem programları sileyim ama yok adet olduğum gün beyin otomatik hesaplıyor ileriki tarihi bazıları ne güzel günü geçiyor bir hafta on gün farkında değil

benim için mümkün değil beklemek :)
bide ben düşük yaptıgım gebeliğimde yumurta çatlamasından bir hafta sonra testte silik çizgiyi gördüm daha da heyecanlıyım

Back
X