Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bilmiyordum :KK43: salak gibi içip durdum ya annemlerde yanımda yoktu o dönem kimse de uyarmadı eşimde yazık ne bilsin
bin bir umutla gelen bebeğimi belkide bilmeden kaybettim:KK43:
Üzülme tatlım kendini suçlu görme lütfen onun vardır bir şeyi belki sağlıklı değildi öyle olunca vücut kendi kendine atıyormuş dışarı ve az önce de dedim insanlar ilaç içiyorlar hoplayıp zipliyorlar düşsün diye o kadar uğraşıyorlar hiçbirşey olmuyor onları düşün bir de bunun tam tersini düşün kismetten öte bir şey yok.

öyle avutuyorum kendimi kısmeti yokmuş diyorum her gece düşünmeden uyuamıyorum ama
yeniden gelen bebeğim umut olucak bana onun acısını dindirecek inşallah
İnşallah canım. Tez zamanda inşallah. Namazlardan sonra hepinize dua ediyorum. Hatta isim soyisim şeklinde bilsem de direkt onlara gitse dualar diyorum. Ama Rabbim biliyor. Kabul olur inşallah :dua:

Üzülme tatlım kendini suçlu görme lütfen onun vardır bir şeyi belki sağlıklı değildi öyle olunca vücut kendi kendine atıyormuş dışarı ve az önce de dedim insanlar ilaç içiyorlar hoplayıp zipliyorlar düşsün diye o kadar uğraşıyorlar hiçbirşey olmuyor onları düşün bir de bunun tam tersini düşün kismetten öte bir şey yok.

Allah razı olsun canım sözleriniz bana o kadar iyi geldiki

İnşallah canım. Tez zamanda inşallah. Namazlardan sonra hepinize dua ediyorum. Hatta isim soyisim şeklinde bilsem de direkt onlara gitse dualar diyorum. Ama Rabbim biliyor. Kabul olur inşallah :dua:

canım benim Allah seninde gönlüne göre versin inşallah sağlıkla alalım kucagımıza bebişleri

Bir an kendim hamileyim sandım haberi gelmeden aşermesi gelen benim çocuğum olabilir diye düşünüyorum :)
Hahaha :KK70:Bir sürü de turşu kurdum bana bakıp duruyorlar. :KK72:Peygamberimiz kızına turşu yeme diye tavsiye etmemiş olsa bir bidon bitirmiştim. Tam bi ekşiciyim ben. Bak derken canım çekti. :KK70:

Hahaha :KK70:Bir sürü de turşu kurdum bana bakıp duruyorlar. :KK72:Peygamberimiz kızına turşu yeme diye tavsiye etmemiş olsa bir bidon bitirmiştim. Tam bi ekşiciyim ben. Bak derken canım çekti. :KK70:
Kızlar niye turşu yenmiyor ne zararı var? Öyle güzel anlattınız ki valla gece gece canım istedi :KK70:

Aaa yoğurdu duymadım hiç neden ki
Peygamberimize bir gün hazreti Ali gelmiş. Çocuğum olmuyor demiş. Peygamberimiz ona tavsiyelerde bulunmuş. Bi yerde kızına tavsiyelerde bulunmuş. Hatta bende yazılı şekli var atayım ama okuyabilirsen :)
IMG_9357.webp

İlk defa duydum canım bende de birkaç gündür aşırı yoğurt yeme isteği var dikkat edelim bari
Çok kuvvetli bi hadiste yazıyor canım. Yoksa bende her duyduğuma inanmam. Ama peygamberimiz ne dediyse tıp ve bilim insanları geçte olsa kabul ediyorlar. Bu da bi gerçek.

Back
X