Haha saol canimm bir an yapmaya karar vermistim ben de :))Karbonat yanlış kızlar inanıp güvenmeyin tescilledim.
He ya yumurta çatlamış mi catlamamis mi anlıyorlar döllenmiş mi dollenmemis mi göremiyorlar peh..Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasak
tamam canim yarın bilgisayardan ekleyecegim insallah güzel haberlerle gelirsinnn ❤Hoşbuldum canımm bat 13 Ocak
Canim gerçekten adetle hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki. Bunları olumsuz düşünme diye söylüyorum tabi ki de olumsuz bir sonuç çıkarsa üzülme ama ❤Kızlar benim bu ayda yok sanırım bu ay hic bi agrim yoktu bugune kadar bugun kasık ağrılarım basladi bi sag bi sol sonra iki taraf birden oldu. Ve goguslerimin yan taraflari dokununca acıyor
anaaam ben de ilkinde canim bir eksi istedi hep limonlu su içtim şimdi içime dert.Ama tabi alacak nefesi olsa gelirdi degil mi.. kısmet...üzülüyorum bazen aklıma geliyor ama alıştım çok sukurand olsun çay dahi içmicem ottan çöpten kesinlikle uzak durcam
Hoşgeldin cankmmmmm insallah 12 ocakta musmutlu olursun. Yarın bilgten ekleyecegimmm
Benim de hastane korkum var ya resmen doktor fobim var hastaneye gidemiyorum tövbe tovbeCanim ben hic boyle sorunları bilmezdm bu sitede farkettim neler neler oluyormus ama ben birseyim yoktur diye dusunuyorum koyde buyuudum 6 sene oldu istanbula geldik doğal beslendim orda herkesin bebegi var zaten 2 ayim eger olmazsa gidicem insallah da olur hastane korkum var benim zor durumda kalmadikca gitmem.
Insallah bisey cikmaz tabikide ama dedigin gibi o kadar cok sey varken insan mutlaka onceden tedbirini almali diye dusunuyorum ben. 2 aymis zaten bekle bakalim bebisin gelirde oyle gidersin insallah canimcim :)Canim ben hic boyle sorunları bilmezdm bu sitede farkettim neler neler oluyormus ama ben birseyim yoktur diye dusunuyorum koyde buyuudum 6 sene oldu istanbula geldik doğal beslendim orda herkesin bebegi var zaten 2 ayim eger olmazsa gidicem insallah da olur hastane korkum var benim zor durumda kalmadikca gitmem.
Birde ben 6 sne klinikte calistim artik herkes dalga geciyordu millete igne yapiosun kendine gelince kaciosun die kan verirken bile elimi illa biri tutar kadin dogumcu alttan bakcak okadar koktumki amca ilk once sacimi oksadi morel verdi sonra Allah'im dert vermesin.Benim de hastane korkum var ya resmen doktor fobim var hastaneye gidemiyorum tövbe tovbe
Insallah canim erkenden tedbir almak en iyisi tabiki 7 gun sonra gelmis mi ogrencemInsallah bisey cikmaz tabikide ama dedigin gibi o kadar cok sey varken insan mutlaka onceden tedbirini almali diye dusunuyorum ben. 2 aymis zaten bekle bakalim bebisin gelirde oyle gidersin insallah canimcim :)
Hakkimizda hayirlisi olsun canim dua edelim :)Insallah canim erkenden tedbir almak en iyisi tabiki 7 gun sonra gelmis mi ogrencem
Canım doğal beslemek bi kısmı sadece. Ben doğma büyüme İstanbul'dayım ama köyünde. Kendimi bildim bileli doğal besleniyoruz ortam dolayısıyla. Çevremde bi iki kişi dışında çocuğu olmayan duymadım bende, çatır çatır doğuruyorlardı valla. Bende üniversite dışında şehir hayatı görmedim gezmek haricinde tabi ki :) yani doğal beslenme işin sadece bi kısmı. Bir çok etken var. Benim de tavsiyem beklemeden hormonlarına baktırman. Aynı şekilde eşininde test yaptırması. Keşke erken başlasaydım beklemeseydim diye pişman olan çok gördük. Bizden söylemesi.Canim ben hic boyle sorunları bilmezdm bu sitede farkettim neler neler oluyormus ama ben birseyim yoktur diye dusunuyorum koyde buyuudum 6 sene oldu istanbula geldik doğal beslendim orda herkesin bebegi var zaten 2 ayim eger olmazsa gidicem insallah da olur hastane korkum var benim zor durumda kalmadikca gitmem.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) evet yeni adet oldum ovulasyon testi ile takip edeceğim bu ay ilk kez. Hayırlısı olsun hakkımızda :)Hoş geldin canım yeni adet oldun sanırım bu ay ovulasyon la takip et derim. İnşallah güzel haberlerimiz olur :) listeye ekleyeceğim
Amin canım teşekkür ederim. Hepimize hayırlı güzel haberler getirsin 2018 inşallah :)Hoşgeldin, umarım güzel haberler alırsın 8ocakta.
Hoşgeldin.. ocak ayı için heyecan şimdiden başlamış.yeni yıl güzel haberlerle gelir umarım.
Umarım yakın zamanda güzel haberler alacaksın canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun, bu kez sağlıkla kucağına alacaksın.
Umarım sağlıkla kucağına alacaksın canım. Fazla bekletmeden gelsin küçük mucizen.
İnşallah canım. Evet çok haklısın olumlu mesajlar yolluyoruz artık. Güzel düşünelim güzel olsun. 2018 bol bebekli olsun inşallahKizlar hep yok yok diosunuZ evrene olunlu mesaj yolluyoruz ben hamile oldugumu dusunuyorum haftaya gorceksiniz
Hoşgeldin canım. Amin inşallahHerkese merhaba bende bat için 2018 ocak 18 i bekliyorum adetim yeni bitti inşallah 2018 uğur getirir de ilk ayda hamile kalırız
Hoşbuldum canimHoşgeldin canım. Amin inşallah
Merhaba canım hoşgeldin :) Amin inşallah..Herkese merhaba bende bat için 2018 ocak 18 i bekliyorum adetim yeni bitti inşallah 2018 uğur getirir de ilk ayda hamile kalırız
Yok canim daha 2 ay oldu deneyeli gerci bu ayinki bakalm belki olmustur zaten doktor hic bir sorunun yok dedi sivi filan aldi ben eminim kendimden ama esimi bilemem uyardigin icin saol canim ama herseyin basi stres psikoloji birseyim yok demek en iyisi nisana kadar zaman verdim yaninda caliatgm doktor vardi o bile pat diye olmuyor zamani gelince demisti ben daha yolun basindayim.Canım doğal beslemek bi kısmı sadece. Ben doğma büyüme İstanbul'dayım ama köyünde. Kendimi bildim bileli doğal besleniyoruz ortam dolayısıyla. Çevremde bi iki kişi dışında çocuğu olmayan duymadım bende, çatır çatır doğuruyorlardı valla. Bende üniversite dışında şehir hayatı görmedim gezmek haricinde tabi ki :) yani doğal beslenme işin sadece bi kısmı. Bir çok etken var. Benim de tavsiyem beklemeden hormonlarına baktırman. Aynı şekilde eşininde test yaptırması. Keşke erken başlasaydım beklemeseydim diye pişman olan çok gördük. Bizden söylemesi.
Aynen herseyin basi guzel duaunce degilmi o varmi bu varmi derken kendimizi hasta ediyoruz olucak gelicek bebisler hayirlisiyla no stres canimİnşallah canım. Evet çok haklısın olumlu mesajlar yolluyoruz artık. Güzel düşünelim güzel olsun. 2018 bol bebekli olsun inşallah
Ay evet canım ya adetime bir hafta kala bebek var mı yok mu. Yoksa acaba neden yok :) bu sefer adetim geçmeden düşünmeyeceğim bişey. No stresAynen herseyin basi guzel duaunce degilmi o varmi bu varmi derken kendimizi hasta ediyoruz olucak gelicek bebisler hayirlisiyla no stres canim
Herseyin bir zamani var bu hayatta buyuklerimiz sanki biz gibimi yapiyormus kayinvalidem anlatti adetim 1 gun gecse hamileyim derdim dio 3 tane cocugu var masallah bizse herseyi kafaya takip strese giriyoruz olcagi varsada olmuyor gec olsunda guc olmasin canim hayatin tadini cikartalimAy evet canım ya adetime bir hafta kala bebek var mı yok mu. Yoksa acaba neden yok :) bu sefer adetim geçmeden düşünmeyeceğim bişey. No stres
Aaa ne güzel doktor muş maşallahBirde ben 6 sne klinikte calistim artik herkes dalga geciyordu millete igne yapiosun kendine gelince kaciosun die kan verirken bile elimi illa biri tutar kadin dogumcu alttan bakcak okadar koktumki amca ilk once sacimi oksadi morel verdi sonra Allah'im dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?