Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim için mümkün değil beklemek :)
bide ben düşük yaptıgım gebeliğimde yumurta çatlamasından bir hafta sonra testte silik çizgiyi gördüm daha da heyecanlıyım
Öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın canım bebeğini. Bir haftada idrar testinde görmüşsün, aslında erken derler ama umarım bundan sonra hamile kalırsan da erken görür önlem alırsın.

Kızlar benim bu ayda yok sanırım bu ay hic bi agrim yoktu bugune kadar bugun kasık ağrılarım basladi bi sag bi sol sonra iki taraf birden oldu. Ve goguslerimin yan taraflari dokununca acıyor

Kızlar benim bu ayda yok sanırım bu ay hic bi agrim yoktu bugune kadar bugun kasık ağrılarım basladi bi sag bi sol sonra iki taraf birden oldu. Ve goguslerimin yan taraflari dokununca acıyor
Ben de aynı durumdayım canım dur bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı ile kimse umutlu değil pek kendinden inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız.

Öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın canım bebeğini. Bir haftada idrar testinde görmüşsün, aslında erken derler ama umarım bundan sonra hamile kalırsan da erken görür önlem alırsın.

sağolasın canım evet erken öğrenip kendimi pamuklara sarıp sarmalamak istiyorum
inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Her şeyin hayırlısı olsun canım düşük sebebi araştırıldı mı? O da çok zor bir durum. Düşük olalı ne kadar oldu ?

canım 21 eylülde oldu kanama başladı bebiş gitmişti tam da iki gün sonda kalp atışını duymak için gidicektik :(
patoloji sonuçları temiz çıktı
yalnız ben kendimi yiyorum durmadan papatya ve ada çayı içiyordum beni rahatlatıyor üzerimdeki halsizliği tatlı bir uykuya çeviriyordu

sonra öğrendimki bitki çayları rahmi de gevşetirmiş :(

dr um sebebi bu olmayabilir dedi ama ben hala çok üzülüyorum

canım 21 eylülde oldu kanama başladı bebiş gitmişti tam da iki gün sonda kalp atışını duymak için gidicektik :KK43:
yalnız ben kendimi yiyorum durmadan papatya ve ada çayı içiyordum beni rahatlatıyor üzerimdeki halsizliği tatlı bir uykuya çeviriyordu

sonra öğrendimki bitki çayları rahmi de gevşetirmiş :KK43:

üzülme canım kısmeti yokmuş millet neler neler yapıyor bir şey olmuyor üzme sen kendini inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın en kısa zamanda daha çok yeni düşükten sonra kolay tutar derler inşallah seninde öyle olur.

canım 21 eylülde oldu kanama başladı bebiş gitmişti tam da iki gün sonda kalp atışını duymak için gidicektik :KK43:

Sebep bu mu bilemezsin canım o nedenle böyle düşünmemeye çalış.çünkü böyle şeyler yaşayanabiliyor.. Güzel olan şu ki hamile kalabiliyorsun. Tekrar kabalileceğini bilmek seni rahatlatacaktır.

üzülme canım kısmeti yokmuş millet neler neler yapıyor bir şey olmuyor üzme sen kendini inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın en kısa zamanda daha çok yeni düşükten sonra kolay tutar derler inşallah seninde öyle olur.

Allah razı olsun canım inşallah doğru diyosun

Sebep bu mu bilemezsin canım o nedenle böyle düşünmemeye çalış.çünkü böyle şeyler yaşayanabiliyor.. Güzel olan şu ki hamile kalabiliyorsun. Tekrar kabalileceğini bilmek seni rahatlatacaktır.

evet canım çok şükür
sağolasın vallahi içimde tut tut çatlıyodum şimdi anlatınca rahatladım
hep bir acaba var

Papatya da adaçayı da söktürücüdür canım. Özellikle adaçayı. Adetimizi söksün diye içeriz biz.

Papatya da adaçayı da söktürücüdür canım. Özellikle adaçayı. Adetimizi söksün diye içeriz biz.

ben bilmiyordum :( salak gibi içip durdum ya annemlerde yanımda yoktu o dönem kimse de uyarmadı eşimde yazık ne bilsin
bin bir umutla gelen bebeğimi belkide bilmeden kaybettim:(

evet canım çok şükür
sağolasın vallahi içimde tut tut çatlıyodum şimdi anlatınca rahatladım
hep bir acaba var
Benim bir arkadaşım hamile olduğunu bilmiyordu ve Trombolinde zıpladı saatlerce ama çocuk sağlıkla doğdu. O nedenle ada çayı mı sebep oldu diyemezsin. Bundan sonra içmezsin için daha rahat eder ama kendini de suçlama bence.

ben bilmiyordum :KK43: salak gibi içip durdum ya annemlerde yanımda yoktu o dönem kimse de uyarmadı eşimde yazık ne bilsin
bin bir umutla gelen bebeğimi belkide bilmeden kaybettim:KK43:
Öyle düşünme canım. Yaşayacak günü olsaydı dünyaya gelirdi.

Benim bir arkadaşım hamile olduğunu bilmiyordu ve Trombolinde zıpladı saatlerce ama çocuk sağlıkla doğdu. O nedenle ada çayı mı sebep oldu diyemezsin. Bundan sonra içmezsin için daha rahat eder ama kendini de suçlama bence.

and olsun çay dahi içmicem ottan çöpten kesinlikle uzak durcam

ben bilmiyordum :KK43: salak gibi içip durdum ya annemlerde yanımda yoktu o dönem kimse de uyarmadı eşimde yazık ne bilsin
bin bir umutla gelen bebeğimi belkide bilmeden kaybettim:KK43:
Şöyle düşün biri basit bişeyden vefat eder bahane oldu eceli gelmiş deriz ya. Onun gibi düşün. Onlar bahane. Hiç bişey yapmadığı halde hep yatıp dinlendiği halde düşük yapanlar var. Kendini suçlama.

Back
X