Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygunHoşbuldum canım teşekkür ederim :) evet yeni adet oldum ovulasyon testi ile takip edeceğim bu ay ilk kez. Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Hoş geldin canımmmm ay inşallahHerkese merhaba bende bat için 2018 ocak 18 i bekliyorum adetim yeni bitti inşallah 2018 uğur getirir de ilk ayda hamile kalırız
Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.Batı 29 beklerken 1 gun erken oldum yola cuma cıkmayı beklerken sabah kendimi yolda buldum. Agridan delirip nefes almazken yolculuk bitti gideyim de bir cay iceyim derken kendimi bir suru bulasık dolu tezgahta buldumbuldum buldum Bugun bulmak istemedigim herseyi buldum ovilasyon donemi gibi heycanla beklicem evime dönmeyi eve 5 gün kaldı
Merhaba benim bat nasipse ocagin 12 canim vende yeni katildim araniza
naz2018 test yaptimmm malesf negatifff
Yrn canim bat ama cikardi herkesim cikio silikte olsaadetin geçmişmiydi canım
Yrn canim bat ama cikardi herkesim cikio silikte olsa
Duzenli cnm ama stres yapinca gecikioyumurtlama zamanına bağlı ama canım
adetin düzenlimidir?
Duzenli cnm ama stres yapinca gecikio
Amin canim bakalimmdur bakalım belki de olmazsın adet
gönlüne göre olsun canım
Çok teşekkür ederim güzel duaları n icinSayili gün çabuk geçer:) bebiş gelsinde beklemek önemli değil inşallah gelir canım rabbim nasip etsin en kısa zamanda
Canim gittigiyordan hangisini aldin kactane var icindeOvulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun
Hoş geldin canımmmm ay inşallah
Listeye ekleyeceğim ovu testi yapacaksan netten almanı öneririm
Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.
Aynen canım çok haklısın. En hayırlı zamanda gelsinler inşallah :)Herseyin bir zamani var bu hayatta buyuklerimiz sanki biz gibimi yapiyormus kayinvalidem anlatti adetim 1 gun gecse hamileyim derdim dio 3 tane cocugu var masallah bizse herseyi kafaya takip strese giriyoruz olcagi varsada olmuyor gec olsunda guc olmasin canim hayatin tadini cikartalim
Kaç dk bekledi bu test
Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun
Almadım daha canım nette uygun olduğunu duymuştum netten sipariş vereceğim bende teşekkür ederim
Vallacnm ilk yaptigimda daha bozuktu o kirmizi yerler durdukca netlesmisKaç dk bekledi bu test
Bu ovü testi mi gebelik testimiVallacnm ilk yaptigimda daha bozuktu o kirmizi yerler durdukca netlesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?