Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar :KK52:
Yazılanları okudukça halime gülüyorum :KK70:
Allahım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum :KK70:
Kasıklarım belim ağrıyordu, sabahları midem bulanıyo, gün boyu başım dönüyordu... sürekli bi halsizlik ve yorgunluk vardı.. yumurtlamadan sonra her zaman kupkuru olmama rağmen bu ay hep bi akıntım vardı afedersiniz.. sonra bat a 3 gün kala bi kan testi yaptırdım.. sonucun negatif olduğunu öğrendim..
sonra ne mi oldu :KK35:
Hooopppp bi anda bütün belirtiler yok oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bende kendimi dinlerken çok belirtim olurdu ne zaman bıraktım dinlemeyi belirti falan kalmadı zaten hiç de hamile değildim :)

kizlar belirtilere bu.kadar takilmayin benim hic belirtim olmadi Oncesinde hep.belirtileri yordum kendime hamile kaldigim ay hic belirti yasamadim hatta dogurana kadar bile.tek yasadigim adetten iki gun once kahveringi akinti geldi bir kere dedim bu ayda olmdi hep gelirdi adetten once ama cok sukur o ay hamileydim.
Bana öyle geliyor ki herkesin belirtisi farklı olacağı gibi, bazen bir kişinin adetleri arasında bile belirtiler fark ediyor o nedenle belirti aramak bana da çok mantıklı gelmiyor.

Çamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.
Birisi oğluna yapmıştı o testi köpürmüştü.. İşte o kadar doğru :)

Back
X