- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Yani ben ilk 2 gununu etsem yeter tabi adetim gelmezse insallahhhh hamile olupta hayirli hayirli gelmez.:)Aynen canim.ocak ayini boykot etmek lazim.kimsede tik yok daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben ilk 2 gununu etsem yeter tabi adetim gelmezse insallahhhh hamile olupta hayirli hayirli gelmez.:)Aynen canim.ocak ayini boykot etmek lazim.kimsede tik yok daha.
Varsa vardır yoksa yoktur ben negatif çıkınca çok da şey yapmadım yaniHadi bakalim hayirlisi olsun canim yap yap icinde kalmasin

Biz gelmeden boykota basliyoruz iste daha iyi duzgun gelsin diyeAhaaha aynen
Yanlız daha Ocak gelmedi hatırlatırım

Ahahahahahaa benim komsumda diyo bugun esim bu ay oldu bence diyor dedim kutumda buyuk var diyo yani dedi baya gulduk :)Varsa vardır yoksa yoktur ben negatif çıkınca çok da şey yapmadım yani
Zaten kutumu mavi hissediyorum
Valla yapmayın etmeyin kızlar durun belki bazıları erken öğrenecek hamişliğini Allah AllahBiz gelmeden boykota basliyoruz iste daha iyi duzgun gelsin diye
Ay güldüm yaBen yaparım ama daha yeni gittim tuvalete :)

Öyle de.icimdeki hissi dinliyorum canim.bencem yok.Ahaaha aynen
Yanlız daha Ocak gelmedi hatırlatırım
Ahahahahahaa benim komsumda diyo bugun esim bu ay oldu bence diyor dedim kutumda buyuk var diyo yani dedi baya gulduk :)

Bencil seni:)Yani ben ilk 2 gununu etsem yeter tabi adetim gelmezse insallahhhh hamile olupta hayirli hayirli gelmez.:)
Ahahahahahaa benim komsumda diyo bugun esim bu ay oldu bence diyor dedim kutumda buyuk var diyo yani dedi baya gulduk :)
 bence hepimiz kafaları sıyırdık düşünmekten ben karbonat testine kadar düştüm eşim eve gelsin onda sağlamasını yapacam
bence hepimiz kafaları sıyırdık düşünmekten ben karbonat testine kadar düştüm eşim eve gelsin onda sağlamasını yapacam 
Inşallah canım iyi geceler.Kızlar bugun başım ağrıyor biraz erken uyuycam hepinize iyi geceler inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için
Gecmis olsun canim.iyi geceler.Kızlar bugun başım ağrıyor biraz erken uyuycam hepinize iyi geceler inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için
Bakalım yarın doktor ne diyecek..Umarım güzel haberler alırsın canım.Bende öyleyim canım. Ayağımda panduf sırtımda yelek. Üşütme imkanım yok gibi ama bakalım öğrencez.
Hepsini sen alma biraz da başkalarına bırakNe gebelik belirtisi duysak onu yaşıyoruz. Bana bi belirti söyleyin 5 dkya bende. Garanti

Bende kendimi dinlerken çok belirtim olurdu ne zaman bıraktım dinlemeyi belirti falan kalmadı zaten hiç de hamile değildim :)Selam kızlar
Yazılanları okudukça halime gülüyorum
Allahım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum
Kasıklarım belim ağrıyordu, sabahları midem bulanıyo, gün boyu başım dönüyordu... sürekli bi halsizlik ve yorgunluk vardı.. yumurtlamadan sonra her zaman kupkuru olmama rağmen bu ay hep bi akıntım vardı afedersiniz.. sonra bat a 3 gün kala bi kan testi yaptırdım.. sonucun negatif olduğunu öğrendim..
sonra ne mi oldu
Hooopppp bi anda bütün belirtiler yok oldu
Bana öyle geliyor ki herkesin belirtisi farklı olacağı gibi, bazen bir kişinin adetleri arasında bile belirtiler fark ediyor o nedenle belirti aramak bana da çok mantıklı gelmiyor.kizlar belirtilere bu.kadar takilmayin benim hic belirtim olmadi Oncesinde hep.belirtileri yordum kendime hamile kaldigim ay hic belirti yasamadim hatta dogurana kadar bile.tek yasadigim adetten iki gun once kahveringi akinti geldi bir kere dedim bu ayda olmdi hep gelirdi adetten once ama cok sukur o ay hamileydim.
Sabah ilk idrarla yap bence :)Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun
Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor
Zaten 2 olasılıkla birşey ya %50 tutacak Bu testle öğrendim diyen varsa o da haklıdır ama hepsi şehir efsanesi bence.Ben karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurma
Birisi oğluna yapmıştı o testi köpürmüştü.. İşte o kadar doğru :)Çamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.